Здравейте, колеги! Интересува ме дали мотор без документи може да се регистрира, номерата на рамата и на двигателя си стоят, не са изтрити или нещо такова . УЖ стария собственик изгубил документите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотор без документи.
Свий
X
-
Мотор без документи.
Последно редактирано от viki terzieva; 31-08-12, 20:20.Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004Тагове: Няма
-
-
От: Мотор без документи.
Или намираш оригиналните документи или караш краден моторПървоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнениеАха , ами не знам дали е бил регистриран , в българия най вероятно не , но мисля , че преди да е бил внесен е бил регистриран.
И България се пише с главна буква
Yamaha WR 200
Коментар
-
"...Да е било - все някак ще да е било. Никога не е било някак да не е било..."Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнениеАха , ами не знам дали е бил регистриран , в българия най вероятно не , но мисля , че преди да е бил внесен е бил регистриран.
Междувременно - чети са писали колегите по-горе. Размърдай предишния собственик, или не го взимай.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Ми да де, но след влизането ни в Европата подобни мотори и тук си дойдоха на логичния статус "купчина скрап" или "съвкупност резервни части сглобени като мотор". Преди беше лесно, но все пак - години минаха...Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнениеИма такива казуси. Ако мотора е бил тотална щета и отписан Няма документи и Не може да се регистрира, бил е подготвен за брак но са врътнали далавера.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
В момента в България мотор без оригинален талон от съответната държава в Европейския съюз не може да се регистрира,с оригинален талон от държава която не е член на съюза може но след минаване на технотест.Бракуван може да се възстанови само след технотест в държавата от която е издадена регистрацията и съответно бракувала мпс.Без абсолютно никакви документи може и да може в някоя държава но не и в България,с фактура също не може да се регистрира,ако е закупен нов от лицензиран магазин може да се регистрира.Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнениеИма такива казуси. Ако мотора е бил тотална щета и отписан Няма документи и Не може да се регистрира, бил е подготвен за брак но са врътнали далавера.
Коментар
-
Без никакви документи няма начин да се извадят нови. Освен ако не ти направи някой фалшиви , но тогава си слагаш главата в торбата хванат ли те с фалшиви документи. Иначе до колко знам все някакъв документ трябва да има който доказва , че мотора не е краде и се минава на технотест и вадят нови , но и там е разправия много. За какво моторче става дума ако си тръгнал да го купуваш по-добре недей.Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнениеДобре де примерно ако наистина документите са изгубени от този собственик в България къкъв е начина аз да извадя нови документи , и има ли големи шансове.
Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Нямаш шанс,не се занимавай,ще ти побелее главата.Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнениеДобре де примерно ако наистина документите са изгубени от този собственик в България къкъв е начина аз да извадя нови документи , и има ли големи шансове.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Още веднъж ще ти обясня,ако мотора е регистриран в България има налични,малък и голям талон плюс регистрационна табела,при изгубване на едно от тия трите че дори и трите при положение че няма как да стане може да се възстановят при определени условия,ако липсва БГ регистрация а е имал мотора оригинален талон от държавата от която е внесен и е изгубен,може да се издаде нов но само от тази държава която е издала този документ,при определените условия,и след това с този документ може да се регистрира в БГ.Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнениеДобре де примерно ако наистина документите са изгубени от този собственик в България къкъв е начина аз да извадя нови документи , и има ли големи шансове.
Ако се управлява МПС с фалшиви документи затвор до 3 години,същото е и със фалшива рег.табела.Документ който доказва че мотора не е краден е оригиналния талон или фактура която е закупен от магазина нов,масова практика е да се продават крадени мотори,80 процента от моторите във БГ сайтовете са такива,със измислените фактури които нищо не доказват и полицаите казват извинявай да си гледал какво купуваш,мотора ти отива за скрап.Първоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнениеБез никакви документи няма начин да се извадят нови. Освен ако не ти направи някой фалшиви , но тогава си слагаш главата в торбата хванат ли те с фалшиви документи. Иначе до колко знам все някакъв документ трябва да има който доказва , че мотора не е краден.
Коментар
-
Ако не е краден мотора има начин да се регистрира без документи (съвсем легално) в Австрия.
Процедурата е дълга ... и сравнително скъпа.
Ако се окаже , че е внесен от Австрия може да се издадът копия на документите ...
Зависи от мотора и дали на собственика му се плаща.Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар