От: Re: От: Каране в неделя, но не всяка неделя

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каране в неделя, но не всяка неделя
Свий
X
-
Първоначално публикуван от ДАКАТА - crf 250x Преглед на мнениеКато се сетя когато карахме с една Габровска група и как си зарязаха човека на който мотора изгуби съединител а после и бензина свърши
........
И за какви колеги говориш ако всичко това е наистина така
!?....та това е недопустимо
Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Има истина нащи колеги са карали с тях и наистина не чакат.Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнениеИ за какви колеги говориш ако всичко това е наистина така
!?....та това е недопустимо
Коментар
-
От: Каране в неделя, но не всяка неделя
Тази неделя трудно се взе решение за каране. В събота вечер звъня в Севлиево - вали, звъня в Левски - вали, звъня в Троян - вали, звъня в Южна България - вали и се взе решение - няма да се кара. Успокоих се , извадихме туршийка, ракийка и седнахме пред телевизора да гледаме какво правят най добрите в света ( по Канал едно ). На сутринта като станах гледам - не вали=

Звъннах насам, натам и там не вали.
Набързо натоварих и след час се срещнахме с Анатоли на обичайното място след Ловеч .

След още 35 мин. сме вече в Троян, пред къщата на Крум.

Имаме и изпращач - Дидо, който през седмицата е попаднал във филм на ужасите с някаква печка на дърва, но преди да почне втора серия на филма за разтоварване дайде да се видим и ни изпрати като ни даде и доста полезни съвети.

Така изглежда Балкана от север

Така изглежда на Беклемето

А така е в самото ресторантче Беклемето

На върха на Беклемето

Таблото на колата , където исках да покажа колко градуса минус е на върха

Така изглежда Балкана от южната страна. Като се спускахме към Кърнаре, се чудих кога ли е направен този път, колко време е отнело на хората да го направят и с каква ли техника са разполагали.

На центъра на Кърнаре

На центъра на Слатина

Пред дома на нашия водач Румен в очакване да дойдат и другите колеги

В съседно село, където се присъединиха още колеги

На обичайното място за кратка почивка и обмисляне на маршрута

Тук е задължителна спирка, има чешмичка, а пък и ловците си обявявят среща, че да се видим по отблизо. До сега не е имало проблеми

Възвишението Фенера, не знам защо този път ми се видя доста по стръмно от предния път, а пък имаше и малко калчица. Само се опитах да отразя атаките на колегите
По средата - между спускането и изкачването на долината. От тук потеглихме за Бело камене.

Вече сме пред входа на Бело камене

Едно от кончетата в комплекса

Има си и басейн

Имат си дори и Хамър

Около масата в очакване на поръчката

Поръчките са донесени, колегата до мен си поръча сърца и аз ги опитах, но само толкова

Още по пътя към тази хижа усетих, че сърцата искат да излизат, много неприятно чувство. Колегата дето ги поръча изяде доста повече и му се искаше да си бръкне в устата и да ги извади

Така изглеждаше теренът на някои места по маршрута. Карането по тънкия сняг и тънкия лед се оказа голямо шоу.

В очакване да се събере цялата група, защото спускането до това място благодарение на скрежеца и снега си беше голямо приключение

На едно възвишение, където установих, че в групата сме били 6 Хонди, 5 от които ЦРФ 450Р и момчетата нямаха никакви оплаквания за брутална мощ, а така развинтваха ръчката, че не стъпваха на земята. Браво

Отново пред дома на Румен след приключване на карането, за което му благодарим на него и на останалите колеги, които проявиха търпение и се съобразяваха с нас.

