Re: Кой с какво се занимава.
А, то и аз така, но само след работа и почивните дни (и когато нямам някаква друга работа де).
Иначе от известно количество години насам се занимавам с тея пусти кАмпютри (но съм се ориентирал към хардуера, щото софта не е за мене) - от година и нещо насам работя в сервиз за компютърна и офис техника тук в СтЗагора, преди това работех като сисадмин (шишадмин както някъде е известно
) в една фирма, само че в Габрово, където и 5 години изкарах студентсвото, пак компютърна специалност. То това е накратко биографията ми
, допреди студентството беше супер - кат се върна от училище и грабвах мотора и си живеех общо взето много добре и безгрижно, обаче сега ..... , е точно обратното
Първоначално публикуван от tatkobarba
Преглед на мнение
Иначе от известно количество години насам се занимавам с тея пусти кАмпютри (но съм се ориентирал към хардуера, щото софта не е за мене) - от година и нещо насам работя в сервиз за компютърна и офис техника тук в СтЗагора, преди това работех като сисадмин (шишадмин както някъде е известно
) в една фирма, само че в Габрово, където и 5 години изкарах студентсвото, пак компютърна специалност. То това е накратко биографията ми
HD, много си последователен
Като се хванеш с нещо само него си вършиш ... а не като мене - художник със средно образование, биолог с висше и ... сега и аз се занимавам с кЮмпютри. А през останалото (крайно недостатъчно) време - с мотори
.

Търси се още един човек на мойта длъжност мога да уредя някой. Предимство е личното МПС- понякога ще ме пращат с мотора направо да покривам някои от по-малките поръчки и ти плащат бензина. Ако ви питат дали пушите- не пушите!
Коментар