От: Самоков Синеморец или осмококерес отиват на море.
Още миналото лято след като се прибрахме от Емине решихме,че ще ходиме пак до морето ама през Родопите.Това беше правено преди нас няколко пъти и затова ни беше лесно да го спретнем.Пооткраднахме от тук от там идеи и тракове и остана да насрочиме дата.Рано пролетта казахме-на 25 юни ще е заради дългия ден и това е.Дойде 25ти и се надръндихме да вървиме.Събрахме се шест човека и Въсата и тръгнахме.
Часът е 7.00 и тръгваме от ЛукОйл Самоков.
Кончетата са подготвени за път.
И разбира се Въсата с неговиьо куц правоз дойде последен.И дрът Любе дойде да ни изпрати.
А на чичо Митко като дърта и безопасна игла му оставихме да ни пази жените.И той ни изпрати да е сигурен,че сме тръгнали.
От Самоков сичката газ и за око миганье цъфнахме на Лукойл Велинград.Сипахме бензин а Коле сипа въздух,неговата ямаха малко арчила.
А Бубана нали има кондраци демек глисти и се му се яде.Нека апне,че вечерята ще е некога в Триград.
Първа жертва ,Кавазакито на Бубана счупи гумата малко над пистата на Циговчарк.
А немаме ключ 32,егати колко хранихме леля му.
Па като земах един камик и бой по отверката и свалихме каплата.
Спуснахме се ние от горския площад и по оФчите пътеки та право над Сърница.Аз по принцип съм опериран от романтика ама като излезнахме от гората и се откри тая гледка пред нас направо онемех.Ако некоя мацка ви се дърпа,водете я над Сърница да погледа пейзажа и ще даде.
На живо е трепач.
А е от тая камера филми нЕма защото оператора поснимаше па картата беше малка и поизтриехме и така няколко пъти.
Е го и Гоше пожарникаро иде.
От Ракитово та до края на Родопите като минавахме през селцата,първото нещо което се набиваше на очи са джамийте.Най големите сгради и най белите.
Яз.Доспат.
Заобиколихме го от южната страна(10км приличен път) и минахме през Доспат.
Венци евала за тежкия маршрут който сте избрали и покорили. Много ми харесват снимките и коментарите под тях продължавай само така.
Чакам следващите снимки.
Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Венци евала за тежкия маршрут който сте избрали и покорили. Много ми харесват снимките и коментарите под тях продължавай само така.
Чакам следващите снимки.
Слави маршрута е по лек от Ком-Емине обаче е по дълъг.Снимки ще кача утре,че сега отивам в Еднодневни разходки.Поздрави.
Коментар