От: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка
Утре 01.09.2010 от 18.00 часа ще бъде открит нов магазин за мотори, екипировка, части , и други неща свързани най-вече с ендурото. Който иска са заповяда да разгледа да си каже мнението, да пожелае успех на собствениците. Магазина се намира на ул. Александър Стамболийски точно срещу фабрика Фулмакс (между колелото и където беше сервиза на Христо въшката). Няма да ви казвам кой ще го освещава сетете се сами!!! Очаквам ви.
[IMG]http://media.snimka.bg/8339/022934139-big.jpg?r=0[/IMG] Kакто искате да постъпват с вас човеците, тъй и вие постъпвайте с тях! (Библията)
В неделя изпращах,но предния ден направих сефтето от близо година.С няколко приятели-трактористи,покарахме 60-тина километра.Момчетата много ми паснаха,защото още на 20-та минута ме заболяха ръцете и те благородно решиха да спрем.Уж да ядат капини,пък аз да си почина.Абе готини пичове са те.След горските плодове огладняхме,пак добре за мен,и се ориентирахме към скромно ресторантче.Който не е хапвал там трябва да знае,че на менюто изрично пише-Заведение за бавно хранене.Затова и ние се хранихме бавно и даже здравословно.Имах цялото време на света да направя и няколко етно-арт фотографии,за съжаление с телефона.
Ние не бързахме за никъде и доброволно изчакахме да завали здраво,преди да си трагнем от там.Ето и доказателства-малко снимки.
Е защо от скоро почнахте да публикувате по толкова малко снимки преди бяхте супер доста снимки и коментари за тях.С удоволствие ви гледах снимките,а сега доста слабо го давате относно снимките.
Е защо от скоро почнахте да публикувате по толкова малко снимки преди бяхте супер доста снимки и коментари за тях.С удоволствие ви гледах снимките,а сега доста слабо го давате относно снимките.
Колегите карат много бързо и затова нямат време за снимки.Фото има само от такива туристи като мен и някой гъбари.Няма гъби,няма снимки.Добре,че има къпини да поспрем и да щракнем някой поза.
Колегите карат много бързо и затова нямат време за снимки.Фото има само от такива туристи като мен и някой гъбари.Няма гъби,няма снимки.Добре,че има къпини да поспрем и да щракнем някой поза.
Ча пък толкоз да са бързи.Ще видим в неделя дали няма да се хванат на кадар.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256
Коментар