Тази тема ще започне загадъчно, а кога ще я довърша ? Може би довечера.
След като с Шефа заловихме Крикчето неволно да си тананика химна на групата на младите:
Лесидрен, Лесидрен, аз съм млад и зелен,
Лесидрен то се знай, там ще караме докрай.......
Шефа свика съвещание, след което беше дадена презконференция въз основа на която беше дадено публично становище
, че трябва да вземем и да покажем на Крикчето, че Лесидрен е капка в морето.
През целият ден Крикчето се държеше мъжки и не направи крачка назад. Браво.
Цитат на Пачароза: Крикчееееееее, много от членовете на плевенската група много време ще ти носят вода.
Денят беше дъждовен, а терените за каране безупречни.
старт: с Чифлик - през Стара Планина в Христо Даново, от там хижа Средногорец ( Средна гора ) отново Кърнаре . През прословутата Кърнарска пътека на х. Дерменка - Орлово гнездо, Чорапогащника, Паметника на летеца и отново изходна точка с. Чифлик.
Подробности довечера, а сега едно клипче от Кърнарската .
След като с Шефа заловихме Крикчето неволно да си тананика химна на групата на младите:
Лесидрен, Лесидрен, аз съм млад и зелен,
Лесидрен то се знай, там ще караме докрай.......
Шефа свика съвещание, след което беше дадена презконференция въз основа на която беше дадено публично становище

През целият ден Крикчето се държеше мъжки и не направи крачка назад. Браво.
Цитат на Пачароза: Крикчееееееее, много от членовете на плевенската група много време ще ти носят вода.
Денят беше дъждовен, а терените за каране безупречни.
старт: с Чифлик - през Стара Планина в Христо Даново, от там хижа Средногорец ( Средна гора ) отново Кърнаре . През прословутата Кърнарска пътека на х. Дерменка - Орлово гнездо, Чорапогащника, Паметника на летеца и отново изходна точка с. Чифлик.
Подробности довечера, а сега едно клипче от Кърнарската .
Коментар