Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Специално за колегите, които разчистват и проправят нови пътеки в гората :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Специално за колегите, които разчистват и проправят нови пътеки в гората :)

Обръщам се специално към колегите, които след поредните паднали снегове, дъждове , свлачища и прочие отиват и прочистват гората от падналите дървета, за да може всички ние да има къде да караме след това

По специално темата се отнася към тези колеги които ползват и се чудят как да ги транспортират с моторите си

Вчера ровейки в нета случайно попаднах на това инжинерно решение, което на мен лично ми допадна и ако имах такава машинка бих го ползвал за да си нося с мен в гората , тъй като знам колко паднали дървета има на много готини пътеки и няма кой да разчисти

Да не шикалкавя повече , ето това решение намерих дано е полезно на някой от вас

Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

От: Специално за колегите, които разчистват и проправят нови пътеки в гората

Това приспособление става но за по леки пътеки,за по тежките ще използвам ето този трион,защото ми омръзна да правя всеки път нова дръжка на ножа.
    http://agromagazin.eu/images/noja%20na%20rambo_5.JPG

Коментар

Да,тези триони са доста добри и вършат страхотна работа,но за по-добелите дървета ще е малко гадничко.За там едно манарче с къса дръжка би свършило работа.
      Симеон Симеонов - 0878666200
      Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
      Suzuki - A way of life

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнение
        Обръщам се специално към колегите, които след поредните паднали снегове, дъждове , свлачища и прочие отиват и прочистват гората от падналите дървета, за да може всички ние да има къде да караме след това

По специално темата се отнася към тези колеги които ползват и се чудят как да ги транспортират с моторите си

Вчера ровейки в нета случайно попаднах на това инжинерно решение, което на мен лично ми допадна и ако имах такава машинка бих го ползвал за да си нося с мен в гората , тъй като знам колко паднали дървета има на много готини пътеки и няма кой да разчисти

Да не шикалкавя повече , ето това решение намерих дано е полезно на някой от вас
        Като гледам, че приспособлението е само за двутактов КТМ , значи аз ще го отнеса. От днес си пускам мотора за продажба, в краен случай може и подарък.
        П.П. Пътеките, при нас, са практически непроходими както и доста широки черни пътища в горските местности. Добре, че има и полянки.
        Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнение
          Да,тези триони са доста добри и вършат страхотна работа,но за по-добелите дървета ще е малко гадничко.За там едно манарче с къса дръжка би свършило работа.
          Ох какви дървета съм сякъл с ножа просто не е истина,излизаха огромно мазоли,ама кой да се сети поне един сатър да взема.

Коментар

Не знам идеята ми се стори интересна , пък и като гледам резачката не е осбено голяма , тая седмица ако позволи времето съм намерил една много готина пътека за каране , но ще падне и голямо рязане , че има купища паднали дървета. Чудя се с какво да ходя да кастря, брадва ли , бичкия ли какво ли . Ако имах резачка веднага правя едно приспособление като от снимката . Не ми изглежда въобще сложно , но нямааааааааааааааа, хахаха ще играе нещо друго в моя случай
            Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X