Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Дефилето" откриват новият сезон 2008г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Дефилето" откриват новият сезон 2008г

От днес "Дефилето..." започна тренировки отново в основен състав. Някой бяха загрели от миналата седмица, други не бяхме загрели...и първият 1 час все едно за пръв път сядах на мотора си. Верно, че и новите пружини на КТМ-ите даваха и по-друго усещане...

Някои пробвахме за пръв път новите Gaerne...

Ади-малкия се моли на Кики да му ритне мАтора да запали, че италианския акумулатор на Бетата беше сдал багажа(утре купувам нов, ако някой има предложения за нещо по-качествено - ще му бъда благодарен)

Кики ни измисли един много интересен маршрут, започваше с една пътека изкачване - почти до билата, през гората, доста дълга може би 2-3 км, със сериозна денивелация.

Само дето водача реши да залесява борчета...ама стигна само до копаенето на дълбока дупка...

Даваме улево за да прескочим 50-100 м "самоокопаващ " се участък

Избирахме си места с по-малко сняг

А това е едно сечище със замръзнали коловози(температурата не се вдигаше над -1С), които бяха като бетонни...

Защо ли въобще продължихме нагоре, като беше ясно че ще се връща назад...

В безрезултатно търсене на "безснежни" места...

ПЪтя е така замръзнал, че е станал като лед - личи от спирачния път на предната гума...

...както и от опитите на Кики да тръгне...

Около този фургон(електрифициран!?) на върха правихме една почивка

А това е "мебелировката" на фургона снимана през прозорчето

Тук спрях да ги поснимам Кик и Ади как се кефят по едни баирчета...

Ади даже си и поскача ...бая...

Този склон е южен и оттук спускаме долу(вижда се просеката през борчетата) почти до дерето(една махала има там) и после с гаааз...нагоре до билото пак.

По обратния път

Като не броим честото "ритане" заради акумулатора, Ади-малкия се "вработи" по-бързо от мен...Бе младостта си е младост...

Освен че си беше забравил зимните ръкавици, заради които и спирахме от време на време да се топли, Кики карането не го беше забравил

Тук пък почивка за малко, че някои ожадняха и огладняха...

Пръв пие най-малкия...

А след това някои които са "гнусливи" ...пият ТАКА!

Саа..пичове...жената ми е направила 6(шест) сандвича...ай...на ви 1(ЕДИН)..да си го разделите двамата...да не кажете после, че съм скрънза

Полвин сандвич...си е нещо за ядене, ами ич...

Алооо...жена ми...тия ми изЕдоа сандвичите...като слезем след малко да си направила....

Прибираме се вече ...към манджата...

А това е последната снимка от мен за този хубав но студен ден.

Като цяло не карахме много, но като за начало на сезона беше добре. Установихме, че е хубаво да си поръчаме по некое подаръче за моторите си - накладчици, гардове за задните дискове...и други неща. Тъй де - "конете" трябва да са обгрижени...
    Поздрави.
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Милко, нема да се обиждате, ама като гледам "малкия" има най-правилна стойка на мотора от всички ви Да хванете да се понаучите малко от него
    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      Милко, нема да се обиждате, ама като гледам "малкия" има най-правилна стойка на мотора от всички ви Да хванете да се понаучите малко от него
      От всеки приемаме уроциНе ни е срам
      Милко, не ти ли е неудобно да говориш за ШЕСТ сандвича?? Бяха три, вие изядохте два и малко !!!
      Последно редактирано от kiki.t; 10-02-08, 21:50.
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Някоя снимка и от мене
        Прикачени файлове

Коментар

Браво пичове !
          Добро откриване

Време беше да почнете , гледам Кики добре се е угоил по празниците

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            Браво пичове !
            Добро откриване

Време беше да почнете , гледам Кики добре се е угоил по празниците
            Като прасе. Не бе, Милко нарочно така ме хваща на снимкитеНищо, ще му го върна, както и тва за 6-те сандвича дето го измисли

Коментар

БравоМного добро начало за този сезон

Коментар

Само така момчета
                Завиждам ви за терените които имате за каране, тия горички, пътечки и била, супер. При нас или яко драки или към стара планина е супер екстрем и яко набиване ако излезеш извън пътя
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

БРАВО само такаизпълнихте ми душата!!!
                  завиждам благородно !!! и чакам с нетърпение да го завърша и поредния обект и се присъединявам към вас!!!
                  направо ще говоря със Стефчо за кемпера и се изнасям във Владо Тричков да сте ми под ръка
                  А да не забравя мн. поЗДРАВИ на всички и най вече на малкия ГОЛеМ Ади!!!
                  В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Първоначално публикуван от zdu6 Преглед на мнение
                    БРАВО само такаизпълнихте ми душата!!!
                    завиждам благородно !!! и чакам с нетърпение да го завърша и поредния обект и се присъединявам към вас!!!
                    направо ще говоря със Стефчо за кемпера и се изнасям във Владо Тричков да сте ми под ръка
                    А да не забравя мн. поЗДРАВИ на всички и най вече на малкия ГОЛеМ Ади!!!
                    A покажи се най-послеАйде, събота или неделя да си на линияДа видим новия мотор понася ли ти

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                      A покажи се най-послеАйде, събота или неделя да си на линияДа видим новия мотор понася ли ти
                      Хеееи Дефилетооооо, здравеите бе, Здушко бачка яко от сутрин до вечер (аз незнам що си ходи до тях,само да губи време, ами не спи на обекта ) и едвали ще видите новият му мотор. То бива човек да работи,бива да Къта под дюшека,ама то неговото на нищо не прилича!
                      Аз като добър негов приятел реших да му Помогна в наи-трудната част-ХАРЧЕНЕТО. След като му поиступах дюшечето(от кътане беше почнало да го обива) се здобих и аз с нова машина! Такаче наи-вероятно в Неделя ще ви се обадя да покараме
                      Поздрави Стефан.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X