Все си мислех ,че всичко съм видял в ендурото ама това води класацията.Едно от момчетата изпадна от пътеката и мотора му буквално се взриви.За 5минути и мотора го нямаше вече.Хубавото е ,че моториста не пострада.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За пет минути и вече нямаш мотор!
Свий
X
-
От: За пет минути и вече нямаш мотор!
Малиийй, голямо нещастие бе, направо съжалявам момчето,това е много лошо!YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i
-
Голям късмет че момчето и вие сте се отървали без последствия.Тая гора ако беше пламнала щеше да стане тогава нещастие.Сега е просто нещо гадно което се е случило на момчето.
Разбрахте ли как е станал "взрива"?Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Правим само догаДки, дали се е спукал резервОара и е облял двигателЯ и кривката или при падането от някоя скала е дало иСкра. Моторът е ХР, но няма нито акумУлатор, нито фар, така че гадаем от какво се запали. Не знам дали от нагрято желязо може да се запали бензин? А за гората голям късмет, там нито пожарна може да дойде, нито ние да я изгасим. Какво се прави в такъв момент не знам, само знам, че въобще не сме подготвени в такава ситуация.
Коментар
-
Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнениеПравиме само догатки,да ли се е спукал резервара и е облял двигатела и кривката или при падането от някоя скала е дало изкра.Мотора е ХР но няма нито акумолатор нито фар ,така че гадаеме от какво се запали.Не знам дали от нагрято желязо може да се запали бензин?А за гората голям късмет,там нито пожарна може да дойде нито ние да я изгаси ме.Какво се прави в такъв момент не знам,само знам ,че въобще не сме подготвени в такава ситуация.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Спокойно заглавието може да е- "30 сек. и човека го няма.... " Жалко за мотора, но добре че не става като в американските филми, където на всяко удряне колите и моторите избухват.
ПП
А ако ще тълкуваме как е станало, единственото нещо което се пали по-лесно от бензин, са
Парите от бензин. Така, че спукан резервоар, обливане на ауспуха, а искра- в този момент и еликтрична и механична....Последно редактирано от Жоро Йорданов; 08-09-10, 12:51.Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар
-
Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеГолям късмет сте извадили момчета,много неприятен момент но в сравнение с това което е можело да се случи направо сте се оттървали с най малкото зло.А къде се е случило това?
Коментар
-
Определено много гадна случка. Добре че няма пострадали. А бензин не може да се запали от запалена цигара. Сега бензиновите пари може и да се палят по - лесно. Предполагам, че би могло да се запали при допира на такива до колектора, все пак той се нагрява доста.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Мани маани много гадна случка нали всичко е минало ....дет се вика можеше и по зле!
И при нас имаше подобен случай само че без пожар....ама от атв -то става за ползване само двигателя друго всичко е тотално криво.Изпуснахме го от една пътека и ......изчезна от полезрението ни,след около 8-10 секунди тропот и търкаляне в пропаста спря със силен гроход но не успя да се подпали.После...на другия ден го разглобиха час по час и първо с Коне до един Уаз после в него и така се прибра,а беше само на 3 месеца
- нооо живота продължава
.
Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар