Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Декемврииско каране на "Дефилето" и Со.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
    и все пак е хубаво този път да се върнем малко по на време,защото ЦР-а няма фар
    Светльо няма да идва.Останалите,който ще идва на ОМВ 9:30-40 тръгваме.аз ще съм там 9 на по кафе

Кики,горе долу колко ще е прехода,на Здравко - kortex му казах да си вземе малко коктейл с бензин и масълце
    За цвайтактера е желателно да се вземе бензинец , а иначе ще гледаме да се върнем по светло
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
      а иначе ще гледаме да се върнем по светло
      АААа я как сте ми разбрали намека БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО
      -еи много студ брах миналата събота до нас вечерта (а и нали си бях вир видА)
      В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

То попринцип там от кадето сте минали миналия пат може да се заобиколи ето тук може да сте хванали горния пат аз го зн щото сам минавал мн пати ама вие може за кефа да сте си джапали

Коментар

Ами... на GPS-а надали са изобразени локвите
          KTM Fen

Коментар

Ем не са но по горния сам сигорен че няма толкова големи щото имам вила малко по натам на около 3,4 км и сам минавал много пати А като гледам тая кято са джапнали в нея се смалила беше доста по голяма

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
              То по-принцип там от където сте минали миналия път, може да се заобиколио тук може да сте хванали горния път аз го знам защото съм минавал много пъти, ама вие може за кефа да сте си джапали
              Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
              Ем не са но по-горния съм сигурен, че няма толкова големи защото имам вила малко по-натам на около 3,4 км и сам минавал много пъти. А като гледам тая която са джапнали в нея се смалила беше доста по-голяма
              Ми то по-добре да си седя във вкъщи на топло

Вземи си оправи правописа.Гледам си нов,за твое добро ти го казвам
              [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
              [/URL]

Коментар

Аз за утре пасувам

Коментар

Снимки,ще има,ама на мен днес не ми беше ден потроших си мотора и изкривих кормилото и лявата степенка.
                  След като се разделихме с "Дефилето Ендуро Тийм" попаднахме на една ледена пързалка.Първи беше Данко и го видях,но докато се усетя и аз долу,а на леда не може да стои и човек,камо ли мотор или да си го дига,обръщам се и гледам Кикето идва и му махам да спре,щото е лошо,ама само той мина без да падне.Другия ДР както си седеше на стойка сам си падна.
                  Незнайно защо днес мотора ми беше доста нестабилен.

Чакам снимките
                  [/URL]

Коментар

Браво Бойко и аз се изпотроших днеска на лед. Бях се запътил към Батулия и слизам към нея по черния път и точно преди един стръмен завой, целия път в лед и понеже бях 2-ри от първия неможах да видя, за да имам време да съобразя, набих спирачки щото щях да се забия в него, на леда разбира се пуснах предната, но беше късно Последици: ударих резервоара, там дето го бях правил и посуках предницата, а аз слезнах почти до Батулия по дупе Адски ме е яд! После видях че стана късно, пък и нагоре няма излизане, щеше да ни се ****, минахме по пътя. На Владо Тричков спряхме да видим дали сте престигнали, но явно е било рано, към 4 и нещо. За другата седмица ще се замисля... много лед, а към Буковец е ад, целия път в локви и лед! Внимавайте!

П.П. А щях да забравя, и аз счупих левия мигач, другия път ги махам сичките, правилно ми бяха казали въобще да не ги слагам!
                    Последно редактирано от Daniel Gyorev; 02-12-07, 19:42.
                    KTM Fen

Коментар

На лед няма никакво спасение,както си карах около обяд,на един такъв,без да натискам спирачка,без да давам газ,паднах.
                      Резултатите от днес:счупен ляв гард,счупен преден ляв мигач,счупен заден ляв мигач,изкривена лява степенка,изкривено кормило,ОТЛЯВО.Само на ляво пада пустия мотор,вече се замислям да не съм си взел някой гейски мотор
                      [/URL]

Коментар

Мани мани , след като се разделихме и ние брахме ядове
                        Първо се разгубихме , Милко некаде назад останал и в тъмното без гпс....Връщахме се да се търсиме и минахне баш два пъти през една гнусна кал , тамън си викам минах я , и айде обратно
                        А на спускане към Луково , пак така на лед се изтърсих и аз като чувал с картофи , мотора ми падна върху глезена , та сега ме боли.
                        Милко и той нещо си изкълчи ръката....
                        Нема спасение от леда , отврат
                        А относно мигачите , в гората излишните неща сами си падат
                        Я една снимка за настроение
                        Прикачени файлове

Коментар

Милко некаде назад останал и в тъмното без гпс....
                          Неразбрах, намерихте ли го, жив и здрав ли е?
                          Последно редактирано от Daniel Gyorev; 02-12-07, 20:41.
                          KTM Fen

Коментар

Сега ме мързи да ресайзвам и тн. , ето малко снимки , останалите-утре.
                            Ще трябва да кликате като геймърчета , както казва Чинела
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                              Неразбрах, намерихте ли го, жив и здрав ли е?
                              Проблем няма , по принцип обаче стъмни ли се забрави да се оправиш в гората.Всички пътища изглеждат еднаквиДобре че си имаме офроуд карта

Коментар

Проблем няма , по принцип обаче стъмни ли се забрави да се оправиш в гората.
                                Кики, ташак си правите с планинта. Ама поне зимата се усетете малко и се разполагайте малко по-разумно с времето
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X