Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пререгистрация в КАТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пререгистрация в КАТ

Здравейте,

налага ми се да отида в КАТ, и да си прехвърля мотора на мое име.Нотариално вече е прехвърлен.
    Контректното ми питане е дали изършват някакъв преглед на самия мотор, като тест на спирачки, светлини, стопове и по важното е трябва ли да има огледала?
    Другото което искам да попитам е за технически преглед.Не знам на колко време трябва да се прави такъв преглед.Човека от когото го купих не ми даде някакъв талон за това.
    Благодаря предварително.
    Aprilia RX125

От: Пререгистрация в КАТ

Ако е с номер от града, където живееш и ти, няма нужда да се ходи с МПС-то при пререгистрация.
    Ако обаче е с друг номер и трябва неговата подмяна, тогава искат МПС-то. Вече какво точно гледат на мотор не мога да ти кажа.
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Техническия преглед важи за 2 години и за да минеш през кат ти трябва такъв. Не съм много сигурен но мисля че ти трябва и бележка за платен данък.

Коментар

Бележка за данък имам, тя беше задължителна за да мога да мина пред нотариуса. Ще отида с мотора, пък ще го вкарам ако искат.
        Имам работещи мигачи отпред, къси и дълги, работещ стоп и габарит.
        Единствено нямам задни мигачи и тези странични огледала.
        Aprilia RX125

Коментар

Не съм сигурен но мисля,че искат огледала.Като минеш пиши какво е станало.
          Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

разбира се че ще напиша, като сутринта ще изпия два чая от маточина с два валеряна.
            Aprilia RX125

Коментар

Ок, мотора вече е пререгистриран. Няма нужда да се ходи с него там.
              Таксите струват 28лв и 20 ако искаш да минеш за 20 минути.
              Задължителни са квитанция за платен данък, нотариалния договор за покупко-продажба и действаща ГО.
              В ЛЕВИНС е 55лв за година.
              Aprilia RX125

Коментар

1.Ако няма да сменяваш рег.номера,нямаш работа с мотора в КАТ;2.Ако ще ходиш с мотора със сигурност ще ти триабват поне едно огледало и стойка за номера,това е само в най лекия вариант,общо взето зависи на кой ще попаднеш.Иначе за спирачките в нашта хубава БЪЛГАРИЯ,все още няма стенд на който могат да ти проверят спирачките.
                motobattalion

Коментар

Здравейте !
                  Мен пък ме интересува след като прехвърля мотора при нотариуса, освен двете седмици срок за пререгистрация дали мога и по късно да го регистрирам, например април ?
                  По добре късно от колкото никога .
                  Нула89781нула019

Коментар

Първоначално публикуван от aptt Преглед на мнение
                    Здравейте !
                    Мен пък ме интересува след като прехвърля мотора при нотариуса, освен двете седмици срок за пререгистрация дали мога и по късно да го регистрирам, например април ?
                    има глоба след 2-те седмици.

Коментар

Всеки Кат си има собствени закони,при нас например не може да минеш без да видят мотора,дори и да е с номер от същия град.А за закъснението има глоба,ама аз съм закъснявал с по 2-3 месеца и не са ме глобявали.

Коментар

В София срока от датата на договора до прехвърлянето в КАТ е 1 месец.След това ще те глобят от 20 до 50лв. като глобата е фиш.Пак подчертавам,че това е за София!
                        motobattalion

Коментар

Първоначално публикуван от vaskosi Преглед на мнение
                          В София срока от датата на договора до прехвърлянето в КАТ е 1 месец.След това ще те глобят от 20 до 50лв. като глобата е фиш.Пак подчертавам,че това е за София!
                          За Плевен е 15 дни от датата на договора.
                          Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X