Пред магазинчето за мотори на Пачароза

Вътре в магазинчето с Пачароза, който сподели с нас, че много му се е карало, но не е имал възможност

Средна гора си е Средна гора. Който живее близко до планината няма начин да не може да кара. Там такива няма
Да се надяваме, че при първа възможност ще гостуваме отново на момчетата !Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !
Коментар
-
Да така беше. Момчето, за първи път излизаше с мотора си - кросова Хускварна 450 в гората...Като се сетя, когато карахме с една Габровска група и как си зарязаха човека, на който мотора изгуби съединител, а после и бензина свърши. Момчето направо се разрева! Не го оставихме в гората, друг му караше мотора и бензин му дадохме. А колегите му вече бяха далеко
..
''приятелите'' му го изоставиха макар че знаеха за проблема със съеденитела, а мисля се сещате как се кара кросов мотор, с дълга първа от неопитен моторист без съединител, в кривата гора.
На масата в дъното - първия човек в ляво беше водача им.

Тука вече, го бяха забравили отдавна (86№) и му свърши и бензина, та Данчо му даде да може да се прибере.
Та, такива ми ти работи......
Силата е нищо без контрол.
Коментар
-
Разправям на Пачароза след карането ей човек тия момчета много карат не стъпват на земятаПървоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеДанчооо ми ти си карал с двама от най добрите в тази част на България БРАВО.
А той а карат
Но нито той нито аз сме знаели с кой сме карали
Много яко темпо няма нагоре няма надолу няма камъни ,корени,коловози,лед,сняг ръчката на макс
Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !
Коментар
-
Човек в гората не се оставя.
П.П. Готин репортаж! Другия път дано се засечем
Последно редактирано от speedrifter; 20-12-11, 20:42.Yamaha WR 200
Коментар
-
Аз съм съгласен с това че не може човек да се изостави в гората,това не е човешко,но искам да кажа че досега съм карал 3 или 4 пъти с Габровската група или по точно част от нея защото там са 100 човека ендуристи знам ли и аз коя е групата.С Джартата и неговите приятели когато сме карали винаги са изчаквали те познават терена и им е по лесно не мога да кажа че те са изоставили човек до сега .Верно е това че избързват напред после спират и ни гледат шоуто ,но нали това е веслбата какво толкова.Лошотото е че винаги има хора които не стават нито за компания нито за излет затова човек макар и малко трябв да знае с кой къде отива.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Коментар
-
От снимките горе никого не познавам,не знам дори да е имало такава Хускварна в Габрово.
Аз винаги съм помагал на хората с които съм.
Не съм длъжен да се обяснявам на никого но аз не съм оставял човек в гората.
Вече разбирам защо Ренди псува така колоритно Плевенчани.
Разбирам и Витлемов защо не иска да е от Плевенската група.
Вие господа сте интриганти и както гледам сте доста силни на думите.
Оттеглям си поканата,успех в живота.
П.П Това е май за вашата тема с интригите!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеОт снимките горе никого не познавам,не знам дори да е имало такава Хускварна в Габрово.
Аз винаги съм помагал на хората с които съм.
Не съм длъжен да се обяснявам на никого но аз не съм оставял човек в гората.
Вече разбирам защо Ренди псува така колоритно Плевенчани.
Разбирам и Витлемов защо не иска да е от Плевенската група.
Вие господа сте интриганти и както гледам сте доста силни на думите.
Оттеглям си поканата,успех в живота.
П.П Това е май за вашата тема с интригите!!!

Ти си бил много умен брееееее 

В Балкана не, но на масата слушам, че ги изоставяш, НО като свърши яденето и пиенето

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
Като при комунизма колега,публикува се това което трябва да се чете,а не каквото е писано нали за това има хора да следят публикацийте!!!Първоначално публикуван от valiokoev Преглед на мнениеЗащо бяха изтрити няколко коментара

Коментар
-
Re: От: Каране в неделя, но не всяка неделя
И аз и много други мислим така но кво да се прави такава ни е скапаната държава винаги някои си дава мнението по въпроси които няма никакво виждане.Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнениеКато при комунизма колега,публикува се това което трябва да се чете,а не каквото е писано нали за това има хора да следят публикацийте!!!

За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар