Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Удуволствието" от каране с Реклуз.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Удуволствието" от каране с Реклуз.

За мен удоволствието от карането с Реклуза е следното:
    Последно редактирано от Стефи Накова; 15-04-15, 12:52.

От: Удуволствието от карането с Реклуз.

Джарта ... какво е станало бре .....??? ....

Сякаш си имал близка среща със стадо разгонени бикове .....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Верно, мамка му.......без Реклуз резултатите не са толкова задоволителни:

Последно редактирано от Стефи Накова; 15-04-15, 12:53.
      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
      0894328706

Коментар

Малко тежичка ми се струва тая еротика дето се е почнала тука.

Сега май трябва да очакваме снимка от Чинела с показно на резултатите от неговото каране без Реклуз. Дано поне и комшииката да се вижда на снимката, че съвсем ще я овапцаме.

Джарта махна ли реклуза или въобще не искаш да го поглеждаш тоя гаден мотор повече? И тука си имаме един црф 250 с реклуз и май от всички ктм-и ... хондата отнася най-много псувни.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Aе Джарта ти да не си се налагал с ингиго??
          То небяха кукушарници ,,, сега пък ,,, а де?
          Кога бе гумаджииската история и аз безмалко да се здукарам като теб!!
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Почвам вече да се дразня, би ли обяснил сега как така това се е случило с Реклуз, и как нямаше да се случи ако не беше Реклуза!!!
            Дай снимки и на мястото, нека и момчетата които са били с теб да споделят, какво направи Реклуза, че ти си се посинил така.

Написах ти на теб, сега ще го напиша и тук. Дадох ти и оригиналния съединител, Реклуза се сваля за 10мин и си слагаш оригиналния който е ЧИСТО НОВ.
            Покара ден, покара два, щом не ти утърва, що си се мъчил??? На мен ми се струва, че май си е било подценяване на екстрима или нелепа случайност.

Съжалявам за случилото се все пак, дано по-бързо се оправиш!!!

П.П. Само за протокола, такива снимки имат почти всички колеги, но само на теб гъза ти син от Реклуза, на тях сигурно е от студа!!!

Коментар

От: "Удуволствието" от каране с Реклуз.

Я бързо да си обувате гъ..вете да не взема една коприва

Коментар

Пожелавам скорошно оправян...ъъъ, оздравяване на въпросния гъ...ъъъ...абе там дето боли

И все пак наистина не вдявам причинно следствената връзка Реклуз <> охлуз. Как беше там лафа нещо прави ракети, крив космос, или да не беше обратното... еххх, старост нерадост
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И аз имам подона снимка без реклуз, та не е той виновен според мен, каряне му е майката...

Коментар

Хах, Джарта, и аз ще се включа като владелец на подобни цветове на същото място, ама не от Реклуз, ами от Бета

Само дето подозирам, че причината не беше в Бета-та, а в собственика на гъза, който седеше отгоре й

Коментар

Значи обяснявам понеже ме дразните.
                      По този байр,екстрим ли ,овраг ли както искате му викайте съм се качвал с Бетата много пъти.Даже аз го създадох,по точно очистих с резачката от паднали и кръстосани дървета.
                      Баира е доста голям и е в гората между дърветата, минава се на сантиметри от тях, след качването на този участък следва 3-4 метра заравняване,след което 3-4 метра почти отвесно качване което е пак на сантиметри от дърветата.За да е удоволствието пълно накрая завършва със страничен наклон.Накрая най малкия проблем е че на сами края на един метър от излизането има едно несрязано дърво което стърчи на 30-40 см от земята до което стъпенката и кракът минават на няколко см. Точно това стърчащо пънче ми направи проблема,закачи ми спирачката и мотора угасна моментално.Мотора както знаете всички е с Реклуз и естественно при угасен двигател независимо че е на скорост тръгва еднага все едно че сте му отрязали веригата.Понеже десния крак ми беше зает да се подпра на дясно, нямах възможност да натисна задната спирачка.
                      Бях хванал предната обаче на този байр все едно че я нама и полетях назад с мотора с доста скорост.
                      Там си ходим редовно с Венко и да кажа чесно че с Бетата почти нямам неуспешен опит.За тази ми беда е виновен определено Реклуза.

Моля ако някой се съмнява да заповяда в Габрово.Ама май най голямо удоволствие ще изпитам ако дойде Иван Чинела да ми покаже как трябва да се подходи.Аз лично ще поканя някоя телевизия да снима с професионална техника!!!

Аиде поздрави от мен,задника ми се оправя,лекувам го вътрешно всяка вечер.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        ...!!!

Аиде поздрави от мен,задника ми се оправя,лекувам го вътрешно всяка вечер.
                        Лекувай го, определено помага. Може да го наложиш с курмит или с моркови /но стъргани/.

Съчувствам, чак очите ми се насълзиха като видях снимката.
                        Последно редактирано от s_s1; 08-09-11, 20:23.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Този проблем при Реклуз се лекува със спирачен кит монтиран на кормилото,действащ на задната спирачка.
                          Поздрави и скорошно оздравяване!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            ,лекувам го вътрешно всяка вечер.
                            Някак си странно ми звучи. Доизяснявай се, че така остават съмнения . Рибарите имат лаф, че сухо дупе риба не лови. Ти ще издокараш нещо подобно за ендурото.

Коментар

Първоначално публикуван от cdenev Преглед на мнение
                              Този проблем при Реклуз се лекува със спирачен кит монтиран на кормилото,действащ на задната спирачка.
                              Поздрави и скорошно оздравяване!
                              Този кит е препоръчителен, да не кажа задължителен.Предлага се от фирмата в два варианта.Единият е като ръчна спирачка която действа само на задната капла,и втория вариант който дейстава на двете капли.
                              Обаче ние решихме че ще надделеем с професионализъм!!!!

П.П.Аз лично не желая да свиквам да карам с този съединител.За мен е по удачен и по мъжки нормалния съединител.Аз мога да карам със съединител а сега да се уча да карам без него!!!Моля да не бъда разбран накриво.
                              Желая успех на всички фенове на Реклуза.Смятам че вече няма какво да се каже по този въпрос и темата е исчепана.
                              Последно редактирано от Петьо Джартов; 10-09-11, 20:09.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X