Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поклон пред паметта ти.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Поклон пред паметта ти.....

мир и покои на духа му,.не можем да го върнем,но мисля,4е може да се направи нещо за да не се случват такива неща не знам как е станало,но в много от случайте хората на две колела ни мачкат като гниди и това продължава години наред.преди две години се опитах да отворя моторджийското кафе в София "НАКЛОНА"Доста стари мотористи го знаят и като втора стъпка да се обединят всички от цяла България и да поискаме промени в шибания закон,но за жалост черна котка ми мина път,но все си мисля ,4е не е късно и доста хора от форума ще споделят мнение как да стане.
    ПАВКО
    0888802068

Коментар

NiGhTy-написа:

,а и това момче което си отиде за жалост без абсолютно никакъв опит и стаж директно на 600 кубика пистов мотор и от 1 легнал полицай с висока скорост та в стълба
      ето я перфектната смъртоносна формула-никъкъв опит + мощен и бърз мотор=.....

от 1 легнал полицай с висока скорост та в стълба
      излезнаха много версии от какво се е породил сблъсъкът
      ..за шосейният мотор..легналият полицай сам по себе си е достатъчно сериозно препятствие за да доведе до загуба на управлението..

Коментар

аа много кофти така ,пистовия мотор си е ковчек на колела ,жалко за момчето

Коментар

Лека му пръст на момчето! Мир на праха му!
          Моето лично мнение е че "пистовите" мотори са си ковчези на 2 колела! Пак мое лично мнение е че трябва да бъдат забранени за движение по пътната мрежа, така както са забранени кросовите мотори! Някой Сандански "пистаркаджии" вече сами са стигнали до извода че най-безопасно е да си пробват моторите на пистата до Серес! Но си има и такива дето все още хвърчат насам натам по къси гащи и чехли, че и без каски!? Май все още са ни много лабави законите, пък за контрола по спазването им хич не ми се говори .... за всичко си има причини (и те не винаги са най-очевадните)! Според последното изменение на ЗДП в Гърция ,например, за неспиране при подаден сигнал от контролен орган - съд по бързата процедура, 3 години затвор + отнемане на свидетелството за правоуправление! В САЩ братовчед ми "пропуснал" да си плати глобата за неправилно паркиране, в резултат на това при следващото му посещение в САЩ, 1 година по-късно, американската му шофьорска книжка е била отнета още на летището! Сега ще трябва наново да минава през всички процедури за да си извади нова!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Панахидата ще се проведе на 29.05.07. ( сряда ) от 11 : 00 часа .
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Лека му пръст Много жалко за момчето и семейството му.
              No bike - no fun!

Коментар

жалко за момчето и за съжаление много други като него

Коментар

Лека му пръст.Нека да почива в мир.

Коментар

Ще се видим там Илиян ми беше приятел и колега . Мир на праха му

Коментар

Хора, когато се готвите за нещо, ако не за себе си - мислете за семействата си! Мир на праха му!

Коментар

До: Поклон пред паметта ти.....

Жалко за момчето.
                        Дано хората си взимат поука от такива нелепи случки , обаче като ги гледам как дават газта по улиците , по къси гащи и само с едни тъмни очила на главата , бая още такива неща има да стават.
                        Отделно че при пистов мотор си с единия крак в .........
                        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                        Суперскан България www.decbg.com
                        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Да, много жалко! Да почива в мир...

И нека другите с "пистарки" да се замислят!

Аз съм на две колела от 25 години! Карал съм дори 1000 cm3. Сега бръмча с едно скутерче и недоумявам за кретенските изпълнения на новоизлюпени "пистари"!

Близо съм до бул. "Н. Вапцаров" в София и всеки ден се пилят гуми и се форсира до истерия. Само и само да се покаже змея и да се впечатли гаджето!

Веднъж бях на светофара на Черни връх и тръгнах заедно с няколко пистарки с много кубици. Естествено, стартираше се като за последно, съсипваха се гуми и машини. На финала пак бяхме заедно!

Казвам им "Момчета, леко - ще се хвърлите в някоя канавка!" Отговорът беше ясен - само кикотене към "оня със скутера"

Леко по пътя!

Т.
                          Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Лека им пръст на всички,които не са стигнали до там на където са били тръгнали.....независимо с какъв мотор,кола или друго превозно средство.

П.С.Аз карах пистов мотор 4 години и през лятото на 2005 се нагледах на такива катастрофи покрай нашето Черноморие,че на края на лятото си продадох мотора и от тогава не съм се качил на пистов.Сега минах на крос.

--НАЙ-ДОБРИЯТ МОТОРИСТ Е ЖИВИЯТ МОТОРИСТ!!!--

Коментар

Лека му пръст на момчето !
                              Дано сега е на по-добро място
                              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                              [/FONT]________________________________________
                              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

и тук при нас в София кв.Горъбляне имаше сащиа инцидент вав сталб но момчето е живо но е инвалид.

ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА МОМЧЕТО И ДА ПОЧИВА В МИР
                                LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X