От: Откриване на ендуро сезона в Сопот 2011

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Откриване на Ендуро сезона

Свий

X
- 

Да си продължа със снимките от пиЕНДУРО партито

Това сме си ние по средата на вечерта

Благодаря на Цурито и Светльо за помощта, която ми оказаха за организацията и провеждането на Откриване 2011

Радо и Митака

Климентци - Наско и Милен

Карловци

Има представители и от рокерите на Сопот

Граф Живота

В малко по-човешка светлина със Савата

Калама и Тошко – ако имате проблеми с моторите, ще ви помогнат

Хоро. Отпред води байряка, след него букетът на булката

Вече води само букетът на булката

Хорото набира сила, осезаемо е дамското пресъствие

Вътре отесня

Ритъма се смени и се захвана българо-ориенталски танц

Букета на булката беше сменен от борче, палма или кой каквото вижда след ……малко пиене

Гагата в акция

Проверявам сметката, но излезе вярна и Мимето не си даде телефона..

Сутрин се изтрезнявало с бира………

Но според мен изтрезняхме чак в снега между Чевира и Средногорец

И на Чаира зимата не се предава лесно

Румен май приготвяше обяда ни

Савата развя байряка за да ни поведе в поредната битка

А аз отидох да бера букети за фенките……………………

Това беше! На който не му стига – на 30ти пак.Последно редактирано от Жоро Йорданов; 30-03-11, 23:20.Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
 0894328706
 Коментар
- 

Жоро нали каза че си снимал малко снимки ,незнам какво ще е ако си снимал повече ,незнам какво ще е ако си снимал повече ,гледам има и снимки от Чаира ама май не си ме снимал как ме беше затрупал мотора в снегът ,гледам има и снимки от Чаира ама май не си ме снимал как ме беше затрупал мотора в снегът ,добре че успях да го изритам,иначе срам не срам щях да ви викам да ме освободите ,добре че успях да го изритам,иначе срам не срам щях да ви викам да ме освободите  ,иначе събитието е заснето подобаващо,мога да изкажа само положителни неща за всички оператори. ,иначе събитието е заснето подобаващо,мога да изкажа само положителни неща за всички оператори.
 Коментар
- 

Валчестият пазач постоянно ми взимаше саксията от ръцете. И то при положение,че даже един път не беше се сетил да я полее. Обаче като влетях с колелото за почетна обиколка въобще не можа да реагира. Май този път нямаше кражби - познайте защо? Първият правилно отговорил получава една бира.
 Коментар
- 

Нямаше кражби защото нямаше от лошите,не съм усетил и да има някакво напрежение,всеки гледаше да му е готино,абе въобще стана си едно много културно Откриване.Чух само че има недоволни,защо не тръгват всички заедно от Каравеловската поляна а тръгвали по групи,между другото това от няколко години даже стана по добре така,защото ако тръгнат 300 мотора на веднъж ще стане мазало.
 Коментар
- 

Здравейте, мотористи!
 Откриването тази година ще е на 30 март!
 Организатори няма, така че всеки който смята да нощува на Бяло Камъне да се обади и да направи резервация. Мисля, че датата е добра, защото единствено Буркана ще е минал тогава. Според мен няма смисъл да се прави откриване април месец, 1-во защото не стига че трасето е лесно, а и без малко сняг и кал няма тръпка и 2-ро април е доста активен месец и за много хора е натоварен. 

Всички са добре дошли, мястото се знае- Каравеловската поляна 10:00ч.
 Поздрави на всички!!! Yamaha WR 200 Yamaha WR 200
 Коментар
- 

И аз вече съм готов благодарение на Пачароза,че без спици трябваше да карам цвайката на детето. трябваше да карам цвайката на детето.
 Времето е мъгливо и гумите ми са за мъгла всичко е ОК.Утре ще видим кои са сериозните. всичко е ОК.Утре ще видим кои са сериозните.

ПП.Случайно някой да знае дали е пробит пътя за Чевира през Чатала,защото през Средногорец не може да се минеКогато няма друг изход- използвай централния вход!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

0888984256
  0888984256

Коментар