Пепи, хубава ти е идеята, ама нека малко се оправи времето.Че там са преди всичко северни склонове и е......
Иначе и на мене ми се кара някъде на ново място и бая съм се наточил да обиколя тая година
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Пепи, хубава ти е идеята, ама нека малко се оправи времето.Че там са преди всичко северни склонове и е......
Иначе и на мене ми се кара някъде на ново място и бая съм се наточил да обиколя тая година
Я тая година ще има размяна на местата вие при нас ние при вас ако искате да карате насам може да ви разведем на разменни начала една неделя водим ние една вие Според мен ще сгрешите ако искате да правите преход от 160 км сега по тия места или няма да ви стигне деня или ще ви се сторят дост повече от 160км поздрави и дано се оправи времето скоро да покараме заедно!
Я тая година ще има размяна на местата вие при нас ние при вас ако искате да карате насам може да ви разведем на разменни начала една неделя водим ние една вие Според мен ще сгрешите ако искате да правите преход от 160 км сега по тия места или няма да ви стигне деня или ще ви се сторят дост повече от 160км поздрави и дано се оправи времето скоро да покараме заедно!
Сега в нашият район е по-добре за каранеТа в тоя дух-утре който иска-да заповядаЗа сега сме само "дефилето тийм"
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Сега в нашият район е по-добре за каранеТа в тоя дух-утре който иска-да заповядаЗа сега сме само "дефилето тийм"
Мерси за предложението но за сега няма да можем да се организираме а и утре сме на работа но скоро ще ви бъдем пак на гости само времето да не се прецака и да завали сняг ако вие идвате насам свиркай да се организираме но да знаете тук е само кал и то от тая по-гадната а кадето няма кал има лед и се пада лошо за едно излизане преди няколко седмици паднах повече от колкото за цялата минала година
Днес с Тате решихме да покараме в нашия район, защото Кики и Здравко се отказаха да карат . А деня беше Уникален и може би малко кален Ето и снимките от днес...
Тука сме на полигона над с. Доброславци. Повъртяхме малко и после се запътихме към манастира до Балша.
Срещнахме се с едни пичове без каски, на отиване към Табаните (мястото където се срещаме с районните ендураджии) да повъртиме малко...
Вече сме там...
Имаше и една - две джипки ...
Решихме малко да поскачаме...
Или по-точно да полетиме...
Това е от нас които се отнасят с достойнство към "ДЕТ" ... Да не се обеди някой...
Коментар