За да отсрамя дефилето днес реших да покарам сам над Огоя, за съжаление не бе останало нищо от вчерашният прекрасен ден.
Студ мокро и самотно но Кики ми е поставил задачка да откривам пътеки няма как.Намерих една качих я до някъде но не ми се буташе и се върнах
За да отсрамя дефилето днес реших да покарам сам над Огоя, за съжаление не бе останало нищо от вчерашният прекрасен ден.
Студ мокро и самотно но Кики ми е поставил задачка да откривам пътеки няма как.Намерих една качих я до някъде но не ми се буташе и се върнах
Само така Спасе, скоро ще си направим частно състезание в района
Предлагам да почнем да даваме кодирани имена на пътеките
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Здравейте, вече повече от 20 год съм извън Б-я, а все ме влече на обратно. Прекъснах активното си каране преди 8 години, а миналата година си продадох и мотора по простата причина, че няма с кого да карам вече, а и затвориха почти всички места където карахме. !4 години участвах в тукашните т.н. Hare Scramble. подобие на ендурото, но не съвсем. Всичките тези години съм си мечтал да имам възможност да карам в Б-я. Гледайки тези снимки и слушайки тези истории пеперудите в стомаха пак ми заиграха и адреналина ми се покачи. Жена ми така и не можа да ме разбере. Според мене е защото няма топки. Опитах се да спра с този вид занимание - остарях, но не можах да го изтрия от съзнанието си. Както казват някои: "Можеш да го махнеш, но никога не можеш да го разкараш". Надявам се следващото лято да посетя Б-я и да се свържа с вас и да направиме обиколка. Аз по принцип не съм привърженик на местата където можеш да си натискаш газта колкото искаш, а на техничните участъци. Самата миризма на гората ме подлудява.
Бих искал да карам свободно без да се притеснявам, че някой ще ме арестува както е тука.
Преди за да ходя на състезание ставах в 3-4 сутринта, карам 4-5 за да стартирам в 10-11 и след това обратно. Сега по стечение на обстоятелстватра се намирам на не повече от час от местата на състезание, но...
Пазете местата където карате за да не стане като тука. Заради безотговорността на някои другите страдат.
Здравейте, вече повече от 20 год съм извън Б-я, а все ме влече на обратно. Прекъснах активното си каране преди 8 години, а миналата година си продадох и мотора по простата причина, че няма с кого да карам вече, а и затвориха почти всички места където карахме. !4 години участвах в тукашните т.н. Hare Scramble. подобие на ендурото, но не съвсем. Всичките тези години съм си мечтал да имам възможност да карам в Б-я. Гледайки тези снимки и слушайки тези истории пеперудите в стомаха пак ми заиграха и адреналина ми се покачи. Жена ми така и не можа да ме разбере. Според мене е защото няма топки. Опитах се да спра с този вид занимание - остарях, но не можах да го изтрия от съзнанието си. Както казват някои: "Можеш да го махнеш, но никога не можеш да го разкараш". Надявам се следващото лято да посетя Б-я и да се свържа с вас и да направиме обиколка. Аз по принцип не съм привърженик на местата където можеш да си натискаш газта колкото искаш, а на техничните участъци. Самата миризма на гората ме подлудява.
Бих искал да карам свободно без да се притеснявам, че някой ще ме арестува както е тука.
Преди за да ходя на състезание ставах в 3-4 сутринта, карам 4-5 за да стартирам в 10-11 и след това обратно. Сега по стечение на обстоятелстватра се намирам на не повече от час от местата на състезание, но...
Пазете местата където карате за да не стане като тука. Заради безотговорността на някои другите страдат.
Ами заповядайИ гледай да е по-бързичко, че май и тука ни готвят същотоТова ни е една от "ползите" че сме в Европейският съюз
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
За да не се налага да се връща никой просто всеки трябва да гледа назад другарчето дали го следва.
Абсолютно си прав. Затова казвам, че организацията беше слаба, за което и аз като водач съм виновен.
Същевременно Иво беше на площада в Батулия и не е видян да завива на отклонението на моста за паметника над Луково...Което означава, че е ОСТАНАЛ НА АСФАЛТА. Плюс факта, че не вдигаше мобилния, което в 99% от случаите означава, че лицето кара...Плюс факта, че Иво не е позвънил на никого от групата...Плюс това, че в групата имаше неизправен мотор без фар(а беше тъмно)...Плюс това, че счупих ГПС-а и карах по памет, което нощем хич не е за хвалене...Плюс коментираното от мен в предишните постове, доведе до решението да продължим към Гниляне. Друго решение щеше доведе до това, че всички, без Иво, щяхме цяла нощ да се търсим и събираме...
То и Даниел се юрна напред, без да се съобразява с останалите...
според мен в такива случаи цялата група като види че някои го няма се връщат всички
Това важи по принцип...Дори даже не съм сигурен дали важи...
Въпрос на оценка и решение за всяка отделна ситуация.
Предлагам ако някой оттук нататък взема отношение по въпроса, то това да са само участвалите в мероприятието.
То грешката се случи още в Огоя...ама да не отварям друга тема.
Що Кики не каже как "бързо" са се прибрали другите и какво е ставало....
"Другите" имахме очаквани проблеми с колегата Ники и се наложи да променяме маршрута за прибиране. След като се разделихме с Киро при отбивката за Подгумер проблемите продължиха, но 19:00 бяхме в Орландовци.
Водача на групата не може да знае какво става 1-2 завоя зад него. Всеки носи отговорност за човека зад себе си и е длъжен да изчаква при промяна на маршрута.
Коментар