Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Общи приказки и простотии !

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
    Ти ако не слушаш ще те сложиме най-отпреде и ще ти отредиме само една буквичка
    Аз винаги съм бил много палав, и да ти кажа до сега оплаквания от това ми качество няма
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Жоро мен не ме интересува ,ама жена ми пита ,това с буквите кога ще бъде публикувано.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Жоро мен не ме интересува ,ама жена ми пита ,това с буквите кога ще бъде публикувано.
        Търси се художник с красив, дамски почерк да изпише хубаво буквите ! Няма да се излагаме пред хората я !

Даниеле, за теб ще оставим кавичките, няма проблем !
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
          Търси се художник с красив, дамски почерк да изпише хубаво буквите ! Няма да се излагаме пред хората я !
          Пак ме забрави ...
          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение

Даниеле, за теб ще оставим кавичките, няма проблем !
            И на тирето щях да се радвам, но щом казваш
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
              Пак ме забрави ...
              О-о, ама ти красиво ли пишеш ?!!!
              Вакантната бройка за художник е заета !
              -------------

Коментар

Поздрав днес към всички с КТМ от Данчо !
                -------------

Коментар

това е най-лудата снимка която съм виждал през последните 100 години
                  тоя Жоро ще ма умори
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Жоро, евала за снимката, докарал си я перфектна!

А и много хора ще се чудят що за фон е това, особено по чужбинско

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                      Разликата между моторите които са над 42-3-5 коня и нагоре се усеща само по правите...........
                      До колкото си спомням Митков беше давал някакъв сравнителен тест на някакъв човек, който бил фирмен състезател и карал със някакъв друг и първо пробвали и двамата със 450 кубикови машини - фирмения бил пръв, после фирмения с 250..... другия си карал все със 450 кубика - фирмения, пак пръв....125 - пак пръв, 85 пак първи, но с малка разлика и накрая му дали един БМХ...
                      Та според мен със мощност от 40 коня нагоре разликите ще се дължат само на умората от опитите да се движите със същото темпо заради различния начин на каране на самите машини...
                      иди го кажи на ония с картингите =)).Не е толкова просто ,не всичко е коне ,има и други понятия ,въртящи моменти ,тегло ,при какви обороти се достигат ,каква е кривата.
                      Минава се отвсякъде и с всичко с подходяща засилка =))

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                        Минава се отвсякъде и с всичко с подходяща засилка =))
                        ...ммм даааа така е, но понякога няма засилка или се налага да спреш и да тръгнеш от место
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                          ...ммм даааа така е, но понякога няма засилка или се налага да спреш и да тръгнеш от место
                          стандартния 125сх излиза от ктм 35 кс. а стандартния 200ехс е37кс. а заводската серия sxs която в ограничени бройки и предимно по заявка е 38кс./най-силен беше на Ратрай 41кс./

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение

това е най-лудата снимка която съм виждал през последните 100 години
                            тоя Жоро ще ма умори
                            Всичко е реклама и меркетинг !
                            -------------

Коментар

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
                              стандартния 125сх излиза от ктм 35 кс. а стандартния 200ехс е37кс. а заводската серия sxs която в ограничени бройки и предимно по заявка е 38кс./най-силен беше на Ратрай 41кс./

ааа с това несъм съгласен, на повечето места 200 го дават 45 к.с.

но дори да е като к.с. както на 125 въртящия момент е много голям и се усеща дори по-силен от 250 4Т крос

а и какво значение има като за мойте килограми и умения ми е екстра
                              Последно редактирано от Краси; 07-01-08, 12:39.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                ааа с това несъм съгласен, на повечето места 200 го дават 45 к.с.

но дори да е като к.с. както на 125 въртящия момент е много голям и се усеща дори по-силен от 250 4Т крос

а и какво значение има като за мойте килограми и умения ми е екстра
                                Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
                                От голямо значение е как са измерени мощностите на двг-то, ето вижте какво казва Уикипедия:
                                А да не говорим, ако се мери крайната мощност на задното колело. Така че на различните места вероятно дават различни измерващи методи.

"Данните за мощността на двигатели (специално при автомобили), не винаги могат да се сравнят, когато се дават в конски сили. Причината е, че условията за определяне на тази мощност са различни в различните страни. Така например в Германия мощността се определя в конски сили по DIN (т. е. DIN-PS), като двигателят е във „готово за вграждане” или „окомплектовано“ състояние в дадения автомобил или механизъм. Това значи, че двигателят се изпитва заедно с горивоподаващата помпа, водната помпа, маслената помпа, вентилатора, генератора, въздушния филтър, ауспуха и т. н. Тоест - по DIN двигателят е във вида, в който се качва в автомобила. В САЩ обаче мощността се определя за „гол” двигател, т. е. без да е натоварен с необходимите за работата му агрегати, както e по DIN. Изпитва се специално приготвен двигател, на когото всички изброени агрегати се задвижват от външни източници на енергия, а не от самия двигател. В този случай единицата се нарича конска сила по SAE ("SAE-PH"). В Италия пък в употреба е единицата Cuna-PS. Разликите не могат точно да се дефинират, като на практика разминаването е от 5 до 15 %. Такива разлики възникват също и при измерването в kW, тъй като не единицата, а условията на измерване са различни."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X