Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко харчи Вашата машинка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Колко харчи Вашата машинка?

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
    И на мен ми е странно колко малко гори, но това е положението - или бъркам в сметките или 4ef4o е направил някаква магия на мотора и върви на изпарения.
    Но е факт, че гори по-малко от на брат ми ЕХС-то(520 '01) - двамата зареждаме, караме заедно и зареждаме пак догоре и моя е 4-500гр по малко. Миналата година карахме с един познат с Бета 450, пка рфс двигател и като заредихме пак моя беше изгорил по-малко.
    Каквато и да е причината, бензина като разход не го мисля....
    Я първо да уточним на колко километра равняваш един мото час и тогава ще ги бистрим.

Коментар

• Re: Колко харчи Вашата машинка?

Аз не равнявам, километраж нямам, ти ако можеш да ги равниш кажи колко км е.

Коментар

Аз не равнявам, километраж нямам, ти ако можеш да ги равниш кажи колко км е.

Аз затова питам теб защото не зная,стана ми любопитно колко пък ще е икономичен тоя ктм.

Коментар

Ей, вкарахте ме в размисли и мен.....другия път като карам ще гледам да изчисля с точност - мото часове, километри, литри.

Коментар

Ей, вкарахте ме в размисли и мен.....другия път като карам ще гледам да изчисля с точност - мото часове, километри, литри.
            Тая няма да стане,колко пъти е говорено,че моточасовете и километрите са си различни величини.Може да се навият 5м/ч за 2км ,а може 5м/ч да се изминат 150км
            0888 074 049

Коментар

Аз няма да замеря колко часа на колко километра са равни по принцип, а при моето каране и маршрут какъв разход е дал за какви часове и какви километри, с точност и снимков материа

Коментар

Аз няма да замеря колко часа на колко километра са равни по принцип, а при моето каране и маршрут какъв разход е дал за какви часове и какви километри, с точност и снимков материа
                На мен ми е на акъла че както и да го смяташ ще да е 6 на 100.

Коментар

Така, вчера направих по-точно засичане и или съм бил в голяма заблуда или иридиевата свещ която сложих преди карането гори като за световно.
                  За точно 3 мото часа разхода е 6.37л. - маршруте баше доста различен, така че и това може да е дало някакво отражение, ама пак ми се вижда много.

Коментар

Така, вчера направих по-точно засичане и или съм бил в голяма заблуда или иридиевата свещ която сложих преди карането гори като за световно.
                    За точно 3 мото часа разхода е 6.37л. - маршруте баше доста различен, така че и това може да е дало някакво отражение, ама пак ми се вижда много.
                    Така вече съм напълно съгласен с теб
                    0888 074 049

Коментар

• От: Колко харчи Вашата машинка?

Здравейте и от мен. Все още съм новак в оф-роуда и ендурото, но машината ми лапка 3 литра /100. каква е тя? малка спретната NX 250!. малък доминатор-малък разход. Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от boda nx Преглед на мнение
                        Здравейте и от мен. Все още съм новак в оф-роуда и ендурото, но машината ми лапка 3 литра /100. каква е тя? малка спретната NX 250!. малък доминатор-малък разход. Поздрави!
                        A когато се събуди краката отвити ли бяха,тук няма малоумници които да ти се вържат.

Коментар

Е на мен най малкия ми документиран разход е 3,7/100 и беше регистриран по отсечката Ботевград - Калофер (през Арабаконак, Камарци и подбалканската). Ама има много скускане по инерция в тази посока а и тогава държах средна скорост 70 - 80 км/ч.
                          Мотора беше Хонда ХЛ 500.
                          Иначе същия ми е давал почти трийно по голям разход в гората.

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
                            Е на мен най малкия ми документиран разход е 3,7/100 и беше регистриран по отсечката Ботевград - Калофер (през Арабаконак, Камарци и подбалканската). Ама има много скускане по инерция в тази посока а и тогава държах средна скорост 70 - 80 км/ч.
                            Мотора беше Хонда ХЛ 500.
                            Иначе същия ми е давал почти трийно по голям разход в гората.
                            Така,пак обяснявам,тук е мотоциклети Ендуро,никакви пластмасови разходи не ме вълнуват,в тази тема става въпрос за ендуро разход,а този неговия ендуро лайнер няма нищо общо с дядо мраз.
                            Това нещо прилича ли ти на ендуро.
                            http://www.offroad-bulgaria.com/atta...6&d=1413226797

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              Така,пак обяснявам,тук е мотоциклети Ендуро,никакви пластмасови разходи не ме вълнуват,
                              В заглавието не е обяснено ,че трябва да се пише само за мотори като твоя (ендуро мотори имам в предвид)
                              0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
                                В заглавието не е обяснено ,че трябва да се пише само за мотори като твоя (ендуро мотори имам в предвид)
                                То още в началото с големи букви е написано,Офроуд България,после следва мотоциклети Ендуро,ама четете бе Наско,в четенето е истината.Колегата е объркал раздела,а си има точно такъв,Експедиционни машини,тежки мотоциклети.
                                Последно редактирано от hristo jivota; 14-10-14, 19:33.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X