Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотоморги в Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотоморги в Гърция

Здравейте.Ако знаете мото морги в источно-северната част Гърция напишете адресите.Може и гпс кординати или линк към сайт или нещо подобно.Да не се намират много навътре.В районите на Орестиада,Димотика най много до Александруполис.Мился че темата ще е полезна на доста хора в форума.

От: Мотоморги в Гърция

Първоначално публикуван от maistoe Преглед на мнение
    Здравейте.Ако знаете мото морги в источно-северната част Гърция напишете адресите.Може и гпс кординати или линк към сайт или нещо подобно.Да не се намират много навътре.В районите на Орестиада,Димотика най много до Александруполис.Мился че темата ще е полезна на доста хора в форума.
    Аз съм минавал с камион през Гърция много често,беше преди около 8-9 години и знам че морги там няма,всичко е в магазини втора употреба или нови,но са повечето в Солун.Пак там съм ходил за части,нови и стари и се намира всичко,стига да завържеш контакт с някой търговец,почти всички говорят български.Колегите от Дупница пазаруват от там от 15 години и повече,аз ходех за части на Солун,когато се изискваше още виза.Всички части за двигателите се докарваха от там и бяха оригинални,все пак корабите от Япония минават от там първо.
    Beta 450 RR-Factory
    0039 3206052599

Коментар

От: Мотоморги в Гърция

Там цените сравнение с нашите са едни, само, че при тях са в евро.А и гръка си има морга в България малко преди да идеш на нашата граница.
      0877 877 297

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X