Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

Провокиран от една друга тема реших да проверя мнението Ви.

Та имаше изказвания относно разходи и поддръжки на мотора за годината и по едно време съответно се появи мнение което се превърна в спор, че който има четири и пет цифрени суми да поддържа мотор (е евентуално и състезател)и се кефи на макс, а който няма е "сланинар" и си мисли че се кефи.
    Не е важно какво караш, а как го караш !

От: Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

Май ще е обратното - който дава по-малко, се кефи повече, който дава повече - боли, съответно и кефа е по-малък .
    Силата е нищо без контрол.

Коментар

От: Тези които са състезатели се кефят,а тези които не са си мислят че се кефят!!

maki449 не, от другата тема излезе обратното. По-малко пари за мотора, повече за сланина. Повече пари за мотора, повече кеф. Чак сега като го написах осъзнах цялата картина каква е. Като нагъваш сланина, затлъстяваш, ставаш по-трудно подвижен и т.н. и кефа лека полека изчезва.

А тя цялата работа всъшност е че има хора дето и без да са имали и едно състезание, моторите им се поддържат като състезателни и винаги са като от магазина. Други хора са всеки месец на състезание, а моторите им изглеждат като извадени от морето. Трети и си ходят на състезания и си поддържат нормално мотора. Може да нямат нови и здрави пластмаси, ама двигателя и окачването са им здрави, пластмасите не им пречи че са издрани и т.н. Хора всякакви. А и не всички финансово са на едно равнище, така че това кой колко дал не е критерии.

Усещам че скоро пак ще стане някакво ненужно скандалче по повод "онази" тема с "онова за сланината".

Вместо да си пием мастиката и да тропаме колко са лоши и гадни КТМите, за някаква сланина и пари и състезания ще се разправяме.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Я каква тема се е появила. Но заглавието ми е малко странно, неразбираемо, а още не съм нападнал сланината и виното.
        Ако може някой /може би автора на темата/ да го разтълкува.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ето от тук тръгна цялата работа. http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=61511&page=3 Пост номер 42.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Всеки сам си преценява ,колко да харчи за мотора .НЕ може да пестиш с консумативи и дрехите с които караш .А къде е проблем да си купи човека шлем за 5000лв ? И не му казвай че шлем от 300 ще върши същата работа .
            А и кеф ,това е като щастие ,за всеки е различно

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Я каква тема се е появила. Но заглавието ми е малко странно, неразбираемо, а още не съм нападнал сланината и виното.
              Ако може някой /може би автора на темата/ да го разтълкува.
              Аз приех нещата така:Този който ........и е ди си какво.......може да се кефи,

...а онзи с бракмата или където не кара супер редовно и ей такива не може да изпита кефа и т.н.!
              Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Тези които са състезатели, се кефят,
                а тези които не са, си мислят че се кефят!!

Аз така го разбрах

Коментар

Всеки си има свое собствено виждане за кеф.
                  За това едвали ще стигнем до единодушно мнение.
                  Аз си се кефя достатъчно и без да съм стъпвал на писта.

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение

А тя цялата работа всъшност е че има хора дето и без да са имали и едно състезание, моторите им се поддържат като състезателни и винаги са като от магазина. Други хора са всеки месец на състезание, а моторите им изглеждат като извадени от морето. Трети и си ходят на състезания и си поддържат нормално мотора. Може да нямат нови и здрави пластмаси, ама двигателя и окачването са им здрави, пластмасите не им пречи че са издрани и т.н. Хора всякакви.
                    Има и още един вид.Такива дето са си получили моторите наготово и не ги интересува какво ще счупят и колко ще струва.Газ до дупка и квото стане.
                    Имам си у дома един такъв,ако някой му е скъпа поддръжката да му пратя моя хубавец да му разкаже играта!!!

Коментар

Е като не съм състезател какво ми пречи да се кефя дори само ако CRF-а ми стои лъснат със спрей за пластмаси и кожа на стойка в хола?

На един мотосъбор бяхме отишли с АТВ-тата. И понеже на друг мотосъбор ни бяха пресушили резервоарите докато си хъркаме в палатката вечерта по никое време забелязах, че някой се беше навел над машината. Приближавам се с лоши помисли, но не видях туба и маркуч. Беше някакво гадже в кожено облекло. Порядъчно подпийнала ме помоли:
                      "Запали машината искам само да чуя прекъсвача... Днес много ме изкефи мощния звук на едноцилиндровия. Тези пистарките са много бързи и някак не доставят удоволствие..."
                      Замислих се-ключа е съвсем близо в палатката, да ама е м/у 2 и 3 посред нощ. Малко безумна ми се видя нейната молба. А тя ми стиска ръката и продължава:
                      "Не можеш да си представиш какво удоволствие ми доставя прекъсвача, достигам до оргазъм, само като си помисля и се подмокрям."

Та така де, кефът има различни строго индивидуални измерения.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                        Има и още един вид.Такива дето са си получили моторите наготово и не ги интересува какво ще счупят и колко ще струва.Газ до дупка и квото стане.
                        Имам си у дома един такъв,ако някой му е скъпа поддръжката да му пратя моя хубавец да му разкаже играта!!!
                        Ето ви един дето си пази моторите без драскотина,както се изрази Ванко.

Коментар

И в тази тема и в другата не видях да пишат състезатели......
                          Последно редактирано от pimax; 12-12-12, 18:07.
                          ........................
                          Иван Маринов
                          CRF 250 X
                          Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
                            Всеки си има свое собствено виждане за кеф.
                            Точно така, при всеки човек е различно. Това обаче не е основание да обиждаш много голям процент от потребителите на този форум.
                            Това, че аз не съм давал пари за ремонти........ означава, че съм купил добър мотоциклет, пазя това което имам и мога сам да го поддържам технически изправен с мин. разходи. Разходите не са критерии за оценка на кеф, възможности....
                            П.С. Това, че не съм дал 200+лв за гардове на ръцете, още толкова за гардове на радиаторите, още толкова за тава...............
                            не означава, че съм "сланинар" означава, че двете ръце не са ми в газа и не ги държа на топло. Защото всичките тези неща които изброих по нагоре съм ги направил сам.
                            EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
                              И в тази тема и в другата не видях да пишат състезатели......
                              А как разбирате кои са състезатели и кои не?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X