Кой ще идва, ще се разбере утре. Направихме много хубаво каране днес, но за финал се набихме на "кучето в з-ка". Няма такова чудо, 30 метра за 3 часа. Трудно ми е да опиша преживяването. На 2 два пъти ми ставаще лошо от умора и всичкото това само в рамките на 30 метра. Данко сподели, че за първи път попада в такава ситуация. Трака се надявам да го пусне Иво.
Около 9:30 се чуваме и ще се разбере кой ще идва
АЗ съм още потрошен...
Днес беше технически ден (и абитурентски също). Сменявахме маслата у големия дъжд, а Ади се чудеше де е Кики.
Хубаво сменихме маслата, ама реших да изправя малко и лоста за скоростите, че беше много близо до капака...Лоста уж го изправих 1-2 мм, НООООО като стягах болта - СКЪСАХ го!.
Та съм и без мотор...вторник-сряда момчетата в сервиза при Жоро ще го правят.
ЗА утре ще закарам само мотора на Ади(и Ади) на Яна - при Станислав - да потренират заедно за ІІ-я кръг другата седмица. Аз ще се тътра с пикапа покрай тях, така, че ако иска някой да ми прави компания - да идва. Ще подсигуряваме мотористите - хляб, водичка, бозичка...и други работи.
Нема смисъл да ходим до Кики и оттам да ходим, че много км за 4х4 -то, пък и искам Ади да не е уморен докато стигне(ако стигне) до под Мургаш.
Останалата група от "Дефилето...", ако иска да се събираме по Балкана - да ми звъни на ГСМ-а, ще кажа де сме. Станислав говори за некакви екстрими над Желява...
ЩЕ карам и една туба с 10 л бензин...( по 3лв/литъра върви на Ябланица)...
Днес с Ади се "завлякохме" до Яна, където оставихме ремаркето при Станислав, забрахме още двама братя с ВР-и(...ДА се допълнят, че непомня кои са от форума), аз хвърлих в пикапа една скара и въглища, 2-3 торби с "мърша", кола, чаши, тенджерка и чинии...Сериозна подготовка, ама не за каране...
БЯхме се договорили по телефона с Кики с другата част на "Дефилето..." да се срещнем на хижа МУргаш.
ТУк тръгваме без братята, че единия бил без бензин..
НЕ само мотора му е за смяна на Станислав, ботушите също...
Брата с бензин се разсърди на брата без и го заряза...ама само в началото
Тръгнахме към с.Елешница, където ни чакаше Пепи с чисто новото си АТВ(от Еди..да почерпи некой) и младеж с ТТР600...
Имаше яко препускане през калта с пикапа, почти не им се давах на моторите. Резултата е освен "кален", и ударен новия теглич(нищо му нЕма) и изкривено захващане на ел-таблото.
Стига толкоз за 4х4, че идат братята...
Всички тръгнаха...после всички се върнаха да помагат на младежа да запали ТТ-то...
НА първия по-сериозен кално-каменист завой се поозори, но после задобря!
Ее...тук го чака цялата група да се пусне от един екстрим надоле...
Ади пък реши да го потренира и го качва и слиза 2 пъти.
Станислав учеше Ади как се минава през локвите по-бързо - на задна гума...съпротивлението било по-малко...пък може и да е прав!
Тоз доминатор ако можеше да говори...
Израза на лицето говори повече от думите...
Тук на една от моторджийските пътечки под Мургаш реших да дам път на следващите ме АТВ и мотор...Резултата беше загуба на инерция и след пробуксуване на ввсичките колела - леко свличане назад и наляво....Което ме накара да се върна...
Вече сме на х.Мургаш и почваме с барбекюто...
Като не мож да се качиш на кон(разбирай "мотор") и магарето става(разбирай "пикап")...
...и погледа говори...
В таз хижа са вкарани немалко пари, но явно нещата не опират до парите, за да стане както трябва...
Ползваме "ветрило" за разпалване...
Имахме си и "Ван дер Любе" и "пожарникар"...
НЕ само природата беше хубава...
Тук на масата поканихме и двама туристи(последните двама отляво)...че и споделихме скарата с тях също...Нали Кики и другата група се бавеше нещо...
Ади скучае и не че го сърби нещо по главата...
НАй-накрая се появи групата от Владо Тричков...Що ли само Данко съм снимал...
Бяхме им оставили пълна тенджерка с кърначета и други работи...опразниха я за 5 минути...
Оттук нататък аз се прибрах по най-бързия път към Яна, те пък минаха през сипеите да потренират...
Чакам ги пред дома на станислав...
Хигиената е полезно нещо!
Чакаме снимките и от другите модерни фотоапарати!
Абе Мики гледат и момченца като мен ,ще ми се прияде че какво ще ме правят.Аз щях да дойда с вас, и да ти дам да караш Бетата, а аз да пека наденичките.
Евала на разходката ,много ме кефите.
Направо нямам думи..Аз съм младежа с TT-то.Баше фантастично за мене( като за първо такова каране) нищо че се бях поуплашил и поуморил '' малко ''.Мерси на всички за помоща и трапезата.Надявам се някой път като планирате такъв ''излет'' в планината да мога пак да дойда и да съм по подготвен тогава.Разходката беше перфектна.Останах втрещен колко добре карат момчетата.Сега като преусмислих изминалият ден и направо нямам търпение пак да се кача на мотора.Чакам Пепи да качи снимките от неговият апарат.Ние с него се върнахме от хижата по черният път,който за мене след този преход който направих ми дойде много добре, на него му беше леко ама му се извинявам .Денят беше прекрасен но настроението ми се развали на входа на София.Колега с пистов мотор беше катастрофирал.Дано да е добре.
Понеже от другата седмица трЕбва да съм в кондиция вече за мотора, горе хвърляхме чоп...Излезе, че като излезеш от затвора..оппс болницата - ТИ ще си този вече с 4х4, дето ще ни глези със скари, мари и т.н.
Така, че - стЕгай се! Пък ако ти се случи и на карането да видиш Вида - ще видиш и любимия си мотор!
Ама аз не съм у болницата
Още вчера ме изритаха, а за 4х4 и скарите.. никакви проблеми
Нали съм обещал да ходим до морето
Само дето няма да съм с мотор
Коментар