Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Закриване на ендуро сезона 2010
Свий
X
-
От: "Закриване" на сезона в Сопот
Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
И аз го познавам. Виждам го всяка сутрин, а по някога и през останалото време на деня. Въпросът опира, да имам огледало пред мен

Друго ми е чудно. При положение че се качвам и това е горе доло добър наклон, как снима та излезна че се спускам 
:

Коментар
-
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
От: "Закриване" на сезона в Сопот
Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнениеИ аз го познавам. Виждам го всяка сутрин, а по някога и през останалото време на деня. Въпросът опира, да имам огледало пред мен

Друго ми е чудно. При положение че се качвам и това е горе доло добър наклон, как снима та излезна че се спускам 
:

Е нали ще ставам фотограф аматИОр

и ми показа някой тактеки.
0888984256
Коментар
-
0888984256
Коментар
-
От: Закриване на ендуро сезона 2010
Браво колега за снимките,то беше закриване,то беше чудо,даже Чинела не е посмял да пише тази седмица.С нетърпение ще чакам догодина да видя какво ще бъде откриването.Браво и успехи на групата.Beta 450 RR-Factory
0039 3206052599
Коментар
-
Здавеите и от мен!! Нещо бе ме налегнал мързела таз вечер,стоя си пред талвизора и се взирам с един дзъркел щот другия вече бе заспал иииии га гледам един намазан и зализан мангал със сербес мустак,се усуква краи една убавица

Га са укокорих що да видя
Ъмчи той Адаша!! Малиййй ша ма изяде!! Чакаи да скачам да пускам някой друго кадро и да обявявам шо се случи на Камането и ква ша я вършим Енинци??Но ред по ред.Аз контузен от едно куцо бяло магаре,не можах да бъда с мотор,ама куцукаики доидох с колата. Далеч далеч преди свърталището си личеше че маторджииски Збор ша има.
Още спристигането амен подир пладне,наи нетърпеливите я бяха захванали!! Ато все известни личности че и настоящи шампиони!! Браво Минков!!!
Все от наща черга-Ичо Живота
С последен модел брич с клапи за обдухване на картера

Ники Сърваивъра вдъхновен от сладкото отпиване на червеното винце на другия шампион Доката
Скочи от съседната маса и се провикна!!!
Абе Фъре,камдъм вече от правила ,от тракери,маркери и жипиеси!!Я да вземете да организирате на ваща беседка едно маитапчииско състезание когато хване наи-големия студ и виното хубаво се избистри!!!
Ъъъъ убъъ работа

Почесваики се по куфата кратуна,викам чи кво шамуйй???
Пък той пак напъва: Яяя яя да фани дикиш още сега давам своятя лепта за началото!!! Ъсся де кво праиваш

Че и бая каиме извади

грабна една кална хапаратура и я джасна на масата и грабна кифтету
Пускам поста и ставам да го изиграя туй Чаи Шукарие!!!
Пудир малко пак! Става интересно!!!Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
Коментар
-
Ама ярешка кръв мирна седили?? От съседната маса Гълабин не се сдържа и се провикна: И аз и аз, щом ша има кушии там сме!! Аи дееее Хаирлия да е!!!
През това време заградената стърга се пълнеше с пристигащи
С гръм и трясък пристигат и АТВта.Яяяя го и Коча! Аиде и тои в кошарата

След него припкаше едно яренце, без малко да ми скочи

В момента по БТВ върви репортаж за откраднати жици,чак сега ми проясня защо на Пачарозата така ненадеино му изчезнал тока

Еиии пак вдигнахте куйрука на Ямахите

Добре че Пачарозкин има въже!! Може и да се обеси неиде!
А бай Фил си сръбка мастичката и доволен че тоя път нее Пътна помощ!!!
Ейй предвидливи маторджии еиии!! Сякаш гинекологична чанта бре!
Вечерта започна добре получих билетче номер 1 .Ъъъъ я да видим??? Да ама Не!!!
Дядо поп като дръпна някой друга упоика и той дума: Аааа нимои таа работа тъй ,щом е за маитапи и аз давам нещо!!
Добре започна вечерта ама някои дамари бързо умекнаха!! Майстореее маистореее
Горкия Светльо

Така завърши поредния Белокаменски купон .
Радвам се че се видях и запознах с нови приятели.Пожелавам на всички живи и здрави и повече маторджииски прояви. И да видим ква ша я мъдрим за да стане наистина един приятен зимен празник в Енина. Дано не се изложим!! Аиде виното да учи нотите!!Последно редактирано от Чичко Фър; 02-11-10, 22:50.Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Коментар
-
0888984256
Коментар
-
Ти пак си добре,щот дуде биз жинъ,ъм аз куе по напред да вардя???
Жинътъ я! Саат,апарат и пари шаги наиде! Ъм куя няма ко праим?
Затуи и аз съм нащрек!!!Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Коментар
-
Последно редактирано от Ivan Minkov; 06-11-10, 12:59.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
Последно редактирано от Ivan Minkov; 06-11-10, 13:01.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар