Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лого на Плевенската група

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лого на Плевенската група

Браво момчета. Добре е , но съжалявам специално аз не мога да се присъединя към вас, защото съм решил да сформирам клуб, а не група в която ще бъда рекламно лице като най заклетият моторист. Има момчета , които ме подкрепят и за това съм решил да ги събера в едно цяло. Желая ви успех.
    Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 30-03-10, 23:01.
    За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
      Браво момчета. Добре е , но съжалявам специално аз не мога да се присъединя към вас, защото съм решил да сформирам клуб, а не група в която ще бъда рекламно лице като най заклетият моторист. Има момчета , които ме подкрепят и за това съм решил да ги събера в едно цяло. Желая ви успех.
      Е за това те обичам аз тебе и съм готов да кача пътеката на здравето пеша в твоя чест . Айде , утре те чакам като мой адвокат ( 19:00 при Келеметора )
      И да кажа нещо по темата. Преди време бяхме разработили лого на плевенската група. В интерес на истината логото което е измислил Лъчо много повече ми харесва от нашето старото ( това го казвам без грам ирония ) , но подкрепям Ренди .

Коментар

Рекламно лице като най заклетият моторист може да си на всяка група. Но все пак може да разчиташ на мен за емблемата на твоя клуб. Ще го обсъдим на по бира за съжаленине довечера обаче няма да мога да дойда,
        Последно редактирано от intruderzzz; 31-03-10, 08:47.

Коментар

Жълтото лого е най яко

Коментар

Лъчо, логото е много яко Искам две тениски с червен отенък и да са качествени, а не трънките да ги раздърпат и като се намокрят боята да не се стича
            Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Първоначално публикуван от Dancho-crf250x Преглед на мнение
              Лъчо, логото е много яко Искам две тениски с червен отенък и да са качествени, а не трънките да ги раздърпат и като се намокрят боята да не се стича
              Няма страшно Данчо, трънките няма да ти я скъсат защото на полето няма такива храсти. А колкото до боята, кажете на производителя специално на теб да сложи повечко втвърдител за боя, че случайно ако се скъса надписите, да останат за да можеш да ги пришиеш
              Последно редактирано от Chinela; 31-03-10, 21:27.
              За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Много по-добре е според мен, да има колектив без лого, отколкото лого без колектив
                Eвгени Филчев
                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                  Много по-добре е според мен, да има колектив без лого, отколкото лого без колектив
                  Да Филчев много си прав, не е като при вас, имате лого-клуб Сефтополис, а нямате колектив

Коментар

Логото е много хубъво и на мен ми харесва доста.Искам да попитам за какви фанелки става въпрос ,за каране или какво.

Дака да не ти прави впечетление иронията на някои хора,нека да видим пък Про.състезателите на групата какво лого имати на техните фанелки колко ша изкара,че те май са повече по земята отколкото на моторите.
                    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                      Логото е много хубъво и на мен ми харесва доста.Искам да попитам за какви фанелки става въпрос ,за каране или какво.

Дака да не ти прави впечетление иронията на някои хора,нека да видим пък Про.състезателите на групата какво лого имати на техните фанелки колко ша изкара,че те май са повече по земята отколкото на моторите.
                      Господин аматьор, падат тези които карат, а такива манекени като теб им трябват фланелки за кафенета и между другото, нали знаете аз постоянно карам ако не съм на крос по балкана, то карам шосе или на офроуд с джипове. Абе к'во да ви кажа най-добрия съм доказан съм ха ха ха аматьори.
                      Последно редактирано от Chinela; 31-03-10, 21:54.

Коментар

За тебе знаем ти си най големия ,но вече се съмнявам дали ти или някой друг ти пише постовете,че се съмнявам да си толкова интилигентен.
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                          За тебе знаем ти си най големия ,но вече се съмнявам дали ти или някой друг ти пише постовете,че се съмнявам да си толкова интилигентен.
                          абе уча се оште със тва основно образование дето едвам изкарах не заштото сам глупав а заштото бях наи големия отворконали ми викахте дасе регистрирам а ето ви нагледно кво гоно сам меризливо и обичам интригите те ме държат жив

Коментар

Да Филчев много си прав, не е като при вас, имате лого-клуб Сефтополис, а нямате колектив
                            Жоро, проблема не е в колектива, а в колективите!!! Станахме доста и взехме да се делим(на групи), няма лошо, всеки кара каквото му е кеф
                            Eвгени Филчев
                            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

[QUOTE=rendi_mamola;1106834]абе уча се оште със тва основно образование дето едвам изкарах не заштото сам глупав а заштото бях наи големия отворконали ми викахте дасе регистрирам а ето ви нагледно кво гоно сам меризливо и обичам интригите те ме държат жив[/QUOТЕ]
                              Казах Ви шъ настане веселба и ще бъдем най посешаваната страница за сеири
                              [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                                Колективи при нас БОЛ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X