Честито Закриване на сезона ! Не че закриваме , но е повод за събиране и откриване на зимния сезон . Днес е и Задушница , така че нека оставим всички дрязги зад гърба си и се насладим на хубавото време !

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Закриване на ендуро сезона 2012

Свий

X
- 

От: Закриване на ендуро сезона 2012

Днес закриват летните манекени и фотомодели  ,95 процента от тях не можаха дори да открият сезона,защото през долината имаше доста сняг ,95 процента от тях не можаха дори да открият сезона,защото през долината имаше доста сняг ,та тези същите през останалото време на годината не могат да се реализират ,та тези същите през останалото време на годината не могат да се реализират ,и сега е точният момент за закриване.Трасето е напълно подходящо ,и сега е точният момент за закриване.Трасето е напълно подходящо ,няма кал,сняг,може да се кара по тениска и къси гащи ,няма кал,сняг,може да се кара по тениска и къси гащи температурата е 20 градуса,на Бяло Камъне басейна е пълен чудесно е за плаж температурата е 20 градуса,на Бяло Камъне басейна е пълен чудесно е за плаж ,какво му трябва повече на човек, с две приказки типично женско закриване ,какво му трябва повече на човек, с две приказки типично женско закриване .

Последно редактирано от hristo jivota; 03-11-12, 10:05. .

Последно редактирано от hristo jivota; 03-11-12, 10:05.
 Коментар
- 

Да , тук е доста топло - над 20 градуса е на сянка . Поздрави на всички с тази песен : http://www.youtube.com/watch?v=0FUSK...eature=related
 Коментар
- 

Малко и от мен:
 първо на полянката както винаги.

Попа да опее събитието

Ето ме и мен 

Групата ми дойде 

Мичката пак казва нещо умно 

Ретро машините

Малко разчистване на падналите дървета по пътя

Сузукувците 

Последно редактирано от vatko; 03-11-12, 23:19.Some call it a hobby, we call it a way of life!
 Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш! 
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

0888984256
  0888984256 

Не сега де.... Честито ви и от мен!
 Не сега де.... Честито ви и от мен! 

Коментар