Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каране на Дойренци
Свий
X
-
От: Каране на Дойренци
Благодаря но този подарък го взех аз защото нали знаете ще ви го пъхам на ваз като изоставате от групатаПървоначално публикуван от krik4e Преглед на мнениеБраво и от мен,а относно подаръка на Ренди да му е честит
За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго
Коментар
-
Не иска да дойде с нас човека поканихме го ама не дойде . Аз за първи път карах там и ми хареса много и посрещането беше уникалноПървоначално публикуван от asenzdravkov Преглед на мнениеНе разбрах как сте на Доиренци без главния координатор

особено подаръка за Шефа .
Живей така,че като умреш и дявола да ти запали свещ ......: )))))))))))
Коментар
-
Аааааааа поканих ме го ама сигорно и на него са му подарили такъв подарък като моя и ако е объркал каде да го мушне може да се е осрал тамПървоначално публикуван от asenzdravkov Преглед на мнениеНе разбрах как сте на Доиренци без главния координатор

За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго
Коментар
-
Тоо па Шефа ша ма скъса с хуморПървоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнениеАааааааа поканих ме го ама сигорно и на него са му подарили такъв подарък като моя и ако е объркал каде да го мушне може да се е осрал там

Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар