Обява

Свий
Няма добавени обяви.

07.12.2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 07.12.2008

Нещо за утре има ли организация.Кики правеше списък ама дали го е завършил
    Кавазаки КЛХ 300 04г
    Кавазаки КХ 65 04г
    Опел Астра 94г
    Мерцедес 124 91г

До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Първоначално публикуван от Светльо KLX Преглед на мнение
    Нещо за утре има ли организация.Кики правеше списък ама дали го е завършил
    Пичове, утре организацията е без мен, явиха се ангажименти
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

За да отсрамя дефилето днес реших да покарам сам над Огоя, за съжаление не бе останало нищо от вчерашният прекрасен ден.
      Студ мокро и самотно но Кики ми е поставил задачка да откривам пътеки няма как.Намерих една качих я до някъде но не ми се буташе и се върнах
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Спас; 07-12-08, 17:03.
      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
        За да отсрамя дефилето днес реших да покарам сам над Огоя, за съжаление не бе останало нищо от вчерашният прекрасен ден.
        Студ мокро и самотно но Кики ми е поставил задачка да откривам пътеки няма как.Намерих една качих я до някъде но не ми се буташе и се върнах
        Само така Спасе, скоро ще си направим частно състезание в района
        Предлагам да почнем да даваме кодирани имена на пътеките

Коментар

Иво, кажи какво стана
          В такива случай се звани на ред, аз минах час след това с колата през Батулия

Коментар

Здравейте, вече повече от 20 год съм извън Б-я, а все ме влече на обратно. Прекъснах активното си каране преди 8 години, а миналата година си продадох и мотора по простата причина, че няма с кого да карам вече, а и затвориха почти всички места където карахме. !4 години участвах в тукашните т.н. Hare Scramble. подобие на ендурото, но не съвсем. Всичките тези години съм си мечтал да имам възможност да карам в Б-я. Гледайки тези снимки и слушайки тези истории пеперудите в стомаха пак ми заиграха и адреналина ми се покачи. Жена ми така и не можа да ме разбере. Според мене е защото няма топки. Опитах се да спра с този вид занимание - остарях, но не можах да го изтрия от съзнанието си. Както казват някои: "Можеш да го махнеш, но никога не можеш да го разкараш". Надявам се следващото лято да посетя Б-я и да се свържа с вас и да направиме обиколка. Аз по принцип не съм привърженик на местата където можеш да си натискаш газта колкото искаш, а на техничните участъци. Самата миризма на гората ме подлудява.
            Бих искал да карам свободно без да се притеснявам, че някой ще ме арестува както е тука.
            Преди за да ходя на състезание ставах в 3-4 сутринта, карам 4-5 за да стартирам в 10-11 и след това обратно. Сега по стечение на обстоятелстватра се намирам на не повече от час от местата на състезание, но...
            Пазете местата където карате за да не стане като тука. Заради безотговорността на някои другите страдат.

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
              Здравейте, вече повече от 20 год съм извън Б-я, а все ме влече на обратно. Прекъснах активното си каране преди 8 години, а миналата година си продадох и мотора по простата причина, че няма с кого да карам вече, а и затвориха почти всички места където карахме. !4 години участвах в тукашните т.н. Hare Scramble. подобие на ендурото, но не съвсем. Всичките тези години съм си мечтал да имам възможност да карам в Б-я. Гледайки тези снимки и слушайки тези истории пеперудите в стомаха пак ми заиграха и адреналина ми се покачи. Жена ми така и не можа да ме разбере. Според мене е защото няма топки. Опитах се да спра с този вид занимание - остарях, но не можах да го изтрия от съзнанието си. Както казват някои: "Можеш да го махнеш, но никога не можеш да го разкараш". Надявам се следващото лято да посетя Б-я и да се свържа с вас и да направиме обиколка. Аз по принцип не съм привърженик на местата където можеш да си натискаш газта колкото искаш, а на техничните участъци. Самата миризма на гората ме подлудява.
              Бих искал да карам свободно без да се притеснявам, че някой ще ме арестува както е тука.
              Преди за да ходя на състезание ставах в 3-4 сутринта, карам 4-5 за да стартирам в 10-11 и след това обратно. Сега по стечение на обстоятелстватра се намирам на не повече от час от местата на състезание, но...
              Пазете местата където карате за да не стане като тука. Заради безотговорността на някои другите страдат.
              Ами заповядайИ гледай да е по-бързичко, че май и тука ни готвят същотоТова ни е една от "ползите" че сме в Европейският съюз

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                За да не се налага да се връща никой просто всеки трябва да гледа назад другарчето дали го следва.
                Абсолютно си прав. Затова казвам, че организацията беше слаба, за което и аз като водач съм виновен.
                Същевременно Иво беше на площада в Батулия и не е видян да завива на отклонението на моста за паметника над Луково...Което означава, че е ОСТАНАЛ НА АСФАЛТА. Плюс факта, че не вдигаше мобилния, което в 99% от случаите означава, че лицето кара...Плюс факта, че Иво не е позвънил на никого от групата...Плюс това, че в групата имаше неизправен мотор без фар(а беше тъмно)...Плюс това, че счупих ГПС-а и карах по памет, което нощем хич не е за хвалене...Плюс коментираното от мен в предишните постове, доведе до решението да продължим към Гниляне. Друго решение щеше доведе до това, че всички, без Иво, щяхме цяла нощ да се търсим и събираме...
                То и Даниел се юрна напред, без да се съобразява с останалите...

Първоначално публикуван от sasho_ Преглед на мнение
                според мен в такива случаи цялата група като види че някои го няма се връщат всички
                Това важи по принцип...Дори даже не съм сигурен дали важи...
                Въпрос на оценка и решение за всяка отделна ситуация.
                Предлагам ако някой оттук нататък взема отношение по въпроса, то това да са само участвалите в мероприятието.

То грешката се случи още в Огоя...ама да не отварям друга тема.

Що Кики не каже как "бързо" са се прибрали другите и какво е ставало....
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

"Другите" имахме очаквани проблеми с колегата Ники и се наложи да променяме маршрута за прибиране. След като се разделихме с Киро при отбивката за Подгумер проблемите продължиха, но 19:00 бяхме в Орландовци.
                  Водача на групата не може да знае какво става 1-2 завоя зад него. Всеки носи отговорност за човека зад себе си и е длъжен да изчаква при промяна на маршрута.
                  sigpic

Коментар

Предлагам да се спрат коментарите до следващото каране

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                      Предлагам да почнем да даваме кодирани имена на пътеките
                      Е айде де - докато си оправя мотора току виж се появили "Усуканата пътечка на Кики" и "Спасов улей"
                      Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X