Здравейте.Тъй като съм начинаещ в спорта,съм принуден да карам сам поради простата причина,че нямам нужният опит за да излезна със "старите кучета"Та ако има начинаещи колеги в областа на село Крън ,да драскат за да си спретваме по някоя лека разходка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Начинаещи мотористи
Свий
X
-
От: Начинаещи мотористи
В Крън почти всяка неделя се събираме да караме, сега само заради празниците малко сме изоставили това начинание, но след нова година се почва пак, всяка неделя сутрин към 9.30 пред ''Рачката'', ако си от Крън ще го знаеш кой е.Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jelio_kz Преглед на мнениеАхам има ама ще е чак до годинаНамери ме на скайп marsiman933. Пак аматИОрите трябва малко да им свикнеш на карането
Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
[QUOTE=ivo929;1380858]В Крън почти всяка неделя се събираме да караме, сега само заради празниците малко сме изоставили това начинание, но след нова година се почва пак, всяка неделя сутрин към 9.30 пред ''Рачката'', ако си от Крън ще го знаеш кой е.[/QUOTE
Да ,знаем се с Рачката.Ще се видим на мегданя някоя неделя тогаз.Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеИди в Енина там има 2-3ма дибели аматИОри.Ще ги видя аз ....
Коментар
-
Първоначално публикуван от stefko1992 Преглед на мнениеПри мен е същата работа аз също карам сам покрай селото ми Загоре ,което се намира на 5,6 километра от Стара Загора.Ако има някой колега от Коларово Маджерито да се обажда ако си търси компанияБалкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
А според теб,момчето което е от Загоре,дали ще тръгне ей така,сам и то чак до Казанлък,и тук да кара?И не се ослушвай ами хайде с крънската група да раздадем газта.
Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнениеА според теб,момчето което е от Загоре,дали ще тръгне ей така,сам и то чак до Казанлък,и тук да кара?И не се ослушвай ами хайде с крънската група да раздадем газта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнениеАз не мога,замислил съм да си правя ''тава''под двигателя и ще съм анагажиран с нея,за другата седмица съм готов.Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар