Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до събора на 1-ви Май 2008г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка до събора на 1-ви Май 2008г

Утре "Дефилето..." ще се разходим до събора в с.Ябланица.
    Засега ние тримата, Здравко(....що ли го деля още от основния състав), един Петър(с Доминатора)...и май това е.
    Като гледам, че всички тръгват рано, пък ние сме кажи речи (ендуро) от най-далеч...Кики да вземе да каже нЕкой по-ранен час...
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Ади дай си телефона в тая тема ако искаш да се видим. Като гледам регистрацията на джипа е Велико Търновска. Скайпа ми е naugh7_boy, GSM-a 0894875588. На 14 съм и аз. В неделя си тръгваме от ВТ.
    '05 Suzuki RM 250

Коментар

Днес, 1 май, празник на трудещите се, не предвещаваше толкоз интересен ден.
      Като начало се събрахме 5 мотора - "ние" със Здравко, както и Петър с доминатора, който след счупване на пръст не беше карал мнооого отдавна.
      Плана беше да наминем покрай събора в Ябланица, но на обратния път, т.к. Кики беше заплюл деня за екстримите с газопроводите под Мургаш. Първата крачка в гората показа, че ПЕтър не беше готов, още повече с един безкрайно утежнен Доминатор. Нашта любима пътечка над Луково го разколеба сериозно.

Беше се почти скрил в гората в напъните си да тръгне...

Здравко има опит с тежките машини и помага.

Прави се, че "пуска вода", а реално почива...

Нооо..както се казва, точно на 13-ия км с моя мотор се случи случка

По щастлива случайност снощи Вальо от КТМ-Пазаджик беше изпратил на Кики един по-малък преден зъбак, и Кики го беше сменил още вечерта. Таа....му беше останал оригиналния, на 2000 км. Имал съб късмет - не бяхме далече от отправната ни точка и имахме решение.
      Така и направихме - стегнах малко веригата и криво-ляво се върнахме обратно във Владо Тричков. Сменихме зъбака професионално за 10 минути, хапнахме професионално за 30 мин, през това време Петър(с Доминатора) вече беше взел решение и .... си тръгна обратно за вкъщи по аХсфалта. А ние, 4-мата тръгнахме пак към Мургаш.
      И познайте какво се случи на 2пъти по 13-я км от пътя....
      НЕ познахте - пак преден зъбак...само , че този път беше на Ямахата на Здравко...

В крайна сметка останахме трлимата - Кики, Ади-малкия и аз...и прадължихме в темпо, че закъснявахме. Днес основен пейзаж бяха едни такива жигулита по трасето, само тази снимахме - сигурно всички които са дошли от Кремиковци са минали покрай нея. Но имаше и други лади в такова състояние по пътищата...

Оставихме Ябланица под нас и Кики ни поведе по едни смахнати трасета към газопроводите под Мургаш. ..Смахнати - защото като пътища нищо особено, само че съчетани с повсеместно повалени от смерч дървета...е това ми дойде в повече.

Голяма леш беше гората, чак мъчно ми стана за нея.

И така стигнахме до прословутия газопровод...
      Там имаше вече една група от около 15-на моториста, които приключваха опитите си за изкочване. Кики вика "аз съм го качвал с КЛР-а...сега не ми се качва..." АЗ викам - нещо не ми е добре, друг път ще го качвам...Гледам го под око - бе то си изглежда бая стръмничко бе!
      Добре, че сме трима - Ади реши да ни отсрами. Тръгна І-ви път без много много да послуша съветите на другата група...Учудващо стигна до над средата, мина даже дървото и камъка, но влезе в улейче с камъни и мотора го хвърли.

Последва ІІ-ри път, при който въпреки, че пак попадна в улейчето с камънак - стигна на 80 % от изкачването, преди да го хвърли пак мотора.
      ІІІ-я път вече послуша съветите на патилите(пък и себе си) и мина максимално вляво и го качи без никакъв проблем.
      На снимката вече спуска...

Майсторче си стана, нема що...
      После продължихме по другите газопроводи до чешмичката под хижа Мургаш. Беше много яко, както каза Ади, едвам го стигнах при водата...Имахме си и такива спътници нагоре.

Въобще днес целия Балкан беше много населен...
      Който е карал нагоре му е ясно, че снимки нЕма как да правиш, иначе изпускаш темпото в камънака...Пихме вода на чешмата, 5 мин почивка даде Кики и ...оратно по газопровода към х.Търсава.

А тя беше окупирана да пръсване вътре и вън от мотористи, джипари и какви ли не други хорица...
      Но поне бяха останали едни хубави кИфтенца с лютеница с рук и боб!

После надоле към Ябланица и пак нагоре, за обратно...Тук Кики и Ади си харесаха едно сипейче...

После хванахме една пътечка, дет има едно място - "змейка"-камънак в изкачване, дето поозори Кики...

Това е мястото снимано отгоре.

Ади се върна да я мине още един пък, за да му правя клип...

Мръсни, прашни, гладни, жадни и ...уморени.

За разлика от тази весела компания, която настигнахме на обратния път. Освен 10-ната мотора, 1 Лада-Нива, групата се придружаваше и от едно много интересно возило - "Форд-Фиеста" двувратка, на която лявата врата имаше вид на хармоника, а задна дясна гума....нея просто я нямаше - имаше някаква джанта с парче от гума, и когато фиестата минаваше покрай нас - издаваше неописуеми звуци - нещо като дрънчене, стържене, фучене, тракане...Отгоре на всичко фиестата беше фул пълна с хора...Абе образи...неземни!

Залеза пак се вижда над главите ни...

Тук едно непремерено излизане на Ади от една пътечка на пътя...ни забави 20-на минути...Немаше вадене мотора от дерето.

Яяя....То май това били всичките снимки от днес!
      По джи-пи-ес 134 км...Добро каране....Здравко може само да съжалява.

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

Ади е на 14 год., и качи стръмния газопровод без проблем, че го и спусна така Мдааа, накой трябва да се засрамят
        Милко, грешка, с KLX 650 го качвах, и си спомням че горе преди края краката ми бяха зад мотора, и как се задържах на него не знам
        Нищо де, поне си направихме кефа по другите газопроводи
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Ей,хубаво сте покарали на тия газпроводи ама и ние искаме Цял ден ви издирваме или връзка няма или не го дигате някаде за малко сме се разминали. Тая жигула я видяхме и ние минахме покрай нея ама хванахме после за Ябланица.Хубаво покарахме ама щеше да е още по хубаво ако се бяхме намерили, ама нищо ето още един повод да отидеме до газопровода пак
          Кавазаки КЛХ 300 04г
          Кавазаки КХ 65 04г
          Опел Астра 94г
          Мерцедес 124 91г

Коментар

01 Maj 2008 Defrileto.gdb
            Това е необработения трак ни от 1 май.

KTM XC 450 RW 2009
            KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от Светльо KLX Преглед на мнение
              Ей,хубаво сте покарали на тия газпроводи ама и ние искаме Цял ден ви издирваме или връзка няма или не го дигате някаде за малко сме се разминали. Тая жигула я видяхме и ние минахме покрай нея ама хванахме после за Ябланица.Хубаво покарахме ама щеше да е още по хубаво ако се бяхме намерили, ама нищо ето още един повод да отидеме до газопровода пак
              Станислав ми даде трака на Виктори-Екстрийм 2008. Решили сме да го минем "тия" дни.

KTM XC 450 RW 2009
              KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                Станислав ми даде трака на Виктори-Екстрийм 2008. Решили сме да го минем "тия" дни.
                Поръчал съм си нови пиньони и се надявам другата седмица да са тук та за неделя да съм готов,че с тия първо задния е малък,а пък и може да се случи това което ви се е случило на вас със Здравко
                Кавазаки КЛХ 300 04г
                Кавазаки КХ 65 04г
                Опел Астра 94г
                Мерцедес 124 91г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X