Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво да сътворя от тези неща, освен да ги дам на вторични?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво да сътворя от тези неща, освен да ги дам на вторични?

колеги приемам всякакви интересни идеи .Баща ми тръгна днес да ги изхвърля на вторични ,но аз не му дадох защото му предложих да направим нещо от тях искам да чуя видя вашите идеи Той ги събира цяла година след усилен труд, а сега тръга да ги изхвърля
    Прикачени файлове

Re: какво да сътворя от тези неща освен да ги дам на вторични

По голяма колекция на биели, клапани,ангренажи и бутала не бях виждал :О . Това сервиз за мотори ли имате , че сте ги сабрали толкова. Освен за украса за друго , не ми се вярва да стават. :О . Все пак ще следя темата с интерес .

Коментар

От: какво да сътворя от тези неща освен да ги дам на вторични

Митко от Троян ми е баща, той се занимава предимно с крос и ендуро. За украса стават, ама искам нещо като ограда, ама не знам дали ще стане или кат решетки и затова искам повече идеи?
      Последно редактирано от Chinela; 27-02-11, 20:48.

Коментар

Колега ако познаваш някой скулптор той ще може да направи чудесна скулптура от тях или няколко по-малки. Това ще е най-доброто им предназначение.

Нещо такова:

Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

От клапаните стават чудесни центри и секачи.

Коментар

добри предложения ,аз съм виждал снимки как от v-образен двигател правят масички ама за биелите не ми идва много на акъл клапините стават за брасначи също

Коментар

Първото нещо според мен е да почнеш поне името на баща си да пишеш с главна буква.
              Ако не уважавах баща ти толкова, щях да ти изтрия темата заради правописа.

Второ, тези неща наистина са много ценни за някой скулптор, не ги изхвърляйте.
              Последно редактирано от Chinela; 28-02-11, 06:02.

Коментар

От: Какво да сътворя от тези неща, освен да ги дам на вторични?

Благодаря,извинявам се за грешката

Коментар

Много правилно е решил баща ти да ги предаде за вторични суровини защото процесът трябва да се завърти отново,друг е въпросът че тези високо качествени материали няма да идат точно за направата на същите части,ако беше така от завода производител доста щяха да се зарадват.Но не е и правилно да се правят и скулптори,защото бързо ще бъдат забравени,и по този начин се забавя икономиката.

Коментар

Ако буталата са алуминиеви, тогава са от примерно В-95. Това е отлична алуминиева леярска сплав.

Коментар

Спомогни за рециклирането поне ще земете малко пари а ако си направиш скулптура някой вандал ще я строши или мангал ще ти я открадне
                      Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

От клапаните първата идея която ми доиде беше, че може да стане таралежче.Или поне бодлите на таралежа.Няколко биели за крака, бутала според размера за очи, нос и глава.Само въображение ти трябва.Материала го имате, заваръчната апаратура предполагам също.
                        Иван Маринов
                        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Не само таралежче , ми и човече може да стане. Два големи клапана за крака , едно голямо бутало за тяло , две биели за раце , и едно малко буталце за глава.
                          Супер ще стане!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X