Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенска група Д`ге-Общи приказки

Ъ ъ ъ убаа работа,к'о ти стана бреАм к'о да кажем нии с набора?? Я я се опомни!! Колко още кал имаш да тъпчиш по балканите!! Пък да не мислишче с АТВ шай сичката наред??Нема гледай умната Плевенчаниноооо !! И бог да пази маторя от зли помисли!!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Влизам в правият път. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=87142 Продавам си мотора и минавам на ATV . Чувствам се стар и дебел вече за моторджийски изпълнения АТV групата да почерпи, че ще ги удостоя с участието си в техните редици
      айде зимай, че пролетта идеееее

Коментар

Момци в неделя на петролската бензиностанция в началото на кайлъка. 12:00 часа. В излета ще се включат и няколко джипа. Ще се кара на " Плъзни гъз " . Носете си суха храна за три дена и прибори за бръснене .

Коментар

Момци в неделя на петролската бензиностанция в началото на кайлъка. 12:00 часа. В излета ще се включат и няколко джипа. Ще се кара на " Плъзни гъз " . Носете си суха храна за три дена и прибори за бръснене .
          Я чак в 12 часа ли не е ли късно?Ах ама си ми далече иначе ако дойда ще ти покажа как се кара така,че наистина да ти потрябва тая храна за три дни нали ги виждаш нашите как жадно гледат като мине 12 нощес още са в гората.
          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Момци срещата в неделя е за мотори но ще има присъствие на джипове и задължително на АТВ 12 00 ч на бензиностанцията в началото на кайлъка
            Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Значи сме там в 12ч.

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                Я чак в 12 часа ли не е ли късно?Ах ама си ми далече иначе ако дойда ще ти покажа как се кара така,че наистина да ти потрябва тая храна за три дни нали ги виждаш нашите как жадно гледат като мине 12 нощес още са в гората.
                А, Евгени забравихме се бе човек . Така написан поста ти, означава ли , че вече си готов за подвизи . Ако е така много се радвам . А относно нашето каране: Понеже не ми се кара и за това часът е такъв. Пресметнах, че ако срещата е в 12:00 в 15:00 ще сме се събрали. Докато се уточни посоката вече ще е 16:00 и хоп, то станало време да се пребираме .

Коментар

Моля. Всички участници да си носят найлони за шускане по гъз..Медалите за най добър шускач са връчват в понеделник вечерта. Вход свободен

Коментар

Щом е с наелони идвам и аз понеже мотора ми е на ТО.
                    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Момци добро каране така да бъде и за напред и утре вечер разбор кой паднал кой заурал всички на куп

Коментар

Утре къде ще се събирате и в колко часа?
                        Радослав Йончев

Коментар

Клуб''Приятели'' до колопистата към 19.00ч.
                          Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

А, Евгени забравихме се бе човек . Така написан поста ти, означава ли , че вече си готов за подвизи . Ако е така много се радвам . А относно нашето каране: Понеже не ми се кара и за това часът е такъв. Пресметнах, че ако срещата е в 12:00 в 15:00 ще сме се събрали. Докато се уточни посоката вече ще е 16:00 и хоп, то станало време да се пребираме .
                            А забравихме няма такова нещо за подвизи съм винаги готов то човек кога го апе кучето нали знаеш как е?За мотор още ми е рано но скоро съм на линия аз за джипка ти говорех ,че с нея мога да дойда да ви пробвам кък колко часа ще почнете да мрънкате ,че сме се наиграли.
                            Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                            Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Който иска за неделя да покараме ниякаде да пише...без да се управдава с времето.

Коментар

Еми значи ще покараме часът и мястото са известни 11.00 на држба на гзостанцията при Жоро
                                [URL="http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC] [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X