Re: Каране из Верила планина
Митков, в ендурото съм начинаещ и информацията която получавам във форума много ми помага! Затова и аз реших да добавя моя "капка
към океана от знания"!

Исках да улесня Цецо, за да има повече време за четене
 , че то само с каране не става!

Митков, в ендурото съм начинаещ и информацията която получавам във форума много ми помага! Затова и аз реших да добавя моя "капка
към океана от знания"!
Исках да улесня Цецо, за да има повече време за четене

но това стана преди да започнеме да се качваме към Паничище та нямах много проблем с прибирането но болеше много и коляното се наду. Е това ли било ще кажат някой та ние го минаваме това за 2 - 3 часа, да така е но изненадата беше, че си натоварих мотора вечерта и заминах за Елин Пелин при ММ от форума. И там започнаха истинските ми мъки, чак там разбрах какво е това OFFROAD-ENDURO и там подобни. В неделя ММ беше събрал еднагрупа от 4 CRFa и една YZ и тръгнахме из Стара Планина но за тази убиствена разходка от 7 часа ще оставя да разкажат професионалистите.........

а и забравих да питам дали обичаш агнешко иначе няма смисъл
 От там се спуснахме към Верила и него ден направихме преход от около 150 км разходка и се нагледах на страхотни пейзажи, не помня вече през кои села минахме. Аз 2 пъти свършвах бензина, а накрая и маслото свърших 

2 пъти досега съм я забравяла...и двата пъти ми се е налагало да сменям свещ 
Коментар