Обява

Свий
Няма добавени обяви.

странно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• странно

имам чуството че нарочно не ми отговаряте на въпросите.... питам за капла никои и дума не обелва .... питам за спици никои нищо не казва ако ше се правите така значи тоя форум го закриите по добре !
    [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

До: странно

Леле колеги дайте да намерим на момчето капли и спици че ще ни затворят форума ей

В магазин Ямаха звънял ли си ? Някаква информация от там дадоха ли ти ?
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

200 + лева за капла няма да дам тея луди ли са .....
      [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от g3nchooy Преглед на мнение
        имам чуството че нарочно не ми отговаряте на въпросите.... питам за капла никои и дума не обелва .... питам за спици никои нищо не казва ако ше се правите така значи тоя форум го закриите по добре !
        и защо си мислиш че нарочно никой не ти отговаря?
        100 пъти е имало теми от сорта къде да намеря това и онова
        и телефони на хора които се занимават с части за мотори
        поне да се беше поразтърсил

по отношение цените на Ямаха ....ами явно това е положението, цените в БГ спрямо Европа дори са по-ниски, луди или не никой не те насилва, моторите са скъпо удоволствие дори и на запад, не си мисли че там се чудят какво да си правят парите
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2595&page=2

Видимо тук си задал въпроса си

интересувам се колко пари са спиците за капла 18 цола , ии на каква цена някои от софия може да ми даде добра капла 2-ра употреба ?
          ... а прочете ли по-нагоре в същата тема?

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
          Спици се продават в магазина в Севлиево bobimx-7лв и Нико моторс - Благоевград 3-4лв. Или пък пишете на penev_us да ви каже как лесно, евтино и бързо да си направите здрави спици.
          Първоначално публикуван от wheell Преглед на мнение
          Отиди в Мото супер маркет гр.София,кв.Борово ул.Нишава 97 там може и да има ето ти и телефон ако искаш обади се и питай 02/958 62 29.
          Може да се обадиш и в MOTO CENTER ей ти телефон 02/920 17 96 ,но нямам адреса им.
          Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
          Ул. Пиротска N 101,магазин ЕНДУРО Тел.9201854
          Първоначално публикуван от plakatista Преглед на мнение
          От кръстовището на опълченска и Стамболийски тръгваш по стамболийски към пазара Димитър Петков- подминаваш пазарчето и първата пряка след него завиваш в дясно към края на улицата отляво се пада сервизчето - пише поправям велосипедни гуми или нещо такова. Ако не питаш някой местен там те го знаят.
          -Бай Сандо

Също така можеш за капла да провериш при небезизвестния Емил от Яхиново - 0888 211968, чийто телефон е публикуван сигурно милион пъти във форума.
          DCRT®

Коментар

200 + лева за капла няма да дам тея луди ли са .....
            Въобще не са луди, дори не е и особено скъпа в сравнение с някои други модели.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

преди два дена чух една фраза по телевизията:
              "изкуството не е лъжица за устата на простите фасулковци"
              казана е преди около 100 години от Пенчо Славейков и не знам защо но тъпата ми скоростна кутия веднага подсъзнателно я свърза с друга подобна казана в наше време от Петър Близнака "ЕНДУРОТО НЕ Е ЗА БЕДНЯЦИ'' и допълни че като пестиш обикновенно винаги ти излиза през носа.
              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                преди два дена чух една фраза по телевизията:
                "изкуството не е лъжица за устата на простите фасулковци"
                казана е преди около 100 години от Пенчо Славейков и не знам защо но тъпата ми скоростна кутия веднага подсъзнателно я свърза с друга подобна казана в наше време от Петър Близнака "ЕНДУРОТО НЕ Е ЗА БЕДНЯЦИ'' и допълни че като пестиш обикновенно винаги ти излиза през носа.
                +1 Аз тази фраза съм я изпитал на гърба си Много е верна вервайте ми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X