А не така сега Ша се скараме пак съм изпуЩИл готин ИЕКШАН !!!ТА да се разбереме тази събота и неделя без мене никакво мърдане!!!че мисля да изкарвам новия ДР на пистата!!!
А сега сериозно евала на Здравко тоз пич и трите дена кара яко БРАВО!!
А тази седмица ако става за карене то май ще е в НЕДЕЛЯ
Петък Вечерта
Вероятност за Дъжд. Променлива Облачност. Минимална Температура: 37° F. / 3° C. Вятър Южен 6 mph. / 10 km/h. Chance of precipitation 20%. Събота
Вероятност за Дъжд. Незначителна Облачност. Максимална Температура: 48° F. / 9° C. Вятър Ю-ЮЗ 11 mph. / 18 km/h. Chance of precipitation 20%. Събота Вечерта
Променлива Облачност. Минимална Температура: 35° F. / 2° C. Вятър Ю-З 6 mph. / 10 km/h. Неделя
Променлива Облачност. Максимална Температура: 55° F. / 13° C. Вятър light.
Утре(събота), като че ли ще е по-подходящо времето за каранеТака че които ще идва, да казваДанко и Стефчо, айде, нали се заричахте И всички други деКазвайте овреме
Среща 11ч. знаете къде
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
В неделя дали ще излизате.Ако се навиете ние с Бойко за сега въпреки ,че го дават да превалява имаме желание да дойдеме към вас при това по черно през Локорско и Гниляне А пък утре нали е 8-ми март трябва да уважиме жените Май Милко така каза
ООО аз в събота (утре) немога !!! Но виж в неделя ще карам (както и миналата неделя така и ВСЕКА неделя-от тук до края на света)
а Стевчо каза че ако ще идва утре ще ти се обади към 9 ч.
В неделя дали ще излизате.Ако се навиете ние с Бойко за сега въпреки ,че го дават да превалява имаме желание да дойдеме към вас при това по черно през Локорско и Гниляне А пък утре нали е 8-ми март трябва да уважиме жените Май Милко така каза
Потвърждавам!Вечерта на 8 март трябва да уважим наистина жените в семейството!...Затова и в тяхна чест...ще се приберем по-рано...например!
Утре(събота), като че ли ще е по-подходящо времето за каранеТака че които ще идва, да казваДанко и Стефчо, айде, нали се заричахте И всички други деКазвайте овреме
Среща 11ч. знаете къде
Чети де! ...Че то от каране, време не ти остана.
Кики.т казва - събота, 11:00.
За който иска да повтори - и неделя!
"Дефилето..." - ако сме живи и здрави, ще караме и двата дена.
Коментар