аз съм по-навит за другата седмица. сега ще е много наприпряно и много хора няма да дойдат ако изобщо са разбрали !!! и а дотогава всичко ще е наясно. плюс това май незнаете че в севлиево има европейско струва ми се така че Жоре що не вземете да метнете балкана набързо да се видим
Не знам само дали другите ще могат да смогнат Трябва да ги питаме.
бучака неска ще го питам
за теб съм сигурен че си навит и веднага да тръгнеш
краси ще го вземем следващия път щото сега и без тва няма с кво да довлече ср-а до харманли
а и нека гледа европейското аз тия европейски вече много пъти съм ги гледал то и тва от сега горе долу все едно съм го гледал
и другите ще подпитаме
между другото като за пръв път по този непознат маршрут всички с които разговарях и митака и гълъбин даже са единодушни че по добре да не сме прекалено голяма група щото ако сме -много трудно и бавно ще се придвижваме
а пътя ще е непознат
Днеска ходих да видя Митков и на неутрална територия в Симеоновград завъртяхме някой телефон насам-натам, та последно:
ПОХОДЪТ ПРЕЗ СТРАНДЖА ЩЕ Е НА 15, 16 и 17 ЮЛИ.
В 9.00 ЩЕ ТРЯБВА ДА СМЕ НА МЕГДАНЯ В ХАРМАНЛИ И ТРЪГВАМЕ НА ИЗТОК ПОКРАЙ ГРАНИЦАТА.
Нека всеки си направи добре сметката, че ни чакат поне 250 км черно и предимно непознато
Бъдете точни!
Тези, които първо ще минават през Стара Загора да са в града не по-късно от 7.30 часа.
Засега сме: АЗ, МИТКОВ, ДИМИТЪР, КРАСИ, КОКЕРА, ДАНЧО, ЖАСМИН, БУЧАКА и МИТАКА от Димитровград.
Други желаещи
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
По това време сам на море с домашните любимци ...
В Лозенец.
Кажете къде и кога ди ви чакам, пък ако слушате може и някоя студена биричка да донеса ....
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Моля ви, не ми опорачавайте Варвара, че само там летувам. Не стига, че я пренаселиха и дори направиха хотели, сега остава и мотористите да разорат плажа (майтапя се - там НЯМА плаж, ако не броим т.нар селски плаж, който се посещава само от местните и гъските). Но ако все пак ходите, отидете на Скалите (които една моя позната нарича "Асансьорната шахта" и се снимайте с голите актриси и певици, които се подвизават там). Приятно прекарване!
говорих с нашата група. до утре ще знам точната бройка на хората който ще дойдем, надявам се да сме 3-ма. ако е така групата става 11 човека не е най-малката но мисля че няма да има проблеми
Ей, пичове, прегледайте си сериозно моторите, вземете си резервни вътрешни гуми, инстументи и всичко свързано с евентуални козметични ремонти, че да не си загубим трите дена във веселби по странджанските чукари, че съм поръчал във Варвара патките да ни чакат
Идеята за цистерната е чудесна! ... пък ще ни го продаваш на дребно
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Жоро това си е точно така, мислили ли сте евентуално за някаква съпорт кола или джип даже и колесар да има . недай си боже нещо да стане а то може да стане какво ще се прави тогава, няма да си зарежеш мотора я в тези чукари !!!
обмисляме да има поддръжка и от един микробус и две каравани
данчо има бус и каравана
а аз имам само каравана
но пък жоро имал теглич на джипа
ще трябва май и бензин да носи джипа например
а бе ше я измислим
има още бая време
Не знам обаче дали да не направим някаква минимална такса която да платим за да може да се организира по добре суппорта и да не се набутват някои хора за сметка на други
иначе жоро и данчо ще са леко ощетени според мене
освен ако данчо не ни налепи на всички по моторите лепенки "магазини ендуро" или "семото"
Коментар