От: Когато няма с кого да караш-караш сам!!!
Имах подобна случка миналият месец по лошото при мен бе че карах сам,и на снимката се вижда че коловоза не е дълбок .Но си полегнах както си трябва,левият ми крак се падна под мотора и добре че на жалих пари за екипировка ,с добри ботуши съм и се измъкнах само с леко наболване на глезена през следващите 2 дни.
Не е много добра идея да се кара сам но.
Имах подобна случка миналият месец по лошото при мен бе че карах сам,и на снимката се вижда че коловоза не е дълбок .Но си полегнах както си трябва,левият ми крак се падна под мотора и добре че на жалих пари за екипировка ,с добри ботуши съм и се измъкнах само с леко наболване на глезена през следващите 2 дни.
Не е много добра идея да се кара сам но.
без екстрими
Гъбарската нали сме гъбари,а не експерти
Днес отново бе доста горещо та реших да направя една лека разходка в гората. Приготвих се за 10 мин. запалих мотора и тръгнах. Да ама не, казах си, че щом ще излизам сам сега е момента да направя малко снимки на спокойствие и да ги кача във форума. Така че обърнах и се върнах да си взема апарата от в къщи. Само да уточня, преди да започна със снимките, че действието се развива около гр.Гоце Делчев! Предварително се извинявам ако нещо не успея да се справя с качването на снимковия материал.....................
Приятно гледане.............
Коментар