Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране на 1-ви Март 2008г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Първоначално публикуван от kortex Преглед на мнение
    О'к, хайде да не го обръщаме на "чат", по телефоните ще се разбереме и тръгваме
    щом си рекъл звънкаи 0886010208 ДАНКО
    В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Гледам Спас се е справил със ситуацията

Коментар

Май ще отпадне за утре работатаНе знам как е в София, тука обаче вали яко и няма намерение да спираУтре ще е страшна кал, нема смисъл да се мъчимеАма и вие се сетихте, идвайте като е хубаво времето де
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Утре май не е работен денАко на някой му се кара, да казва от сега

Коментар

Утре ме търсете някъде по баирите над Локорско.Ще си правя пикник
            Ако карате,желая ви по-леко да бъде от предния път
            [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
            [/URL]

Коментар

Аз съм на линия. Преди 15 мин. се върнах от Люлин планина, където бяхме с момчетата от "баничките". Още доста банички трябва да изям за да поддържам тяхното темпо. Казвайте час за утре
              sigpic

Коментар

Такааа....преди малко се разбрахме с Kiki и Miki за 11 часа във Вл. Тричков на познатото кафе. Всички желаещи да заповядат
                sigpic

Коментар

Те това е Кики,като ги завираш по ледените пързалки и шубраците,хората повече не искат да карат с вас Я по-добре минете да си направим пикник .Гледам май си ги наврял в онази горичка където ме имаше два пъти на една снимка или поне много прилича на нея.Тази седмица мисля да си взема нов пиньон и другата седмица идвам да пориме пътеките.Обещавам да съм на линия
                  [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                  [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                    Те това е Кики,като ги завираш по ледените пързалки и шубраците,хората повече не искат да карат с вас Я по-добре минете да си направим пикник .Гледам май си ги наврял в онази горичка където ме имаше два пъти на една снимка или поне много прилича на нея.Тази седмица мисля да си взема нов пиньон и другата седмица идвам да пориме пътеките.Обещавам да съм на линия
                    Нема страшно бе, ножа е дървен

Коментар

Малко снимки и малко текст и от мен от събота. Новите попълнения идват - Влади, Тони и Мишо(с ДР на Стефчо)

Мишо бързо навлиза в темпото на пътечките на Кики.т...

Готвят се за атака в началото на следващата пътечка...

Тук се вижда една от междинните ни "почивни" бази - т.н. "Паметник" на едно връхче между Луково, Реброво и Батулия...

Пак за по-напреко...улево

Тук по една друга пътечка между борчетата...

А тук всички се насочват след Кики нагоре вдясно към гората, където уж имало пътечка, та всички станахме за резил в шумата...

НА Мишо още му е весело...

Тук съм се излегнал и снимам, как другите качват шумака...

Тони мина на сантиметри от лицето ми...

Тук вече Мишо повика неволята...и трима му се притекоха на помощ!

Атова е малко видео от това как се бута ДР на Стефко...
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/m...o/MVI_9323.avi

Тук на Мишо вече не му е весело, но пък Sharp ... се усмихва

И на Ади.малкия ...

Тони толкоз му омръзнаха пътечките на Кики-т, че реши да си спука гумата и да се прибира за Софето

За шпрея на Кики, но ...в раницата на Ади(щот на Кики му била тежка...заради сандвичите на Вида де) вече е станало дума малко по-нагоре в темата...

Лепкаво, ама свърши работа...

Сега задължителното "връткане" за да се разстеле равномерно пяната...

Мишо се узори с дигането на ДР-а по този улей...

Тони пък успя да катурне мАторЯ на равното...

По поредната пътечка след Кики...

Някъде по билата...

Тук спускаме към мястото на евентуалната среща с други участници, идващи откъм Лукорско...

Почивка на цялата част от първата част...( нещо граматчески май не е добре...ама)от групата от 6-тима участници...

Баси раницата...де ли са сандвичите...

Оооооооооппааа...И тук с грохот и дим(визирам само Здравко) се появи цялата част на втората част от днешната група...

Ей го и "цветето" на днешния ден - 1 март!...Късметлия Здравко бе...

Тук се събираме на хижата на р. Елешница, преди атаката на прословутата пътека, дето предния път ни се подигра (и само Стефчо с ДР я превзе)...

Ади-малкия тръгва на атака след Кики.т

Влади след него, аз "затварям" както обикновено групата. А останалите - по пътя улево, койт излиза след 5-6 км и "среща" пътеката...

По обясними причини снимки от пътеката нема...Хубавото бе, че и 4-мата я зееме на един дъх...без рецесии.
                      А следващата снимка показва, как Ади направи салто назад с мотора на този праг...по-точно Влади вече му го вдига, че малкия вие от болка в ръката - мотора като се обърна го удари с кормилото по дясната китка

На обратния път от Ябланица, малко над селото чухме звук от мотор и ...

...се появи този "трактор"

за дърва ли беше тръгнал с таз секира отзад...що ли...

НА обратния път по стръмната пътека ни "отвя" една свърх-бърза група от Враждебна...сигурно са от летците що ли...аааха да отлепят от земята...

С това снимките от моя фотоапарат свършват. Следва яко каране назад и нямаше време за снимане, че някои от нас имаха ангажМОнти... Стигнахме за норматив до Владо Тричков.
                      Поздрав на групата. Добре беше.
                      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                      KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от kortex Преглед на мнение
                        Такааа....преди малко се разбрахме с Kiki и Miki за 11 часа във Вл. Тричков на познатото кафе. Всички желаещи да заповядат
                        Току що още един "свърхлек" Доминатор(Петър), дето закъса в снега на вр.Козница миналия декември, потвърди участие за утре.
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                          Те това е Кики,като ги завираш по ледените пързалки и шубраците,хората повече не искат да карат с вас
                          Напротив , с удоволствие бих дошъл с вас пак ,просто
                          това беше първото ми каране в гората и в момента ме боли
                          всяко мускулче .А и трябва да му свикана на ДР-а
                          имам го едва от 3-ри седмици .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X