Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране в неделя, но не всяка неделя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каране в неделя, но не всяка неделя

Първоначално публикуван от ДАКАТА - crf 250x Преглед на мнение
    Всички клипчета са качени в YouTube, категория "спорт", маркер "ендуро Плевен" от DAKATACRF
    Благодаря ви от името на всички емигранти,които не можехме да гледаме вашите щуротии.
    Beta 450 RR-Factory
    0039 3206052599

Коментар

В 9,10 ч. бях на бензиностанция ЕКО, чаках да се появи някой от Плевенската група до 9,30 ч. След като никой не дойде се отправих сам в посока Дойренци. В последствие разбрах, че непоявяването на колеги от Плевен въобще не повлия на доброто настроение и доброто каране, което направихме с колегите от Дойренци. Целият маршрут беше около 30 км, в които бяха включени основно две екстриймчета, от които едното много сериозно. По долу ви представяваме няколко снимки и най вече клипчета, от които може да се добие представа за маршрута.

Прикачени файлове
      Последно редактирано от ДАКАТА; 06-02-11, 22:48.
      Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Ми Данчо както и ти неидваш със наз по балкана да караш хем че всеки път те викаме така и ние кво да правим там невиждаш ли че си лидер ако доидем ще те засрамим и пак ще се сърдиш.Научете се пък елате по балкана там е тръпката
        За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Разходката си беше супер, имаше и кал, и сняг, и можещи,и не можещи, публика, видео оператори, но не и лидер в лицето на Данчо.
          При нас всички са си равни, никой не се самоопределя на можещ, имащ и т.н.
          В групата има мотори от 50лв., от 500лв., от5000лв. и никой не ги мери кой е по-най, или кой го може по-по-най.
          Имам малко снимки и видео от неделната разходка, много интересна с ново място за щуротии в наши равнини зелени.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0677.jpg
Прегледи:2
Размер:239.1 КБ
ID:5250602

Име:PIC_0679.jpg
Размер:156.4 КБ
ID:5250603

Име:PIC_0669.jpg
Размер:189.0 КБ
ID:5250604

Име:PIC_0667.jpg
Размер:243.5 КБ
ID:5250605

Име:PIC_0665.jpg
Размер:201.0 КБ
ID:5250606

Име:PIC_0676.jpg
Размер:237.4 КБ
ID:5250607

Име:PIC_0666.jpg
Размер:185.4 КБ
ID:5250608

http://www.youtube.com/my_videos?sf=added&sa=0
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от Chinela; 07-02-11, 09:19. Причина: корекция
          Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
            Разходката си беше супер, имаше и кал, и сняг, и можещи,и не можещи, публика, видео оператори, но не и лидер в лицето на Данчо.
            При нас всички са си равни, никой не се самоопределя на можещ, имащ и т.н.
            В групата има мотори от 50лв., от 500лв., от5000лв. и никой не ги мери кой е по-най, или кой го може по-по-най.
            Имам малко снимки и видео от неделната разходка, много интересна с ново място за щуротии в наши равнини зелени.....
            Колега maki449 и тук при нас в "плевенската група" всички са равни, никой не се самоопределя на можещ, имащ и т.н. ОСВЕН ДАНЧО така че в Доиренци не си правете погрешни изводи от думите на Данчо.Тези думи които вие сте чули от устата на Данчо са пълна измислица и са казани само във неговото ваображение.Поздрави на всички.

Коментар

Е да колега,ама не Данчо писа тук в темата,че ни е хванала кризата и,че неможем да караме
              ( прочети предишните страници ).Просто разпускаме,това е!!!Поздрави и от мен!!!
              カワサキKDX200

Коментар

Момчета добре сте си покарали то си личи и от клипчетата. Само едно не ми е ясно кои повдигна въпроса с моторите за 50 или 5000 ?

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
                  Ех Дака, Дака ти вместо да вървиш нагоре май слизаш. Евала на момчетата, че имат желание да карат, но нямат нужните мотори, но щом имат желание сигурно като мине кризата ще си купят, но ТИ къде си, искаш да бъдем заедно а бягаш, не искаш да караш със нас защо ли, сигурно никога няма да дойдеш по балкана, но нищо и по полето е интересно, стига да не газите нивите, че лошо ви се пише.
                  Ето кой започна да чопли по темата от самото и начало.Поздрави
                  Силата е нищо без контрол.

Коментар

Ха, той Ренди сега е чувствителен на тази тема защото още не е направил Вора

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
                      Ето кой започна да чопли по темата от самото и начало.Поздрави
                      Виж колега имах предвит че Данчо ни се сърди че все несме изкали да караме със него и сме се мислели за професионалисти.Да че сме добри добри сме и затова ходим да караме по балкана защото там е тръпката и удоволствието а по поляните отдавна ни мина мерака.Колкото до нашия любим приятел Данчо винаги сме го викали да кара със наз обаче маи му трябва още много време и тренировки и наи вече смелост че да доиде.Затова тои намери утеха и хора със които може да кара лошо няма караите със каквото изкате и колкото можете но се съгласи че със тез балкани по тез баири някак несе връзват нештата.Но ако смятате че сте готови за едно каране по балкана заповядаите и ще се уверите че там е тръпката и никога няма да се кефите по полето а колкото до интригите аз съм човека обожавам ги особено ако някои се връзва .Успех в карането и заповядаите на една наша разходка в балкана
                      За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Преди си мислех, че проблемът на Плевенска група идва от мен и за това все се карахме. Оказа се обаче че не е било така. Сега ме няма в групировката и пак има недоразумения . Иначе да ви кажа от страни е много весело. Продължавайте да се карате и не забравяйте в края на всеки пост да пишете поздрави хахааааа .
                        Псуваш на майка обиждаш на ред и накрая Поздрави .

П.П. Иначе да ви кажа разходките ви изобщо не ме кефят, защото не вземам участие в тях

Коментар

Ей че компетентно се изказа,злорадстването е лоша черта в хората и трудно преудолима.
                          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение

П.П. Иначе да ви кажа разходките ви изобщо не ме кефят, защото не вземам участие в тях

Ти май никъде не вземаш. АматИОр.
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              Ти май никъде не вземаш. АматИОр.
                              Тои чака мен за да вземе участие Пуркооооооооооо

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
                                Пуркооооооооооо
                                E за това та обичам ШЕФЕ !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X