имам чуството че нарочно не ми отговаряте на въпросите.... питам за капла никои и дума не обелва .... питам за спици никои нищо не казва ако ше се правите така значи тоя форум го закриите по добре !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
странно
Свий
X
-
До: странно
Първоначално публикуван от g3nchooy Преглед на мнениеимам чуството че нарочно не ми отговаряте на въпросите.... питам за капла никои и дума не обелва .... питам за спици никои нищо не казва ако ше се правите така значи тоя форум го закриите по добре !
100 пъти е имало теми от сорта къде да намеря това и онова
и телефони на хора които се занимават с части за мотори
поне да се беше поразтърсил
по отношение цените на Ямаха ....ами явно това е положението, цените в БГ спрямо Европа дори са по-ниски, луди или не никой не те насилва, моторите са скъпо удоволствие дори и на запад, не си мисли че там се чудят какво да си правят паритеHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2595&page=2
Видимо тук си задал въпроса си
Първоначално публикуван от g3nchooy Преглед на мнениеинтересувам се колко пари са спиците за капла 18 цола , ии на каква цена някои от софия може да ми даде добра капла 2-ра употреба ?
Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнениеСпици се продават в магазина в Севлиево bobimx-7лв и Нико моторс - Благоевград 3-4лв. Или пък пишете на penev_us да ви каже как лесно, евтино и бързо да си направите здрави спици.Първоначално публикуван от wheell Преглед на мнениеОтиди в Мото супер маркет гр.София,кв.Борово ул.Нишава 97 там може и да има ето ти и телефон ако искаш обади се и питай 02/958 62 29.
Може да се обадиш и в MOTO CENTER ей ти телефон 02/920 17 96 ,но нямам адреса им.Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнениеУл. Пиротска N 101,магазин ЕНДУРО Тел.9201854Първоначално публикуван от plakatista Преглед на мнениеОт кръстовището на опълченска и Стамболийски тръгваш по стамболийски към пазара Димитър Петков- подминаваш пазарчето и първата пряка след него завиваш в дясно към края на улицата отляво се пада сервизчето - пише поправям велосипедни гуми или нещо такова. Ако не питаш някой местен там те го знаят.
Също така можеш за капла да провериш при небезизвестния Емил от Яхиново - 0888 211968, чийто телефон е публикуван сигурно милион пъти във форума.DCRT®
Коментар
-
Първоначално публикуван от g3nchooy Преглед на мнение200 + лева за капла няма да дам тея луди ли са .....Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
преди два дена чух една фраза по телевизията:
"изкуството не е лъжица за устата на простите фасулковци"
казана е преди около 100 години от Пенчо Славейков и не знам защо но тъпата ми скоростна кутия веднага подсъзнателно я свърза с друга подобна казана в наше време от Петър Близнака "ЕНДУРОТО НЕ Е ЗА БЕДНЯЦИ'' и допълни че като пестиш обикновенно винаги ти излиза през носа.Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениепреди два дена чух една фраза по телевизията:
"изкуството не е лъжица за устата на простите фасулковци"
казана е преди около 100 години от Пенчо Славейков и не знам защо но тъпата ми скоростна кутия веднага подсъзнателно я свърза с друга подобна казана в наше време от Петър Близнака "ЕНДУРОТО НЕ Е ЗА БЕДНЯЦИ'' и допълни че като пестиш обикновенно винаги ти излиза през носа.Много е верна вервайте ми
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар