Първоначално Спас ни чака в Ябланица, където после пристигна и Кики. Всъщност снимките са основно от една гора, чиито край така и не видяхме. Голямо бутане падна. Кики стигна най- нагоре, обаче ГПС-а ни показа, че до пътеката има още 1800 метра под права линия. На слизане Мишо си затисна крака лошо и със Спас караха софт до Огоя. Там дисциплината беше тотално развалена- Спас ни посрещна с огромен и вкусен Тутманик. Комбинирането му с айрян и боза ни натръшка по земята и алтернатива на асвалта, като начин за прибиране, просто не видяхме
2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Аз малко закъснях, сориТука героите са до Тихов дол
През това баирче трябваше да хванем една пътека.Ама нещо.....
Тука сме пи Спас, в Огоя.Наядохме се като прасетаИ повечето решиха че на-обратно ще хванат асфалта.Само ние със Спас държахме фронтаЗа което не съжалявам, на връщане минах по супер пътечки и нови пътища
Спасеее.....
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Борбата бе безмилостно жестока..........
Истината е, че този баир е много гаден за превземане, голям наклон множество паднали листа, мокра пръст и паднали дървета от различен калибър направиха веселбата пълна.
Относно тутманика: Вече ще Ви каня на манджа само след края на карането
Това на прикачената снимка не е разбило се извънземно в гаража на село(АЛФ), това е Тончо
Спасе, нали щеше да се обаждаш днес да караме.Времето беше супер, лек дъждец, така най-обичам.Той Светльо се обади, ама беше вече късно станало.
Открих нови пътеки на връщане, ще ви ги покажа в събота и неделя
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
И аз имам вила на Огоя намира се малко след центара ,но за жалост това лято неможах да ходя поради лични проблеми Може да се визим някои път мисля да хода в близките седмици някога
Коментар