Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съботно-неделно каране с Митко(БНО)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Милко, мани мани, щехме да се изпотрепеме днеска
    Май само Ади не се търкаля
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Аз също снимах малко ли много ли, не знам, само дето най-интересните неща никой не успя да ги заснеме...

Тук пак вързахме Вида да ни пази джипките... и ключовете.

Кики почна серията още в началото с едно падане тук и усукване на коловете...

Маршрута за днес беше една голяма бърза обиколка през Ябланица, Огоя, ЛЕскова, преди вр.Чукава, обяд при щраусите, качване на Козница по камъните и обратно...За съжаление при "Баце Пешо" се озовахме чак в 17:30...А Козница видяхме през крив макарон...

Това е излизането от долната тегава пътека от р.Елешница...

Адски задух беше днес...

Кики се омота в една кал и шума...иде най-накрая

Тук объщаме, че пропуснахме пътечката улево...

На таз поляна трябваше да пуснем право надоле...някога Митко("bno") пуснал по погрешка трак оттук без пътека на Събин...и така си останало, че се наложи и тий да го спускаме....като шейни бяхме надоле по тревата.

Днес хич не беше за АТВ...

Толкоз бяхме окапали, че си отлежахме 20-30 мин.

Тук надолу по пътечката...Кики зад мен вика - давай, че правиме пробка...Та после се наложи да се върнат 4-мата (аз почивах долу в Огоя с извадено рамо) и да вадят АТВ-то...видно от предишните постове.

Всеки опитва дървото откъдет може...

Тук горе на билата преди Чукава(вижда се вляво) установихме, че маслото на БЕТАта на Жоро е изтекло, я картера е ударен, я някое болтче дето стяга гарнитурата...И се наложи пак въже, дърпане...до щраусите. Добре, че основно беше нанадолнище...

А това са пораженията на врата на Митака...как не му отряза главата дебелия тел, не знам...Както се казва писано му било...

Удара от тела, освен главата, е поело и лявото рамо - по-натам Митко караше основно и само с дясна ръка

Въпросния тел...

А иначе Митака беше вперил поглед нагоре по таз пътечка и затова не го видя

Гледаме го ние отдолу, засилил се и както се движи, така обърна глава назад, мотора продължи напред с обратно салто, а Митко като по филмите с мотористите, дето им опъват телове през улицата...
      Докато мотора е бил на земята един "пришълец" се опитваше да го завземе

МИтко си го взе за талисман от случката, макар, че май беше решил утре за ходи за риба...
      Май съм дотук аз със снимките...
      Очакваме и от фотоапарата на Митко.
      Тежък ден, но нали затова е ендурото.

П.П. Като се прибрахме установих, че предните ми накладки са 100% износени само за 3-4 излизания, като едното беше "водно-пясъчната" Хисаря...Може и оттам да са "изядени" толкоз...Иначе - "Брембо"!
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

10x за хубавата разходка и приятната компания важното е че оцеляхме и сме готови за нови наигравки.
        А Козница пак ми се размина и за пореден път я огледах от няколко страни,готина е но нищо другия път.

Коментар

Ще се изтрепете бре
          Поздрави за интересната разходка

Коментар

Митак изгуби се нещо. Скоро не те бях виждал по снимките тука. Поздрави от Троян на цялата група и лятото сте добре дошли в нашия район.
            Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Здрасти Бобо съвсем щях да се загубя вчера мерси за поканата ще го тормозя и Емчо за Троян поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                Между другото, Козница не е чак некакъв свръхекстрим, стига да не се уплашиш и да не върнеш газта.Гнусното са камъните
                така си е.аз бях в събота и се качих с моето 2 тактово.само че я заобиколх от с. на з.
                та да стигна ю. страна откъдето се качих.бързам че вируса не ми дава да пиша.
                супер е гледката отгоре.

Коментар

Снимки на Митака от събота

Толкова за събота, за днешното качване до Козница - утре

Коментар

Еййййй Митак жив ли си бре човек Мислех че си се отказал от ендуро спорта

Поздрави !!!
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Еййййй Митак жив ли си бре човек Мислех че си се отказал от ендуро спорта

Поздрави !!!
                      Здрасти Краси,никакво отказване имам ли свободно време не пропускам Поздрави!

Коментар

Трябва много да се внимава с тези опънати жици, или въжета или каквото и да било...миналата година ей така от нищото баща ми се прибираше с атв-то вече по тъмно и на пътя от едната страна имало вързан кон, а коня пресякъл и си опънал въжето...което е било доста дебело...до ден днешен си мисля ако беше синджир какво щеше да стане...както и да е...добре че има дебел врат моя баща...още не мога да повярвам, ама по някакъв начин е успял да скъса това въже с врата си ... снимката е правена на следващия ден и е намазан с разни лекове, но си личи за какво въже е ставало на въпрос...и скоростта му не е била малка, че да го спре, направо каза нещо ме опъна чу се много силно как се скъса и продължих. Оправи се, но остана белег, няма как...весело му е по телефона, ама добре, че изкара късмет...
                        ...след това се надъха и сложихме биксенон на атв-то...да виждал въжетата ...майтапа настрана, ама много трябва да се внимава с подобни ситуации...

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
                          Трябва много да се внимава с тези опънати жици, или въжета или каквото и да било...миналата година ей така от нищото баща ми се прибираше с атв-то вече по тъмно и на пътя от едната страна имало вързан кон, а коня пресякъл и си опънал въжето...което е било доста дебело...до ден днешен си мисля ако беше синджир какво щеше да стане...както и да е...добре че има дебел врат моя баща...още не мога да повярвам, ама по някакъв начин е успял да скъса това въже с врата си ... снимката е правена на следващия ден и е намазан с разни лекове, но си личи за какво въже е ставало на въпрос...и скоростта му не е била малка, че да го спре, направо каза нещо ме опъна чу се много силно как се скъса и продължих. Оправи се, но остана белег, няма как...весело му е по телефона, ама добре, че изкара късмет...
                          ...след това се надъха и сложихме биксенон на атв-то...да виждал въжетата ...майтапа настрана, ама много трябва да се внимава с подобни ситуации...

Да пали свещЩото ако беше стоманена тел, не можеш я скъса с врат.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X