От днес "Дефилето..." започна тренировки отново в основен състав. Някой бяха загрели от миналата седмица, други не бяхме загрели...и първият 1 час все едно за пръв път сядах на мотора си
. Верно, че и новите пружини на КТМ-ите даваха и по-друго усещане...

Някои пробвахме за пръв път новите Gaerne...

Ади-малкия се моли на Кики да му ритне мАтора да запали, че италианския акумулатор на Бетата беше сдал багажа(утре купувам нов, ако някой има предложения за нещо по-качествено - ще му бъда благодарен
)

Кики ни измисли един много интересен маршрут, започваше с една пътека изкачване - почти до билата, през гората, доста дълга може би 2-3 км, със сериозна денивелация.

Само дето водача реши да залесява борчета...ама стигна само до копаенето на дълбока дупка...

Даваме улево за да прескочим 50-100 м "самоокопаващ " се участък

Избирахме си места с по-малко сняг

А това е едно сечище със замръзнали коловози(температурата не се вдигаше над -1С), които бяха като бетонни...

Защо ли въобще продължихме нагоре, като беше ясно че ще се връща назад...

В безрезултатно търсене на "безснежни" места...

ПЪтя е така замръзнал, че е станал като лед - личи от спирачния път на предната гума...

...както и от опитите на Кики да тръгне...

Около този фургон(електрифициран!?
) на върха правихме една почивка

А това е "мебелировката" на фургона снимана през прозорчето

Тук спрях да ги поснимам Кик и Ади как се кефят по едни баирчета...

Ади даже си и поскача ...бая...

Този склон е южен и оттук спускаме долу(вижда се просеката през борчетата) почти до дерето(една махала има там) и после с гаааз...нагоре до билото пак.

По обратния път

Като не броим честото "ритане" заради акумулатора, Ади-малкия се "вработи" по-бързо от мен...Бе младостта си е младост...

Освен че си беше забравил зимните ръкавици, заради които и спирахме от време на време да се топли, Кики карането не го беше забравил

Тук пък почивка за малко, че някои ожадняха и огладняха...

Пръв пие най-малкия...

А след това някои които са "гнусливи"
...пият ТАКА!

Саа..пичове...жената ми е направила 6(шест) сандвича...ай...на ви 1(ЕДИН)..да си го разделите двамата...да не кажете после, че съм скрънза

Полвин сандвич...си е нещо за ядене, ами ич...

Алооо...жена ми...тия ми изЕдоа сандвичите...като слезем след малко да си направила....

Прибираме се вече ...към манджата
...

А това е последната снимка от мен за този хубав но студен ден.

Като цяло не карахме много, но като за начало на сезона беше добре. Установихме, че е хубаво да си поръчаме по некое подаръче за моторите си - накладчици, гардове за задните дискове...и други неща. Тъй де - "конете" трябва да са обгрижени...
Поздрави.

Някои пробвахме за пръв път новите Gaerne...

Ади-малкия се моли на Кики да му ритне мАтора да запали, че италианския акумулатор на Бетата беше сдал багажа(утре купувам нов, ако някой има предложения за нещо по-качествено - ще му бъда благодарен

Кики ни измисли един много интересен маршрут, започваше с една пътека изкачване - почти до билата, през гората, доста дълга може би 2-3 км, със сериозна денивелация.

Само дето водача реши да залесява борчета...ама стигна само до копаенето на дълбока дупка...

Даваме улево за да прескочим 50-100 м "самоокопаващ " се участък

Избирахме си места с по-малко сняг

А това е едно сечище със замръзнали коловози(температурата не се вдигаше над -1С), които бяха като бетонни...

Защо ли въобще продължихме нагоре, като беше ясно че ще се връща назад...

В безрезултатно търсене на "безснежни" места...

ПЪтя е така замръзнал, че е станал като лед - личи от спирачния път на предната гума...

...както и от опитите на Кики да тръгне...

Около този фургон(електрифициран!?

А това е "мебелировката" на фургона снимана през прозорчето

Тук спрях да ги поснимам Кик и Ади как се кефят по едни баирчета...

Ади даже си и поскача ...бая...

Този склон е южен и оттук спускаме долу(вижда се просеката през борчетата) почти до дерето(една махала има там) и после с гаааз...нагоре до билото пак.

По обратния път

Като не броим честото "ритане" заради акумулатора, Ади-малкия се "вработи" по-бързо от мен...Бе младостта си е младост...

Освен че си беше забравил зимните ръкавици, заради които и спирахме от време на време да се топли, Кики карането не го беше забравил

Тук пък почивка за малко, че някои ожадняха и огладняха...

Пръв пие най-малкия...

А след това някои които са "гнусливи"

Саа..пичове...жената ми е направила 6(шест) сандвича...ай...на ви 1(ЕДИН)..да си го разделите двамата...да не кажете после, че съм скрънза

Полвин сандвич...си е нещо за ядене, ами ич...

Алооо...жена ми...тия ми изЕдоа сандвичите...като слезем след малко да си направила....

Прибираме се вече ...към манджата

А това е последната снимка от мен за този хубав но студен ден.

Като цяло не карахме много, но като за начало на сезона беше добре. Установихме, че е хубаво да си поръчаме по некое подаръче за моторите си - накладчици, гардове за задните дискове...и други неща. Тъй де - "конете" трябва да са обгрижени...
Поздрави.

Коментар