До: Ендуро Севлиево - раздумки
Браво Иване добре казано!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро Севлиево - раздумки
Свий
X
-
Абсолютно си прав Драго а сега остава да почерпиш!!!Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнениеабе бъркате нещо бе
това е севлиево

Коментар
-
ей да не се уплашихте от времето бе
тази седмица ще се събираме пак
ще се кара в посока богатово-идилево -ново село емине и към хотница
айде стига ви пояснения
който иска да звънка
Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.
Коментар
-
Драго по-добре разгледай това:
http://www.accuweather.com/world-for...etric=1&fday=4
и това също:
http://www.accuweather.com/world-for...etric=1&fday=5
По-добре направете някоя обиколка около града.Поне ако усетиш,че ти замръзват м....е
да се прибереш на топло.
Коментар
-
Този уйкенд ще ядем у.я като гледам
студ сняг и дъжд
трябва да си направим по крушевския баир разни спънати бавни пътечки, хем ни е наблизо хем ще ни е топло като караме
хайде мислете по въпроса и си намерете по някое мачете
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
И на вас неможе да се угоди. Лятото ще ви е топло и пепеливо. Сега студено и кално. Я се качвайте и действайте пък времето не го мислете. Или елате да покараме околу Плевен. Краси и без това си беше заплюл Каньона. Проблема е само един, че река Вит е придошла от топящият се сняг по планините и неможе да се гази. Ще ни трябват подвадници. Ама непречи да дойдете. Ако искате го считайте и като покана.
Коментар
-
тази седмица мислим да покараме и да опушим някоя скара някъде из горите
сега даже ми идва на акъла че в богатовската гора ще стане идеално.има къде да се покара,кал коооолкото искаш а и добрите ловджии са направили беседка с огнище

който иска да идва .всеки да се чувства поканен
Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.
Коментар
-
Аз до към 2 съм зает. След това мисля да се отдам на каране, а ако ви открия шумкари такива мога и да похапна нещо

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Аааа добра идея,дано да даде време ченямам спомен последните години да не ни е брулил вятър!!!!Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнениеДраго , я начертай терена за следващата неделя, че ще идваме на мотокроса. Мене самото състезание, да ти каже , че хич не ме вълнува, ако ще с ролкови кънки да ги пускат по пистата, ама ще използвам да се видя с тоя ония и най вече да се повозим .Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар