Кога смятате да го качватеИмайте в предвид че тука валя почти цяла нощ, и сега някой ако го качи е направо за медал
А и на мене ми е мерак да го кача още един път, миналия мотора го бутахме с Ади последните метри до върха щото се преметнах зарди един дънерА Милко това не го брои за качване
И друго да ви кажа, ако тръгнете без да се обадите.Ако ще качвате от предния край, има големи дупки между камъните дет от долу не се виждат.Внимавайте много, че там пребиването може да е тежко
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Понеже ми стана интересно кво сме правили, та ето:
-Качихме го по зелената линия.Има нещо като сечище, така не изглежда нещо особено, ама си е.........Кал корени и дънери навсякъде, плюс бая наклон и то около 500-600 метра.
-По оранжевата линия е най-кратко, но и най-тегаво.Камъни, дупки и 45гр. наклон.Вижда се до къде съм стигнал, който е куражлия може да се пробва да продължи по червената линияАма аз мисля че ще е по-лесно да за позаобиколи от дясно
Дано съм бил от полза на бъдещите "покорители"
Прикачени файлове
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Чак сега намерих малко време да "драсна" няколко реда за рейда, който направихме с Иво на 06.05. От към снимки за съжаление, нещата са доста зле, защото почти не спирахме. Тръгнахме от Войняговци към връх Мургаш и слязохме към с.Яна и после Бухово. Река Елешница ни разказа играта. На места беше по половин метър дълбочина и не знам какъв беше този "трак" на Иво, но трябваше да я премнинеме между 20 и 30 пъти. В ботушите си имах 2 литра вода а на "д-то" ...... не знам. В един момент на Иво от шлема му течеше вода. Намерихме невероятна "пътека", около 1000м спускане по 45 градусов наклон между нападали във всички посоки дървета. Излизането от "пътеката" съм го снимал
Връх Мургаш ни посрещна с облаци и видимост 50-60м.
Разходката беше страхотна като емоции, за което спомогна и мокрия терен. "Трака" ще го пусне Иво след 21:00 часа.
От мене.....толкова
Добре, даже много добре покарахме със Здравко. Прекрасни екстриймчета, а за вода да не говорим. При едно от преминаванията на реката дори я опитах на вкус . А ето и трака
Аааа, знам го тоя път през реката.Що се набихте оттам бе
Ние сме тръгвали миналата година веднъж по него, ама по едно време ни писна от пресичане на реката и се отказахме
Ей за тва става въпрос
Коментар