Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лого на Плевенската група

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лого на Плевенската група

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
    Жоро, проблема не е в колектива, а в колективите!!! Станахме доста и взехме да се делим(на групи), няма лошо, всеки кара каквото му е кеф
    Филчев,много си прав че не се обръщаш към Ренди ,а към модератора Ж.В. ,защоли .
    Ами защото не се знае кой пише и кой дава идеите,е на това му се вика интрига.
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
      Филчев,много си прав че не се обръщаш към Ренди ,а към модератора Ж.В. ,защоли .
      Ами защото не се знае кой пише и кой дава идеите,е на това му се вика интрига.
      Пепи, Ренди сам си пише постовете и аз нямам нищо общо с тях. Сега официално те моля да спреш да ми спрягаш името за щяло и нещяло и да престанеш да се занимаваш с мен, както аз не се занимавам с теб.

П.П. Между другото темата се следи от по високопоставени модератори и супер модератори от мен. Засичат се IP адреси и много лесно би се доказало кой пише постовете на Ренди. Въпросът с пплевенската група е решен и предлагам да престанем, преди да загрубеят нещата и да се започне с бановете.
      Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 01-04-10, 22:07.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Пепи, Ренди сам си пише постовете и аз нямам нищо общо с тях. Сега официално те моля да спреш да ми спрягаш името за щяло и нещяло и да престанеш да се занимаваш с мен, както аз не се занимавам с теб.
        пепи знаеш ли ако се изсипе кварцов пясак в маслото на мотора кво става
        За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
          пепи знаеш ли ако се изсипе кварцов пясак в маслото на мотора кво става
          Става голям кеф на двигателя ха ха ха

Коментар

Позволих си да обърна цветовете на логото за да видя как ще е и много ми хареса. Извинявам се на колегата intruderzzz че съм го направил без негово разрешение. Ако кажеш колега, го трия веднага.

Прикачени файлове
            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
              Позволих си да обърна цветовете на логото за да видя как ще е и много ми хареса. Извинявам се на колегата intruderzzz че съм го направил без негово разрешение. Ако кажеш колега, го трия веднага.

данеси посмял даго изтриеш наистина е перфекно този път сериозно говоря
              За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение

Да наистина е станало добре, за триене не може да става въпрос.
                За сега не сме говорили за конкретен цвят може и синьо да е ,все пак Ямахи много. Даже мога да ти пратя работните варианти да удриш едно рамо за цвета.
                Последно редактирано от intruderzzz; 02-04-10, 08:25.

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение

Ето го и синьо, ще пробвам да направя тениска утре.

Лъчко, в понеделник искам ПРЕЗЕНТАЦИЯ. То кат нямам мотор поне лепенка или тениска
                  [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
                    Да наистина е станало добре, за триене не може да става въпрос.
                    За сега не сме говорили за конкретен цвят може и синьо да е ,все пак Ямахи много. Даже мога да ти пратя работните варианти да удриш едно рамо за цвета.
                    Въобще не ми пращай нищо. Не съм специалист в графиката. Просто обърнах негатив за да видя как ще изглежда. Хареса ми и го позачистих леко и така...

Прикачени файлове
                    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Лъчо ти си номер едно. За пореден път надмина себе си. Който не му харесва да сподели на импулсен телефон 0886053080. Ако не, замълчете завинаги!!! Само цска ние обичаме свободата на словото.
                      Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 03-04-10, 11:06. Причина: Благо, писането с големи букви из форумите се смята за крещене. Мен лично не ме бърка, но правилата са такива
                      [URL="http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC] [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
                        Лъчко, в понеделник искам ПРЕЗЕНТАЦИЯ. То кат нямам мотор поне лепенка или тениска
                        аматиор каква презентациа изкаш бе аз се чудя как може хора които нямат мотори или несе са качвали на повече от 150кб гробник и даже нямат 200км за година и сабирането му групово само да е в барчето да си дават мнението питам аз даже и ми дразниш моето модераторче разбирам че му завиждаш за успехитено виж поне тоз сезон се докажи като човек които желае да кара а не само акъл да даваш които неси го реализирал

Коментар

Ренди ,стига бе човек .Престанете с тези дразги и заяждания за смях на целия форум станахме и пак продължаваме.
                          Разбрахме че си най добрия и си профеционалист ,стига си се дразнил с хората иначе това никога няма да престане.Апък кой колко кара това си е негова работа.
                          Като не може заедно ,не карайте,но не разбирам защо все се дразните и заяждате.
                          Извинявай ,че ще ти го кажа ,но си много конфликтана личност и не е начина да ти гледат хората саирите постоянно и на всяка твоя хаплива шега да се отговаря по подобен начин.
                          Последно редактирано от pepimotos; 03-04-10, 13:16.
                          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                            Ренди ,стига бе човек .Престанете с тези дразги и заяждания за смях на целия форум станахме и пак продължаваме.
                            Разбрахме че си най добрия и си профеционалист ,стига си се дразнил с хората иначе това никога няма да престане.Апък кой колко кара това си е негова работа.
                            Като не може заедно ,не карайте,но не разбирам защо все се дразните и заяждате.
                            Извинявай ,че ще ти го кажа ,но си много конфликтана личност и не е начина да ти гледат хората саирите постоянно и на всяка твоя хаплива шега да се отговаря по подобен начин.
                            Пепи виж сега ако си забелязал аз комуникирам само със хора които познавам и те ме познават ох забравих да ти кажа, че мен в цяла България мотористите ме познават дали със форума или без него аз съм го казвал и пак ще казвам това, което е истина това че на някои не му харесва ме боли хя които си е аматьор да се старае повече а колкото до групите аз ги слагам мотористи и атевисти едните си имат стил на каране и другите също, но заедно никога неможе да се кара и между другото трябва да има интриги иначе за кво да говорим за някои пионерски лагер ли
                            Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 03-04-10, 16:46.

Коментар

обръщам се към плевенските атевисти момчета не сте ли се замислили да направите и лого със атв мисля че ще стане яко пък и нали това е машината която обичате само предлагам
                              Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 03-04-10, 16:43.

Коментар

Ренди, имаше и варианти на логото с АТВ, но текста към логото е Плевенска Офроуд Група а не Плевенска Атв Група. Дали ще караш АТВ, мотор , джип или на Баба Яга метлата не е важно. Номера е , че всики фенове на спорта се намират на едно място и то е извън шосето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X