Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАРАНЕ ВЪВ ВРАЧАНСКИЯ БАЛКАН
Свий
X
-
От: КАРАНЕ ВЪВ ВРАЧАНСКИЯ БАЛКАН
Стига се подсмихвай само ми се готви за втори тур.Първоначално публикуван от asenzdravkov Преглед на мнение
Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.
Коментар
-
Пламене. Ами що пък не вземеш да дойдеш. Винаги съм подозирал вашата изтънченост, тя е един от водещите ви фактори при каране в гората. Изтънчено и нахендрящо, за да има после снимков и филмов материал със ехидни коментарчета. ха ха ха.Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеДоооооооообрЕ едвам ма нави, да взема па да дойда да позяпам меренето на пикочните ви инструменти между Абичи и Аматьори.
п.п. По нашенско се казва "Елементарна частица" а не че си Прост, некакси по изтънчено е...За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!
Коментар
-
Aми за сега се оформят два броя тракторчета от наша страна и вече е почти на 100% че идеме, тъй да се каже да ви дигнеме самочуствието че нещо Абичите ви се опъват във сверяването на часовниците поне нас да накажете.Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнениеПламене. Ами що пък не вземеш да дойдеш. Винаги съм подозирал вашата изтънченост, тя е един от водещите ви фактори при каране в гората. Изтънчено и нахендрящо, за да има после снимков и филмов материал със ехидни коментарчета. ха ха ха.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
След хубавата новина, че ще идва Пламен-Трипера със нас на Враца неочаквано получих НЕВЕРОЯТНО обаждане. ВНИМАНИЕ !!!!!!! УТРЕ ЦЕЦО МЕЛНИЦАТА ПЪРВО ИЗЛИЗАНЕ В ГОРАТА И ТО НА ВРАЦА !!!!!!. """"""Няма да е голям купон, въобще""""" Келеметора най накрая се смели над него и ще му даде мотор.За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!
Коментар
-
Kачнете некое фото, имаше бая снимачи оня ден пък сега нищо...
Джаниии ша та взема у "Локо Мездра" или "Уевски Перник" да тренираш за вратарче че следващию път нема кой да ти гони каската.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Да качиме добре ама фотото се е удавило и е останало само кал, някой друг с водоустоичев да се намеси та да се види колко ни беше убаво!!!!!!
И да знаете който търси намира къде петолевки къде десетаци,аз събрах баят ама има още останаха и за другия път!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Ще тренирам Баце. Явно си требе и вратарска намеса от време на време, поне видях как става. Учителят ми е добър, спаси положението, ще е пие бира ГОЛЯМА. Може и на уйски да заседнем ако отидем някъде за два дни. Нашата група има клуб на ПИЯНИЦИТЕ. Иван Келеметора му е Шефа, но ти го познаваш закъсвали сте по състезания заедно на маса. Аз съм свестен ха ха ха.Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеKачнете некое фото, имаше бая снимачи оня ден пък сега нищо...
Джаниии ша та взема у "Локо Мездра" или "Уевски Перник" да тренираш за вратарче че следващию път нема кой да ти гони каската.За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!
Коментар
-
Ти си пияница и нищо повече ако щеш не гума нова а цял мотор да вземеш пияница ще си останиш.Ние се точим и правим планове че ще караме тои нашия хубавец се напил па и вика като някои АБИЧ че в дъж и кал некарал ми как да кара като си е немоикоПървоначално публикуван от kelemetora Преглед на мнениеЕ верно , аз пропуснах карането в неделя че в събота имахме сбирка на клуба , и лошо финиширах ама щом е за пиене на бира или виски нема проблем с кои къде или кога . Ама тая седмица мисля да сам на линия че съм с нова гума и требе да я пробвам.За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар