Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група- ТРЯВНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Група- ТРЯВНА

Първоначално публикуван от Niki_barziq Преглед на мнение
    Имахме си фотографчик,той да качва,аз нали съм некъдърен какви снимки чакаш от мен
    Кой е фотографчикът,че не знам да ме светнеш

Коментар

Имахме си фотографчик,той да качва,аз нали съм некъдърен какви снимки чакаш от мен
      ....и обмисляй изказванията си ,че да не те изтрият от форума

Коментар

Че кога не съм бе Цецко,че ме предопреждаваш

Коментар

Че кога не съм бе Цецко,че ме предопреждаваш
          Защо винаги се дракаш със хората незнам

Коментар

И така да пусна малко снимки от съботното каране на нашата група аз не съм присъствал тялом ,но духом бях със тях

Тука малко на кафе в най-дългият гараж в гр. ТрявнаИ обсъждане къде да се ходиЕ има и хора без мотори,само пасивни учасници

Тука вече са на линия на сборният пукт:Бат Рамбо в кадър с ДР-ката

Учстниците в тази експедиция;Звездьо/Бах/,брат му Делян Сървайвара,НиколаЙчо,брат му Бечито,Цветан,Фантата,Рамбо,Рицина ами май това бяха

Опа Рицина

Тука малко промлеми с трасето снегопочистването не си е свършило задълженията

Дилян

Тука на един базов лагер за водопой

Звездьо и Фантата

Бечито и Цветан

А тука селскопанските труженици

Смяна на терена където е минал снегорин

Това е някъде към Сечен камък

А тука на пройзводствен обяд А това е Дилян

Това е от колегите АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПРАВИ КОМЕНТАРИ ПО СНИМКИТЕ ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА В ТАЗИ ТЕМА ВСИЧКО МОЖЕ И НАЙ ВАЖНОТО Е,ЧЕ ДЖАРТОВ НЕ Я КОНТРОЛИРА ПИШЕТЕ НА ВОЛЯ

Щях да забравя и едно клипче за десертПоздрави

Коментар

Айде дано събота да си тялом с нас,защото знам че много ти се кара Тъкмо в петак го дават да вали и ще е мазало

Коментар

Айде дано събота да си тялом с нас,защото знам че много ти се кара Тъкмо в петак го дават да вали и ще е мазало
                Ще е интересно дано се отскубна от вкъщи,като гледам Делян ми се идва още повече

Коментар

Хайде Бореее нагласи ли материала от днешното каране !?!?!?
                  Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 31-03-12, 17:09.
                  Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнение
                    Хайде Бореее нагласи ли материала от днешното каране !?!?!?
                    По-късно,че сега няма време

Коментар

Днес се скрихте някъде.
                      Ние се спуснахме от "Мъсченица"на Плачковци от там пресякохме на другия баир, покрай антената и се спуснахме в Трявна.Май се казваше Демиев хан.
                      Долу в боровата гора точно над града намерихме две момчета с мотори ама казаха че сте драснали в посока Дряново.Обърнахме и се спуснахме на Божковци и през Радино в Габрово.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        Днес се скрихте някъде.
                        Ние се спуснахме от "Мъсченица"на Плачковци от там пресякохме на другия баир, покрай антената и се спуснахме в Трявна.Май се казваше Демиев хан.
                        Долу в боровата гора точно над града намерихме две момчета с мотори ама казаха че сте драснали в посока Дряново.Обърнахме и се спуснахме на Божковци и през Радино в Габрово.
                        Не сме били ниеБяхме в посока Предела

Коментар

Най накрая ми остана малко време да пусна снимките от вчерашното каранеРешихме да се поразходим до прохода на Републиката,Аз,бат Рамбо,НиколаЙчо,Бечито,Звездьо/Бах/ и Дилян

Тука малко докато съберат на Бах мотора

А тука докато се съберем мина час

бат Рамбо и Валката в дясно да ни изпрати

Бах и брат му Дилян

Тука вече сме в гората пробвахме две пътеки,но много паднали дървета и даже Бечито се прибра по асвалта да не си одраска мотора,а ние пробвахме по трети път не,че там нямаще дървета,но атакувахме

бат Рамбо с ДР-ката

НиколаЙчо и Бах

А тука Бах се къпе

Производсвен обяд на предела и после по друг път през с. Вонеща Вода където бат Рамбо спука гума и се прибрахме в Трявна благополучно

Има и 1-2 клипа ,но по-късноПоздрави

Коментар

Ето две клипчета от събота

Коментар

• Re: Група- ТРЯВНА

Браво Боре, добре сте си изкарали . Яко ме кефи тоя пич Бах , голям ентосиаст е и смело се вкарва в екстремите. Личи му ,че се забавлява яко. Поздрави на групата
                              Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 01-04-12, 23:31. Причина: Допълнение
                              Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

• От: Re: Група- ТРЯВНА

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнение
                                Браво Боре, добре сте си изкарали . Яко ме кефи тоя пич Бах , голям ентосиаст е и смело се вкарва в екстремите. Личи му ,че се забавлява яко. Поздрави на групата
                                Благодаря Жорка ще предам на групата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X