Здравейте колеги.Искам да попитам дали може да се регулира височината на мотоциклет,без да се добавят никакви кит комплекти.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Регулиране на височината.
Свий
X
-
От: Регулиране на височината.
Първоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Искам да попитам дали може да се регулира височината на мотоциклет,без да се добавят никакви кит комплекти.Благодаря.Yamaha WR 200
-
Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеДа... поне на някои де.Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеСпускаш предните колове,намаляваш sag-а на задният амортисьор и постигаш някакъв ефект,изрязваш малко дунапрена на седалката...Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Искам да попитам дали може да се регулира височината на мотоциклет,без да се добавят никакви кит комплекти.Благодаря.Първоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнениеИ това е вариант,но аз искам да го направя по-висок.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнениеИ това е вариант,но аз искам да го направя по-висок.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеТази простотия я чувам за първи път,че колко повече да го вдигаш,КЛХ а е достатъчно висок,друг е въпроса ако са ти смазани пружините на предницата и задният амортисьор.Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
Колеги, здравейте и от мен един "начинаещ ендурист"..........Тъй като колегата е писал, че става въпрос за КЛХ, наскоро се сдобих с такъв /това ми е 1-ви мотор/, моят обаче си е доста висок. В момента го карам само в градски условия, тъй като все още нямам пълната екипировка и да ви кажа едвам стигам с върха на пръстите, но на равно това не ми е проблем. Въпросът е в това, дали когато излезна в гората няма постоянно да падам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pelty Преглед на мнениеКолеги, здравейте и от мен един "начинаещ ендурист"..........Тъй като колегата е писал, че става въпрос за КЛХ, наскоро се сдобих с такъв /това ми е 1-ви мотор/, моят обаче си е доста висок. В момента го карам само в градски условия, тъй като все още нямам пълната екипировка и да ви кажа едвам стигам с върха на пръстите, но на равно това не ми е проблем. Въпросът е в това, дали когато излезна в гората няма постоянно да падам.
Yamaha WR 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от pelty Преглед на мнениеКолеги, здравейте и от мен един "начинаещ ендурист"..........Тъй като колегата е писал, че става въпрос за КЛХ, наскоро се сдобих с такъв /това ми е 1-ви мотор/, моят обаче си е доста висок. В момента го карам само в градски условия, тъй като все още нямам пълната екипировка и да ви кажа едвам стигам с върха на пръстите, но на равно това не ми е проблем. Въпросът е в това, дали когато излезна в гората няма постоянно да падам.
.Аз си стъпвам съвсем нормалко .
Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от pelty Преглед на мнениеКолега, твоите 1,87 срещу моите 1,78............Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар