Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

А всяка вечер като си паркирам автомобила в Гаража м/у клетката с АТВ-тата и тази за колата е мотоциклета.
    Обикновено потупвам седалката, отпускам се на рамата да свия пружините, или просто си го оглеждам.
    Е значи не съм сам с процедурата след прибирането на колата
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

От: Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

Кеф без ГАС-ГАС или ТМ няма защото тях само ги караш и остават пари за сланина.
      Последно редактирано от Pacharoza; 13-12-12, 20:58.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
        А така, е това се казва начало на нов спор. Най-накрая някой да се престраши да подхване темата. Пак добре че не каза Бета, че щяхме да припаднем половината форум от смях. То не че тея дето изреди са много стока де ама от мен да мине, поне няма нищо КТМско в тях.

П.П. Еи за два, три дена това са най-вървежните теми в нашия подфорум. А и колко са високообразователни ...
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Eто ти истински мотор който наистина ти спестява пари за сланина.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 232.jpg
Прегледи:2
Размер:490.0 КБ
ID:5435286

Коментар

Това на мен ми звучи като много добра перифраза, а именно: Раздаване на газ(Gas Gas) с отбора (TM-тийм) )
            Димитър Тенев

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              Не отговори на въпросът ми, на кого му е било по-голям кеф?
              Честно казано,човешкото его няма край.
              И на двамата им е било добре по своему.Обаче Бай Мангал мечтае да е на мястото на Бос-а.
              Бос-а си мисли,за унизително състоянието на Бай Мангал.
              На Бос-а му е по-голям кефа.И тук идва егото.Знае,че може да пие уиски,което простосмъртен не може да си го позволи,е.е пТичка мечта на половин България.И това му чеше егото и прави удоволствието му по-голямо.
              Бай Мангал иска да е Бос,и псува системата и държавата.Пие ментето,е.е цигането,но не му е густо на душата,освен в моментите,когато избие нов зъб на Айшето.
              Така го мисля аз твоя въпрос.
              Иначе за карането,не съм на това мнение.
              Всеки се кефи.Да,всички искаме да караме нови мотори в перфектно състояние,но не винаги имаме възможност.Но самото усещане от карането си остава.В момента имам четири мотора.Единият съм го взел нов.Кеф ми е да го карам толкова,колкото и първото ми истинско ендуро.Много по-лесно ми е обаче с новия.Но удоволствието,винаги го има.Независимо с какъв мотор съм.И никога не съдя човека по мотора или екипировката.
              Успех на всички и безаварийно и контузии.

Коментар

Адаш (Чинела), дай да сменим менчетата и да видим кой кеф какъв е?????
                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                  Провокиран от една друга тема реших да проверя мнението Ви.

Та имаше изказвания относно разходи и поддръжки на мотора за годината и по едно време съответно се появи мнение което се превърна в спор, че който има четири и пет цифрени суми да поддържа мотор (е евентуално и състезател)и се кефи на макс, а който няма е "сланинар" и си мисли че се кефи.
                  Господин неизвестен, кой ти дава право да спекулираш с мои мнения????
                  Кога съм казал, че кефа е по-голям когато даваш повече пари????

ТИ господин неизвестен, ако случайно не си се състезавал било то на мотокрос, ендуро или какъвто и да е мотоспорт, как ще прецениш, че кефа при сланинарско излизане е по-голям от този когато почти си се насрал на стартовата решетка????

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                    Адаш (Чинела), дай да сменим менчетата и да видим кой кеф какъв е?????
                    На втория месец или ще го търсиш да му го върнеш,или ще го обявиш за продан !!!
                    Оти требе да се дават кинти!

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                      А тя цялата работа всъшност е че има хора дето и без да са имали и едно състезание, моторите им се поддържат като състезателни и винаги са като от магазина. Други хора са всеки месец на състезание, а моторите им изглеждат като извадени от морето. Трети и си ходят на състезания и си поддържат нормално мотора. Може да нямат нови и здрави пластмаси, ама двигателя и окачването са им здрави, пластмасите не им пречи че са издрани и т.н. Хора всякакви. А и не всички финансово са на едно равнище, така че това кой колко дал не е критерии.
                      Сега ако това го копираш и пуснеш в другата тема да разберат, че тея цифри дето ги пускат са абсолютно безмисленни....

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                        На втория месец или ще го търсиш да му го върнеш,или ще го обявиш за продан !!!
                        Оти требе да се дават кинти!
                        Докато му свършат силите без никаква потдръжка ще разберем отговора на въпроса ми.

Коментар

Господин неизвестен, кой ти дава право да спекулираш с мои мнения????
                          Кога съм казал, че кефа е по-голям когато даваш повече пари????

ТИ господин неизвестен, ако случайно не си се състезавал било то на мотокрос, ендуро или какъвто и да е мотоспорт, как ще прецениш, че кефа при сланинарско излизане е по-голям от този когато почти си се насрал на стартовата решетка????
                          ГН-Минков - известния, "Състезателю".... коя от изръсените ти простотии след пост 42 в другата тема не си разбрал та Аз да ти обяснявам?

И моля спазвай добрия тон щото когато аз съм съм ходил по състезания Ти си се насирал!!!
                          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Не съм сигурен, че си ходил на състезания???? Кога е било това????? Кога си се състезавал????
                            Последно редактирано от Chinela; 14-12-12, 18:47.

Коментар

... Кога си се състезавал????
                              Мисля че ти отговорих.

п.п.Не ме провокирай повече не искам да слизам в отговорите си твоето ниво БАЙ.
                              Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Почна да става интересно
                                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X