Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    ...Беше някакво гадже в кожено облекло. Порядъчно подпийнала ме помоли:
    "Запали машината искам само да чуя прекъсвача... Днес много ме изкефи мощния звук на едноцилиндровия. Тези пистарките са много бързи и някак не доставят удоволствие..."
    Замислих се-ключа е съвсем близо в палатката, да ама е м/у 2 и 3 посред нощ. Малко безумна ми се видя нейната молба. А тя ми стиска ръката и продължава:
    "Не можеш да си представиш какво удоволствие ми доставя прекъсвача, достигам до оргазъм, само като си помисля и се подмокрям." ...
    Е пиши кво стана, де - удари ли прекъсвача ...

Коментар

От: Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

А как разбирате кои са състезатели и кои не?
      Ни ми схвана шегата.. - не разбирам - а знам кой са състезателите..

От 2007 насам следя всяко състезание и с повечето участници се познаваме.

По въпроса кой се кефи и кой не. По време на каране мислиш ли за мотора и дали ще строшиш нещо - кефа отива на кино.
      ........................
      Иван Маринов
      CRF 250 X
      Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
        ...мога сам да го поддържам технически изправен с мин. разходи...
        Нови Искър , квартал на Габрово ли е вече???
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
          Нови Искър не е квартал на Габрово. Минималните разходи са тези които не можеш да избягаш от тях. Като смяна на масла, пране на филтри....
          За половин година не съм счупил нищо, няма как да имам големи разходи.
          EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
            И в тази тема и в другата не видях да пишат състезатели......
            Абе Ванка,не всички състезатели са Лаладжии и не всички Лаладжии са състезатели!! А ко ша каиш??
            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Аз не съм състезател но ви гарантирам че с моето каране се кефя на 100 процента,който не вярва веднага давам линк за доказателство,една година назад,месец по месец.Няма по голям кеф да преминеш по пътека по която по принцип мотори не могат да се движат.

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                Минималните разходи са тези които не можеш да избягаш от тях. Като смяна на масла, пране на филтри....
                За половин година не съм счупил нищо, няма как да имам големи разходи.
                Аз също съм с минимални разходи,описал съм ги в другата тема,за една година масло и бензин.

Коментар

Който има- дава! Много хора имат желание да участват в състезания, но не го правят по простата причина, че като се счупи нещо по мотора няма с какво да го оправят и тогава не могат и на разходка да отидат, за да си изпекат примерно сланинка .
                  П.П. Няма смисъл да се влиза в безсмислени спорове, всеки си прави кефа по различен начин и се простира според чергата си.
                  Поздрави на всички!
                  Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                    Не, ама ако иска да стане трябва аз да го одобря, което не е много сигурно !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                      Мисля че има качества, вземете го на обучение ...ама пак ти решаваш де...
                      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Хаха Габрово по скоро ще стане квартал на Нови Искър

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                          Какво сега, яд ви е, че има по стиснат и от вас
                          Стиснат съм, не отричам, но когато трябва да се дава... давам.
                          Иначе съм стиснат до толкова, че да не буксувам...... Казвал съм го и на тези с които карам и не го крия. На мен не ми прави кеф да дам газ и да изхвърча по пътеката, на мен си ми е кеф да мина по нея.
                          За справка колко съм стиснат....... можете да попитате какви жигльори, игли, нива....... съм променил по мотора с цел икономия на гориво
                          А най интересното от цялата работа е, че мотоциклета продължава да си е нервак.
                          А, направих си и фар за 7лв
                          Сега да видим кой кого ще приема
                          EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                            Е пиши кво стана, де - удари ли прекъсвача ...
                            Не, но това не е по темата.

Обещах за сутринта след кафе за изтрезняване.

На сутринта не се появи. Нарочно обикалях с АТВ-то и минах покрай всички шатри, три кафета обърнах, вземах си ги едно по едно и с чашка в ръка бавно, бавно ги носех към нашия лагер. Добре, че кафетата не бяха силни.
                            И до походните тоалетни пак с АТВ-то ходих.

Ама не се появи.

Сигурно съм сънувал...

Но приказката беше за кефа, за субективното възприятие на обективната действителност.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ц,ц,ц нямаше ли друг начин да я накараш да изчака до сутринта?
                              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

На сутринта не се появи.
                                Светльо, тази те е качила на черешата приятелю... От такива мадами няма да чуеш подобни признания-за подмокряне, оргазъм и т.н. Сгащил си я край машината и тя за свое оправдание започва с женските номера. Лошото на мъжете е, че им се вързваме...

По въпроса за кефа-никой не може да каже колко кеф е изпитал друг. Просто това е силно субективно усещане, и си зависи изцяло от конкретния човек. Садиста изпитва голям кеф от нещо от което повечето хора се отвращават, нали?..

Не прочетох другата тема, ама и не ми трябва. Човек който може да каже/напише, че "вие не знаете какво е кеф, щото не сте сътезатели" е достоен за съжаление егоист.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X