Обява
Свий
Няма добавени обяви.
По молба на един Приятел.
Свий
X
-
От: По молба на един Приятел.
На шега на майтап 18000 годинки се изтъркулеха. Да отидим да раздвежим кръвта и да повишим адреналина. Разборът е направен, тръгване от ЕКОТО в 6.00 ч. Дано да няма закъснели /ВИЗИРАМ СЕБЕ СИ/ ха ха ха.За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!
Коментар
-
Ако закъснееш тръгваме,нали си с бързия БУС.Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнениеНа шега на майтап 18000 годинки се изтъркулеха. Да отидим да раздвежим кръвта и да повишим адреналина. Разборът е направен, тръгване от ЕКОТО в 6.00 ч. Дано да няма закъснели /ВИЗИРАМ СЕБЕ СИ/ ха ха ха.
Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.
Коментар
-
Да ти може да твъгваш още тази вечер като те знам що за барзак си направо тръгваиПървоначално публикуван от krik4e Преглед на мнениеАко закъснееш тръгваме,нали си с бързия БУС.
За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго
Коментар
-
Първо се научи да пишеш,второ не съм писал на теб и трето си ПЪЛЕН АМАТЬОР.Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнениеДа ти може да твъгваш още тази вечер като те знам що за барзак си направо тръгваи
Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар