Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро форум...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ендуро форум...

От когато интереса ми към моторите се засили забелязах че няма нито един форум конкретно за ендуро... (или поне не съм го намерил) По всички моторджийски форуми ендурото е просто един малък недоразвит форум или даже тема. Затова реших да направя този пробем форум за любимата ни дисциплина! За сега той е празен и няма някои предимства като другите платени форуми. Но е поставен в изпитателен срок... Ако до 1 месец форума има извесно количество редовни посетители и база данни с интересни теми и информация форума официално ще бъде регистриран като платен форум с месечна такса (ще бъде плащана от мен). Ако форума не придобие популярност, или се окаже че има друг на същата тема, ще бъде закрит... Моля поствайте някоя тема или мение в форума, за да видим дали ще потръгне!

Рекламите под работния панел грозят форума, защото засега е качен на free server!

Моле, не ме заливайте много с критики! Просто се опитвам да направя нещо хубаво. Може да се окаже че има някъв такъв форум, махам го веднага...

http://enduro.niceboard.com/index.htm
    [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Re: Ендуро форум...

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
    От когато интереса ми към моторите се засили забелязах че няма нито един форум конкретно за ендуро...
    Похвално е, че имаш мерак и си се захванал. Пожелавам ти успех... но с това, което съм цитирала не съм особено съгласна. Този форум, в който пишеш в момента е именно за ендуро. Това е най-големия БГ портал за офроуд. Раздела Мотори(Ендуро) е конкретно и само за ендуро мотоциклети и всичко, свързано с тях. Добил е вече огромна популярност. Лично аз не познавам ендурист, който знае как се борави с кЮмпЮтър и интернет, и който да не е чел поне малко тук.
    DCRT®

Коментар

Да права си, НО в този форум моторите са доста малка част... Основно се набува на очи голяма активност към 4х4 бъгитата и тн. Нз аз да пробвам, но предполагам че само аз ще си пиша, но няма лошо! Поне знам че си пиша с интелигентен и готин човек!

Коментар

Тук има писани толкова много неща че даже го има дискутиран и горния въпрос ТУК...
        VPetrov.photography

Коментар

Да, прочетох темата и съм съгласен с всичко написано в нея! И осъзнавам че това е почти не възможно да стане и че няма да стане, но си държа на теорията че идеята е добра... След няколко дена трия форума...

Коментар

Да, прочетох темата и съм съгласен с всичко написано в нея! И осъзнавам че това е почти не възможно да стане и че няма да стане, но си държа на теорията че идеята е добра... След няколко дена трия форума...

Вчера гледах по ТВ-то едни араби дето направили Мека-Кола и се мъчат да изместят Кока-Кола от арабските пазари.
            Ми няма как да стане
            2010 CRF 250 R

Коментар

добре е човек да си цени времето и в без това забързаното ежедневие

аз лично предпочитам да намиран информацията по възможно най-бързия начин вместу да отделям сума време да се ровя по десетки отделни форуми
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мен точно от това ми дойде идеята... щото тука кат отворя форума чета 4х4, камиони, бъгите, лов, пейнтбол даже парапланеризъм и въздухоплаване... Не че не ми е интересно да чета и другите теми по другите форуми. Примерно темата за циганските ножове! Но просто според мен този форум е приел прекалено много хобита и теми и ендурото моторите са доста малка част... И тея джипове на главния постер над форума ми бъркат в здравето Просто си мислех че е добре да си има баш за ендуро и крос без да гледаш за пушки, парапланери и тн. Пък то аз примерно ще си продължавам да влизам понякога и в този форум да разлеждам... Примерно аз сега пиша в над 4-5 форума или поне чета редовно... А и смятам че форума стана доста красив и подреден и конкретен а кат се изкажете мнението какво лога да направя , защото тва черното съм си го правил по мой вкус а и колкото да има картинка и backgraund-a също ще стане супер ма няма значение!

Коментар

"Обединението прави силата" - както е казал Хан Кубрат(ако не греша)

защо да разделяш нещата? По скоро времето което искаш да отделиш да направиш новият форум(явно имаш свободно време) го отдели тук, за да стане този форум още по добър!

Това което виждаш тук - един работещ форум с много полезна информация, е постигнато с много труд. Какъв е смисъла да се правят едни и същи неща, или както се казва защо да откриваш топлата вода? Просто я използвай

Коментар

Времето се заема от нещата ,с които се занимава човек, и от които се интересува! Демек с това не си запълвам свободното време а това ми заема част от деня и следователно не остава време да излеза например! Аз вече съм го приел че няма да стане, просто искам да си докажа теорита че няма нищо лошо от това да има попринцип форума та даже би било удобно...

Коментар

Единственото удобство което виждам е че като избереш нови мнения ще излизат само за мотори.

Не знам за другите, но аз чета не само моторите в този форум.

Коментар

... И тея джипове на главния постер над форума ми бъркат в здравето

може да измислиш нещо по красиво и да го оценим тук

а ако не ти се четат другите форуми и затова има решение

Мотори (Enduro)
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Това го казах на майтап! Ще стане нахално ако искаме и визията на форума да сменят заради ендурото. Макар че няма да е зле на мястото на жълтия джип да се сложи 1 ендуро!

Коментар

Но просто според мен този форум е приел прекалено много хобита и теми и ендурото моторите са доста малка част...
                            Мисля , че не си прав!
                            Ако погледнеш основните форуми и броя на потребителите, почти винаги във ЕНДУРО има най-много!
                            Ако следваме твоята логика, е по добре да има отделен форум за кросови мотори и отделно за ендуро! Но ендурата са много видове и на някой няма да му хареса, че във форума пишат и има снимки на различни мотори от неговият и тогава трябва да се разделат, по предназначение, по видове и марки, а може и по цвят! И така всеки ще си направи собствен форум и ще си пише в него!
                            Похвално е че имаш идей и желание, но по добре послушай Събин

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                            "Обединението прави силата" - както е казал Хан Кубрат(ако не греша)

защо да разделяш нещата? По скоро времето което искаш да отделиш да направиш новият форум(явно имаш свободно време) го отдели тук, за да стане този форум още по добър!

Това което виждаш тук - един работещ форум с много полезна информация, е постигнато с много труд. Какъв е смисъла да се правят едни и същи неща, или както се казва защо да откриваш топлата вода? Просто я използвай
                            Lesidren.com

Коментар

Ок, предавам се... за сега

В този форум вече модератори ми преглеждат мненията преди да бъдат побликувани и за това миналите ми мения, които ги писах преди съобщението на Събин сигурно ще излезнат след няколко дена...

А в мото зоната направо ми изтриха темата! Явно съм реална заплаха за мото индутрията и киберпространството в България!

Гледайте новините довечера... очаква се да ме обяват за народен терорист № 1

I will return...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X