Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha DtR 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha DtR 125

Здравейте!! Имам следните 3 въпроса според вас този мотор може ли да бъде 2005 година,защото баща ми е в Италия и не разбира от мотори,а му казах да ми купи някакъв да има какво да правя лятото.....И направо без да ме пита го зел този на изгодно от някакъв негов приятел,вярва ли ви се този мотор да е 2005 година ?
    http://www.prikachi.com/images/107/3291107q.jpg
    http://www.prikachi.com/images/122/3291122b.jpg

Какво да правя с фара??? Да го оправям,да го махам ли,дайте малко съвети!
    И според вас много ли ще струва да се вкара малко в приличен вид,само на външен вид бил зле,работел добре винаги палел...???

От: Yamaha DtR 125

Има ли някакво значение дали е 2005 или по стар? Определящо е техническото състояние, въпреки че като гледам как е "обгрижван" мотора бих те посъветвал да заделиш някои лев за резервни части.
    Ако искаш да разбереш година на производство, точна модификация и тн - провери ВИН номера, в раздела има една залепена тема в която се обяснява как.

Коментар

Възможно е да е 2005г.Колегата ти е казал как да разбереш годината на производство по ВИН/има сайтове за това,търси из форума/.Относно фара -продават цели маски с фарове,които се монтират лесно.

Коментар

Аз съм отделил 250 лева.. не знам дали с тези пари ще го вкарам в ред..той мотора все още не е пристигнал,след 1 седмица ще пристигне,а ако махна фара няма ли да е по добре? И ако може да ми дадете снимка на Ендуро Без фар,че не намерих из нета Само да видя как е без фар

Коментар

Годината на DT-то най-вероятно е вярна- 2005. Ендуро без фар няма. Кросовите нямат фар, но те съветвам да си сложиш маска с фарче.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21108_0_1_2_yz%20250_Image%20credits%20-%20Yamaha.jpg
Прегледи:1
Размер:32.1 КБ
ID:5274211
          Има фарчета по 50 лв.
          Седалката е за претапициране около 40 лв.
          Май има счупена пластмаса отдясно на резервоара. Гумите доколкото могат да се видят стават горе-долу. Накладки ако са ти нужни около 60 лв. комплект предни-задни. Акумулатора най-вероятно е за смяна, защото модела е със стартер и ти трябва добър акумулатор- 45лв.

Ако окачването е добре, значи може да ти стигнат парите.
          Успех!
          Yamaha WR 200

Коментар

Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X