Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пропадане от върха до дъното за по малко от 8 часа.

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Пропадане от върха до дъното за по малко от 8 часа.

    Здравейте приятели.
    След промяна на пола вече съм PRENI а преди това бях Жоро Витлиемов. Жертвах се за да мога отново да съм сред вас, моите приятели. Благодаря за подкрепата на всички.
    Искам да ви кажа само едно. Грешката е изцяло моя. В разгара на кавгите, трябваше да застана твърдо като модератор и да ликвидирам постовете на Пепи Мотос дори и да му дам наказание. В това време аз го смятах за приятел ( с когото говорих по 3 часа на ден по скайп ) и приех първоначалните му писания, като закачки, за това реших всичко да остане. Всичко обаче се разрастна и в края беше късно да се правя на модератор, тъй като бях вече съпричастен към кавгата.
    Винаги съм казвал: Поради липса на мимики, интонация и жестове написаното се тълкува от всеки различно.
    Така от върха ( модератор ), до дъното ( изгонен ) се узовах за по малко от 8 часа.
    След публикуването на тази тема, ще имам тотална забрана до форума. Не се мъчете да ме връщате. Административният състав е безпристрастен и безпощаден, особенно за груби нарушения като това което направих. Ще си изтърпя наказанието.

    Когато се регистрирах във форумът, бях никой. Не съм използвал никой да ме представя, за да стана някой.Всичко съм си извоювал сам. Сега като виждам колко приятели имам, виждам че престоят ми тук не е бил напразен.
    Благодаря ви момчета.

    Наистина съжалявам за това което пропуснах ( да накажа Пепи още в началото ) и сега да съм победител, а не победен. Грешката е моя.

    Поздрави към всички. Ще се върна.
    " Това което не ни убива, ни прави по силни "

  • #2
    От: Пропадане от върха до дъното за по малко от 8 часа.

    Банът на Жоро Витлиемов изтича в края на другата седмица. След това е добре дошъл. Моля, тази тема да не се дискутира повече.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X